Joker Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://25.media.tumblr.com/tumblr_ljaucirvXA1qih6hjo1_400.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 o değil de telefonla hiç bi yere ulaşamıyorum. bağlantı hatası falan diyor. avea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Nilüfer ovası işte kurutulmuş bataklık zemin.O değilde bütün apartman evlerini boşaltıyo kıh kıh kıh diye gülesim geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 avea normalde de öyle abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Abi ben nefret ediyorum 3 şiddetindeki depreme topic açıp panik yaptıran gecekonducu fakirlerden ama bu sefer ciddi salladı yani sürdü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Beyler arkasında amerika var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Kandilli rasathanesine giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Abi resmen tüm türkiye hissetmiş lan depremi birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde böyle bi olayda birlik olmak çok da hoş değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 az bekleyın ulaşırsınız, sürekli arayın ya da 1 tanesi düşecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Red said: avea normalde de öyle abi çalışmıyor demi şuan avea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Rahat olun, Ünal Aysal "Deprem yaratacak transferler" diyodu, ilki bugün Elmander olarak açıklandı, onun depremi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hep o rulmanın ahı bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 gelde gece uyu rahat şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 http://dl.dropbox.com/u/18366514/deprem.JPG 10 sn arayla 2 farklı deprem olarak göstermiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 türklere bşi olmaz rahat olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Rewendor said: Rahat olun, Ünal Aysal "Deprem yaratacak transferler" diyodu, ilki bugün Elmander olarak açıklandı, onun depremi bu. ikincisini kaldırmaz bu ülke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ya bide donla oturup eve oynuodum yok abı bundan sonra online oyun moyun oynamam ben bide donla yatmıcam artık, giyinene kadar 6-7 saniye kaybettim. Nese hazırmışım ama, deprem oldu pantul giydim cuzdan telefon ayakkabı kop kop aşşaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Kütahyada cenabet midir nedir siyanür havuzları, deprem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 SeaGle said: http://dl.dropbox.com/u/18366514/deprem.JPG 10 sn arayla 2 farklı deprem olarak göstermiş. 10 dk 10 sn arayla. sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ShadowFury said: NolaxThensbane said: Olm abartmayın ya sallanmadı o kadar ne bileyim yada burası bataklık zemini ondan hissedilmedi. bataklık zeminde daha çok hissedilir aslında. yok öle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 SeaGle said: Abi resmen tüm türkiye hissetmiş lan depremi birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde böyle bi olayda birlik olmak çok da hoş değil Demek Kayseri'de falan olsa da tüm ülke hissetse, Kürt meselesi dahil her ortak sorun çözülecek, tam birlik olacaz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tek dileğim o siyanür havuzu zarar görmemiş olsun yoksa böyle orta şiddetli depremlerle fayın gerilimi azalması iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Rewendor said: Rahat olun, Ünal Aysal "Deprem yaratacak transferler" diyodu, ilki bugün Elmander olarak açıklandı, onun depremi bu. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 BEYLER PANİK YAPMAYIN BÜTÜN BURSALILAR AYNI ANDA ZIPLAMIŞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 NolaxThensbane said: Nilüfer ovası işte kurutulmuş bataklık zemin.O değilde bütün apartman evlerini boşaltıyo kıh kıh kıh diye gülesim geldi. Hani bilmiyorum ama orada o fiyata satılan evlerin altının bataklık olması çok ama çok trajikomik. Bataklık zemine yapılan 10 katlı evler yok satıyo lan Millet ölüyo ordan ev almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar