moncici Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 soru çok net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sağ el direksiyonun tam tepesinde 12 yönünde tek el sol el camdan sarkar genelde otomatik araç tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 çok sakat bi tutuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 böyle. http://inlatest.com/images/resized/images/custom/scared-driver_200_133.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sol el direksiyonun tepede 12de, sağ el viteste. düz-otomatik, hep aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ahaha bende oyle tutmustum iki elin parmagini gecmeyen araba kullanma deneyimimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 rahat şekilde. o sıra nasıl istersem öyle. bu arada doru düzgün bilmiyorum araba kullanmayı. ehliyet filan yok. ama direksiyon hakimiyeti, rahatlık filan var. bilmediğimden heralde o rahatlık da sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 DRaGoN_SLaYeR said: sol el direksiyonun tepede 12de, sağ el viteste. düz-otomatik, hep aynı. güzergahını da söyle de oralardan fazla geçmeyeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 benim güzergahıma giremezsin genç, raad ol... :P sakin tehlikesiz sürüyorum ya korkulcak bişi yok =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 babam bi eli disarda- ortaparmak gösterir sekilde-, diger elde direksiyonda kullanir her daim arabayi. adam cidden böle sürüodu arabayi sinirliyken, sahit oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sol elim camda sag elim vitesde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sag el bosta araba otomatik oldugu icin, genelde iDrive'la oynuyorum o elle. sol el ise dirsek kapiya dayali sekilde direksiyonda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yola bak arkadasim bilgisayari kurcaliyacagina sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 genelde bi elim kucağımda direksiyonu alttan tutarım, diğer elim viteste değilken napıo hiç düşünemedim şu an, yarın dikkat edip yazarım buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 önce bi ellerime osururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 yola, hızıma, etrafa, keyfime falan göre çok değişiyor aslnda.. karar veremedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 once basini bi iyice kavriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 elimle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hızlı giderken çift elle sağından ve solundan. yavaş giderken sağ dirseğim sağ dizimin üzerinde direksiyonu sağından tutuyorum, sol el de kapının üzerinde/camdan dışarıda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 her daim sol elle tutuyorum, sağ elim de viteste, sağ el ile aynı zamanda otomatik kapı düğmesine basıyorum. bazen de iki elimi bırakıp dirseklerimle tutuyorum, para saymak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Phyx said: sol elim camda sag elim vitesde ben de böyle tutmaya özen gösteriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 nomsaR said: her daim sol elle tutuyorum, sağ elim de viteste, sağ el ile aynı zamanda otomatik kapı düğmesine basıyorum. bazen de iki elimi bırakıp dirseklerimle tutuyorum, para saymak için. taksici misin, dolmuş şoförü mü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bence adam varyemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 xaty said: nomsaR said: her daim sol elle tutuyorum, sağ elim de viteste, sağ el ile aynı zamanda otomatik kapı düğmesine basıyorum. bazen de iki elimi bırakıp dirseklerimle tutuyorum, para saymak için. taksici misin, dolmuş şoförü mü münübüzcü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Yol durumuna ve hıza göre hepsini kullanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar