cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Vingthor said: cetintas said: 1.5 saat kadar önce bilgisayar kucağımda, ayakları sehpaya uzatmışken alttan sanki bir şey dürttü beni. "Oha" dedim, "lan ne oluyor, şeytan puştu tacize de mi başladı?" gibilerden belli belirsiz ve bir o kadar da manasız düşünceler geçti aklımdan. 1 dakika sonra kayınpederin bana açtığı telefonla öğrendim, DEPREM olmuş. Bana hissedip hissetmediğimizi sordu, ben de az önce olan olayı şeytanlı kısmı hariç anlattım. Çok sallanmış ve korkmuşlar, Silivri'de oturuyorlar ya, iyice telaşlılar tabi. Neyse, merkez üssünü öğrenirsem haber vermemi söyledi, "tamam baba" dedim ve kapattım. O ara hatun arabada unuttuğu bir şeyi getirmemi istedi. Söylene söylene çıktım dışarı, bir de ne göreyim. Ulan bütün apartman kapının önünde pijama partisi yapıyor. "O kadar sallandınız mı yahu?" dedim. "Hem de nasıl" dedi birkaç teyze. "Kesin Ergenekon'un işidir" dedim ve tabi bütün apartman kadrosu gülmekten yarıldı hatta 2-3 tanesi bayıldı. (Geçte olsa muhabbetinize katılayım dedim ciğerlerim). SDFLHPSDLFHJAAHAHAHAHAHASHGKPSDOHKSDĞPLFSDPLHLSDF hiçkomikdiil Komik olsun diye özel bir çaba harcamadım. Ama komik bir şey yaptığımda sana haber veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 "roket adam" said: Aluriel said: "roket adam" said: turkcell veya vodafone niye sıçmadı abi? onu açıklasana bi. hakkaten merak ediyorum. nası sıçmadı? ilk yarım saat yoktu ikisi de. istanbul avrupa'daki vodafone bir cep telefonunu aradım, diğer yandan şikayet edenler sadece avealılar internet sitelerinde falan, bilmem farkında mısınız? roket kasma abi, hepsi gitti. senin bulundugun bolgede gitmemistir. benim ailede herkes turkcell abonesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 cetintas said: 1.5 saat kadar önce bilgisayar kucağımda, ayakları sehpaya uzatmışken alttan sanki bir şey dürttü beni. "Oha" dedim, "lan ne oluyor, şeytan puştu tacize de mi başladı?" gibilerden belli belirsiz ve bir o kadar da manasız düşünceler geçti aklımdan. 1 dakika sonra kayınpederin bana açtığı telefonla öğrendim, DEPREM olmuş. Bana hissedip hissetmediğimizi sordu, ben de az önce olan olayı şeytanlı kısmı hariç anlattım. Çok sallanmış ve korkmuşlar, Silivri'de oturuyorlar ya, iyice telaşlılar tabi. Neyse, merkez üssünü öğrenirsem haber vermemi söyledi, "tamam baba" dedim ve kapattım. O ara hatun arabada unuttuğu bir şeyi getirmemi istedi. Söylene söylene çıktım dışarı, bir de ne göreyim. Ulan bütün apartman kapının önünde pijama partisi yapıyor. "O kadar sallandınız mı yahu?" dedim. "Hem de nasıl" dedi birkaç teyze. "Kesin Ergenekon'un işidir" dedim ve tabi bütün apartman kadrosu gülmekten yarıldı hatta 2-3 tanesi bayıldı. (Geçte olsa muhabbetinize katılayım dedim ciğerlerim). http://jamiedubs.com/fuckflickr/data/batman-first-i-was-like.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 120km den hissetmeyen başkan iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 "roket adam" said: istanbul avrupa'daki vodafone bir cep telefonunu aradım, diğer yandan şikayet edenler sadece avealılar internet sitelerinde falan, bilmem farkında mısınız? kütahyadaki babamı aradım depremden hemen sonra. avea da var turkcell de. ikiside patlaktı o ilk yarım saat. vodafone denemedim ama hiç sanmıyorum onun durumunun da değişik olacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 istanbul içinde gitti demiyorum ama ben. burda konuştuk gayet sorunsuz. kütahyadakilere ulaşamadık ama o ilk yarım saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 NolaxThensbane said: Aluriel said: NolaxThensbane said: Çevre mühendisleri odası basbas bağırıyor siyanür havuzu sızıyor diye hükümet birşey yok diyor.Sonra neden nükleer olmasın diye soruyorsunuz birde. abi nükleer olmasın diye yine bağıralım biz de ama şu geçerli bir örnek değil onu protesto etmek için. baz istasyonları yada santraller fiziksel olarak zarar görmese bile kaldıramaz oranın gsm/telefon altyapısı o tarz bir anlık yüklenmeyi. Yarın öbür gün nükleerde birşey olduğunda gene önlem almıcak devlet geçiştirecek en fazla hutbe okutacak o yüzden yapılmasın diyorum. Ya ne önlemi canım kardeşim. Biz de olan biten her şey Allah'tan geliyor, halkta öyle kabul ediyor zaten. Ne önlemi alacak siyasetçi? Aslında nükleeri bile yapıpta "Allah yaptı" diyen bir siyasetçi de gelebilir bu gidişle bu ülkeye. Nasıl olsa halk yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Turkcell'den şaşmam. Yerim vodafonu, aveayı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Hadi biri yenilenebilir enerji desin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Abi yine 1 ölü ve yıkılan bina yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuSaNoO Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 SeaGle said: Ben diyorum sana abi, kedi gereksiz hayvan. Köpek besle. SuSaNoO said: beşiktaştaydım salonda vanishing on 7th street izliyordum hiçbi şey hissetmedim. kedi yanımda uyurken bi anda kafayı kaldırdı heyecanla gözlerini bi yere sabitleyerek bekledi kaskatı kesildi korkuyla bakmaya başladı. lakin ben yine bir şey hissetmiyordum. ardına bir dene mesaj geldi cebime deprem oli la diye. yani demem o ki ben hissetmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 daha köylere ulaşılamamış tam olarak. merkezden o haberler. oranın evleri kerpiçtir hep. dayanamaz bu depreme. bir de geceydi evindeydi herkes. umarım hasar yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 toggie said: "roket adam" said: Aluriel said: "roket adam" said: turkcell veya vodafone niye sıçmadı abi? onu açıklasana bi. hakkaten merak ediyorum. nası sıçmadı? ilk yarım saat yoktu ikisi de. istanbul avrupa'daki vodafone bir cep telefonunu aradım, diğer yandan şikayet edenler sadece avealılar internet sitelerinde falan, bilmem farkında mısınız? roket kasma abi, hepsi gitti. senin bulundugun bolgede gitmemistir. benim ailede herkes turkcell abonesi. avea telefonum çalışmıyodu arkadaşın turkcelli ile annemi arayabildim. muhtemelen en kısa zamanda turkcell e geçiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 toggie said: "roket adam" said: Aluriel said: "roket adam" said: turkcell veya vodafone niye sıçmadı abi? onu açıklasana bi. hakkaten merak ediyorum. nası sıçmadı? ilk yarım saat yoktu ikisi de. istanbul avrupa'daki vodafone bir cep telefonunu aradım, diğer yandan şikayet edenler sadece avealılar internet sitelerinde falan, bilmem farkında mısınız? roket kasma abi, hepsi gitti. senin bulundugun bolgede gitmemistir. benim ailede herkes turkcell abonesi. gerçi bunu da genel yorumlamak saçma. anca internete bakarız turkcell şu kadar küfür yemiş vodafone bu kadar avea bu kadar dersin karşılaştırırsın. işin teknik altyapısını merak ediyorum ben. avea niye daha çok sıçıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 abi avea nie kullanıosunuz boşuna ucuz değil o avea normal zamanda bile çekmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 cümletten geçmiş olsun umarım daha kötüsü gerçekleşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 gundem oldu işte yine 1 hafta marmarada olacak buyuk deprem konusulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 NolaxThensbane said: Yarın öbür gün nükleerde birşey olduğunda gene önlem almıcak devlet geçiştirecek en fazla hutbe okutacak o yüzden yapılmasın diyorum. tamam abi yapılmasın diyorum ben de zaten. ama gerekçe olarak şu depremde bile telefonlar öldü, nükleere neler neler olur gibi saçma sapan bişey sunarsak komik duruma düşeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 SuSaNoO said: beşiktaştaydım salonda vanishing on 7th street izliyordum hiçbi şey hissetmedim. kedi yanımda uyurken bi anda kafayı kaldırdı heyecanla gözlerini bi yere sabitleyerek bekledi kaskatı kesildi korkuyla bakmaya başladı. lakin ben yine bir şey hissetmiyordum. ardına bir dene mesaj geldi cebime deprem oli la diye. yani demem o ki ben hissetmedim senin kedi bir daha kaskatı kesilip sabit bir yere bakmaya başlarsa oturma direk kaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 1 kişi panikleyip camdan atlayıp ölmüş. Dumlupınar Ünide yıkılan 1 bina varmış. siyanürden hala net bir haber yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Red said: gundem oldu işte yine 1 hafta marmarada olacak buyuk deprem konusulur abi programda muhabir itüden bir profa bu 6.0 şiddetindeki deprem eğer öncü ise gelecek deprem kaç olur dedi. HASS dedim rengim attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly2 Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ulan kütahyada 5 ay askerlik yaptık hiç vukuat yoktu, geldim daha iki gün oldu hemen depremler siyanürler hey allam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 SPectre88 said: 1 kişi panikleyip camdan atlayıp ölmüş. Dumlupınar Ünide yıkılan 1 bina varmış. siyanürden hala net bir haber yok! siyanürle ilgili elemanın biri kıvırdı baya ama taraflıydı bariz anlattıkları. zaten risk yoktu tarzında başladı lafına adam direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 O değilde ntv deprem araştırma enstitüsünden canlı yayın yapıyo sürekli bi alarm ötüyo(artçıymış) bi sismik hareketler falan..Gerginlik ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Aluriel said: SPectre88 said: 1 kişi panikleyip camdan atlayıp ölmüş. Dumlupınar Ünide yıkılan 1 bina varmış. siyanürden hala net bir haber yok! siyanürle ilgili elemanın biri kıvırdı baya ama taraflıydı bariz anlattıkları. zaten risk yoktu tarzında başladı lafına adam direk ta bulgaristan hissetmiş depremi, 120km öteden hissetmemiş o dingil, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
SPectre88
Dumlupınar Ünide yıkılan 1 bina varmış.
siyanürden hala net bir haber yok!
Sosyal ağlarda paylaş
Masquerade
abi
programda muhabir itüden bir profa bu 6.0 şiddetindeki deprem eğer öncü ise gelecek deprem kaç olur dedi.
HASS dedim rengim attı.
Sosyal ağlarda paylaş
ginaly2
Sosyal ağlarda paylaş
Aluriel
siyanürle ilgili elemanın biri kıvırdı baya ama taraflıydı bariz anlattıkları. zaten risk yoktu tarzında başladı lafına adam direk
Sosyal ağlarda paylaş
Dartanian
Sosyal ağlarda paylaş
tinu
ta bulgaristan hissetmiş depremi, 120km öteden hissetmemiş o dingil,
Sosyal ağlarda paylaş