Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 şu toplaşılıp gidilen yerler herhalde. Dün oyundan bir arkadaş anlattı sğlsun. Düzgün corp gerekiyormuş sanırım. İlerde arkadaş grubu yaparsa katılırım bende. Çünkü skill planım iyi para kazandırıyor diye lvl4 yapabilecek şekilde gitmek olacak. Raven ve alt skilleri için plan hazırlayacağım (t2 gemi parası koymazsa golem) Bu iş için en iyi Caldari midir? ("bir arkadaş" diyip, nick vermedim. Belki isminin geçmesini istemez diye) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bir oyuncuyu da caldariye kurban verdik allah rahmet eylesin ne yazıkki raven iyidir o konuda. suark ben de denemek istiyorum şu science agentları, hakkaten 150 verio mu aylık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ya bu saatte bakım mı olur ama ya :( zaten 5'e kadar vaktim var onu da eve ile değerlendirim dedim, 4'e kadar bakım var yazıyor yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 siz birde patch günlerini görün :) bu tip günler için el altında yedek oyun bulunduırmak tavsiye edilir bizim gibi asosyal yaratıklara lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Xenocide said: ya bu saatte bakım mı olur ama ya :( zaten 5'e kadar vaktim var onu da eve ile değerlendirim dedim, 4'e kadar bakım var yazıyor yuh bizim saatle 18:00'a denk geliyor yalnız ordaki saat ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hacibekirlokumu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Aluriel said: Xenocide said: ya bu saatte bakım mı olur ama ya :( zaten 5'e kadar vaktim var onu da eve ile değerlendirim dedim, 4'e kadar bakım var yazıyor yuh bizim saatle 18:00'a denk geliyor yalnız ordaki saat ehe 18.00 değil,19.00'a denk geliyor ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 utc+2 değilmiyiz biz ya? gerçi yaz saati uygulamasına geçince utc+3 oluyorduk sanırım hatırlamıyorum tam. aldık mı bu yıl saatleri ileri asdaf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yafeshan said: siz birde patch günlerini görün :) bu tip günler için el altında yedek oyun bulunduırmak tavsiye edilir bizim gibi asosyal yaratıklara lazım bugün patch günü zaten. 550mb patch var, ben indirdim şuan. oyununda yedeğini aldım. Gerçi en kötü senaryoda repair edersiniz demişler. Yinede yedeğini aldım ne olur ne olmaz. Yada yeniden indiririm boyut yada versiyon farkı olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 nerden indiriyoruz patchi? 16mb diyor bi tane buldum said: Your Build 247655 Latest Build 259851 File Size 16 MB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Oyun açıldıktan sonra yavaş olur felan diye ben önceden indirdim. Versiyon ismi tutmazsa oyun açıldığında yayınlanacak ile yeniden indireceğim. şu adresten indirebilir isteyen http://cdn1.eveonline.com/evepremiumpatch259851-264377_m.exe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 indirmiştim verdiğin linkten patchi. oldu gibi sanki versiyon hatası falan vermedi en azından. ama 1 saat daha uzatılmış downtime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yafeshan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bozuk havadan kablonet çöker mi abi, location:Turkey answer: yes İndiremiyorum patchi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 giremiyoruz zaten biz de hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 8 bucukta acılıcak diolar dı nolmus peç yukledim ben ama denemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 The cluster is currently not accepting connections said: Downtime for deployment of Incursion 1.6 has been extended to 19:00 UTC due to issues we have discovered with starbases. We are currently reviewing the fixes before opening Tranquility to the players. 22:00 yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oyuna niye giremiyorum ben ya? downtime bitmedi mi hlaa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Oyun açık şuan. Yeni açıldı sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adem61 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 üyeliğin bitti diyor üyelik alayım dedim hata veriyor oyunda bi problemmi var ? hala acılmadımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bi 15 dakika önce girilmiyordu da, şimdi girebildim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 oyunun başında science and trade institute diye bi npc corpa girmişim ben nasıl girdiysem. ne yapmak lazım çıkmak içn ordan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bi de şu buddy invite ile ilgili bişey sorayım. şimdi farklı bi maile buddy invite göndersem ve sonradan o hesabı upgrade etsem ekstradan 30 gün asıl hesabıma ve toplam 51 gün de yeni hesaba gelicek anladığım kadarıyla. doğru mu buraya kadar? bi de aynı ipden birden fazla hesapla oynayınca falan sorun olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 NPC corptan çıkmak için bir başka corpa girmen lazım. Her hangi bir corpa dahil olman lazım her zaman. Buddy gönderirsen ve upgrade edersen, 30 gün hediye esas charına gider, 2. charın zaten 21 günü vardı, birde 30 günlük upgrade yaptıgından 2. charında 51 günü olur. Yani doğğru anlamışsın. Aynı anda 6 char ile maden kazan bir arkadaşım vardı bu oyunda :) Yani char sınırlamasıda yok. İstediğin kadar hesap açabilirsin. (aynı anda birden fazla trial hesap açılmıyor sadece) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 az önce bi arkadaşa yolladım buddy invite. ordan gelicek 30 gün. bi de kendime yollayım diyorum asdfs. plex de seçebiliyormuşum sanırım 30 gün yerine :) sağol cevaplar i,çin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ya ben karar veremedim nerden gideceğime şu an amarr minmatar ve caldari cruiserlarını kullanabiliyorum ama burdan sonra bi tanesine odaklanmam gerek sanırım hangisini seçeyim acaba? bu konuda özet geçen bi guide var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 En özetini vereyim. Matar seç :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar