yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 aynen öle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 sigorta heryerde geçerli mi peki ? clone olayını tam anlamadım bide ne işe yarar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 her yerde geçerli, gemiyi sigortalatıyorsun yamulmuyorsam. Klon olayıda bir nevi checkpoint, senin için kayıt noktası. Kısaca limitini aşmadığın zaman öldüğünde kaldığın yerden başlarsın (her seferinde yeniden yaptırmak gerekiyormu bilmiyorum) Atıyorum senin klon için lvl limitin 50. Eğer sen 51 de gemini patlattırır, üstüne kaçış kapsülünün içinde geberirsen, istasyonda level 50 olark çıkarsın. Ama senin lvl (sp) klonun 100lvl ise, 100 levelı geçmeden hiç bir derdin yok. Kısaca evede kaçış kapsülün patladımı gerçekten ölüyorsun. Ama daha önceden klon bıraktığından, yukarıdaki şartlara göre yeniden devam ediyorsun. Her saniyede klona veri gönderiyormuş gibi düşünebilirsin, limiti aşana kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ha iyimiş bide şeyi sorucaktım bu charisma vs puanı veriosun ya onlar önemli mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 evet, bak her skillin infosunda bi primary bide secondary attribute yazar. İşte bu attribute senin ne kadarsa o kadar hızlı train edersin, charsima'da social skillere falan etki ediyor bide leadershiplere sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Densiz said: Klon olayıda bir nevi checkpoint, senin için kayıt noktası. Kısaca limitini aşmadığın zaman öldüğünde kaldığın yerden başlarsın (her seferinde yeniden yaptırmak gerekiyormu bilmiyorum) her öldüğünde yeniden klon oluşturmalısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 @Suark ben onları hiç sıfırlamadım, 2 hakkımız varmış. karakterin açıldığı gibi durması iyimi? yoksa değiştirmek mi gerekir. Boş yere öğrenme süreleri uzasın istemem. @hacibekirlokumu kötüymüş, umarım unutmayız kayıt işini :D. Fazla olan birşey olmadığından, olduğundada unuturmuşum gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 @Densiz Şimdilik elleme onları, biraz oyuna alış nasıl bir plan oluşturcağını belirle ondan sonra sıfırlayıp yeniden verirsin bence ilk 1-2 ay dokunma onlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zweisamkeit Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 clone olayını en eski oyuncular bile bazen unutur, zaten o yüzden arada sırada millet birbirine hatırlatır bakın patlamaya gidiyoruz clonelarınızı kontrol edin diye zaten evemon falanda uyarıyor arada bak karakterin clone limitini aştı upgrade et diye o yüzden fazla bir sorun olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bi lavugun 10 görevinide yaptım dfs da şu itemları tabi slot kıtlıgı ve geminin yetersiz powerından kavryamadım bi.pite hangi parçaları koysam die sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 haddim olmayan bi görev aldım ben de structureım yarıya kadar inmişti ki warpı koydum kaçtım resmen patlıyodum. allahtan 1 hafta süre vermiş tamamlamam için de o sürede tamamlamazsam noluyor görevi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bii olmaz agentla standingi düşer o kadar önemli dğeil. bazı tasıma görevlerinde para verirsin cüzzi bir mitkar agneta onu geri alamazsın bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hee iyi o zaman zaten yeni gemimi aldım yarın öbürgün yaparım o görevi loyalty point vercekmiş heralde önemli bişi olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 o baslangıc görevleri disindakiler loyalty point veriri hep ama bi yardan baslamak lazim sonucta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 o olaylar, ilerde birileri ile birlikte olmamıza engel midir? yada olmak istediğimizde başka şeylerle uğraşmamız gerekecek mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Faction görevlerinde aşırıya kaçmayın. Kimse aranıza giremez o zaman :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 hakkaten o değilde şuan napmak lazım ismini unuttum derp miydi o civarlarda görev alıp gidip geliyorum 3 gemi oldu.1 milyon para oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 aldığım gemilerin recommendationlarına göre skill kasıp görev tamamlıyorum ben paso, şu an için yapıcak başka bir şey yok sanırım. o aldığım görevde öğrendim çok da hızlı gitmemek gerektiğini :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Lvl 4 leri rahat bi şekilde yapacak kapasiteye gelene kadar görev yapın bence. Hangi gemi kullanmak hangi skill çalışmak lazım gibi sorular içinde oyun içindeki kanalları kullanırsanız daha hızlı cevap alırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 ahah abi ben riske atmıyorum hiç basıyorum warp şuan patlarsam oyundan sogurum cunku dfs bu level olayı security level mı doruk beraber yapalım görevleri.beraber yapılıyor mu bu mevzular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Görevi aldığın arkadasın infosunda yazar lvl kaç olduğu. Mesela şuan yenisiniz diye lvl 1 görev yapıyosunuzdur muhtemelen. Yapılır. Fleet ivite atarsın arkadaşa. aynı fleet içinde takılırsınız beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 peki bu görevleri nerden aldıgımız fark ediyor mu ? yani başka bi sistemden alınca filan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 biri redi patlatsın benim için. çok hevesli oynuyo acayip özendirdi. parayla bu işleri yapan falan yok mu hiç? vereyim parası neyse asdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2011 0.5 0.6 sistemlerde almayında low sece falan görev vermesin es kaza. Onun dışında görev alırken dikkat edilmesi gereken şeyler vardırda, hatırlayamadım bi anda :) Parasını verirsen inthar saldırısı yapabilirim ben arkadaşa :D Onun dısında merc corplar falan var oyunda parayla pis işlerinizi yaptırabilceğiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar