cihant Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 vaniLLe said: camdan atlayan var mi deprem olur da camdan atlayan olmaz mı,yarım saate düşer haberlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 vaniLLe said: camdan atlayan var mi açarsan atlarım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 yalnız bu siyanür barajı kütahyada değilmiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 bu arada ben böle yarı cıplak ınınce resepsıyondakı arkads aval aval bakıodu yuzume "deprem" dedım arkamdan fırlayıverdı lol. nese deperm sonrası aşşadaki sohbet pekguzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Evet öyleydi umarım taşmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 arkadaşlar pardon earthquake açtım, channelingdeyken alt tab yapayım dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 tinu said: yalnız bu siyanür barajı kütahyada değilmiydi? o ooovvv.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Pasta said: vaniLLe said: camdan atlayan var mi açarsan atlarım ben AHJAHJAHAHAAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 SPectre88 said: tek dileğim o siyanür havuzu zarar görmemiş olsun yoksa böyle orta şiddetli depremlerle fayın gerilimi azalması iyidir. baya yakın sanırım o siyanür olayına bu depremin olduğu yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Pasta said: vaniLLe said: camdan atlayan var mi açarsan atlarım ben ahahahahahahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ahahaha guzeldi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 valla o siyanür barajından sızıntı bile büyük olay olur deniyordu, umarım barajda yıkılma felan olmamıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 dasaaa said: ilksel dediği düzeltilmemiş data bilgisi ne kadar sağlam kayıt yaparsan yap kayıtlar parazitli gelir. raw data işlendikten sonra önemli bir deprem ise daha ayrıntılı incelenir ve kataloglanır. Abi ben senin bu mesajlarını takip ediyorum, sen beni final vize falan diye sınavlara alsan, inşaat yan dal yapabilir miyim makine yanında? Birde; SeaGle said: dasaaa sen deprem mühendisi değil misin elini toprağa koyduğunda kaç şiddetinde olmuş nerde olmuş data alamıyo musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 adam deprem mühendisi earthbender değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 2. deprem olmuş kütahya'da 4.6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 İnsanrın güvensiz yapılardan dışarı çıkmaları gerektiğini söylüyorlar. 23.15'te Kütahya'ya 77 km uzaklıkta Simav'da meydana geldi. Uzmanlar çok büyük deprem üretecek bir yer olmadığını açıklıyorlar. Deprem'in merkez üssü Kütahya olmak üzere hissedilen illerin hiç birinde can kaybının olmadığı iddia edildi. Kütahya'da 4.6 büyüklüğünde ikinci bir deprem oldu. Prof. Dr. Oğuz Gündoğdu, bu depremin Marmara ile bir alakası olmadığını dile getirirken her yerde hissedilmesinin nedenini düz atılımlı deprem olması olarak açıkladı. Kütahya'da halk sokaklara döküldü. Köyler ya da ilçeler ile ilgili bir gelişme yok. Hatlar kilitlendiği için haber alınamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 @seagle bu arada hiç totoş bi yer deil olm bursa yaw =) hatta, gördüğüm en güzel şehir olabilir, bakalım bi 3-4 ay kalayım da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 siyanür havuzu oldukça yakınmış. umarım bir şey yoktur. bir de köylerdeki kerpiç evler altında kalanlar olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Suark said: @seagle bu arada hiç totoş bi yer deil olm bursa yaw =) hatta, gördüğüm en güzel şehir olabilir, bakalım bi 3-4 ay kalayım da Bursa iyidir ya, seversin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 duz atilimli ne oluo p mi s mi bunun dalgasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Sparkcaster said: Pasta said: vaniLLe said: camdan atlayan var mi açarsan atlarım ben ahahahahahahahhahah aptal. gel accam, sirf atla diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 şu 2. deprem oalyı doğru değil sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Herkes yaşadığı şehirde oluyor sandı ve atladı ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 O değilde 99yılında deprem olduğunda 1gün boyunca şebekeler kitlenmişti şimdi absürd bir depremde gene şebekeler kilitleniyor.Ne anladım ben bu 2011den. Ayrıca 2011demişken aklıma geldi maya takvimi yaklaşıyo olm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 NolaxThensbane said: Ayrıca 2011demişken aklıma geldi maya takvimi yaklaşıyo olm!! Guiza gol atarak haberi vermişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar