tinu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 şimdi ekside okudum da nedir duyan bilen varmı ? http://potshot.wordpress.com/2009/12/01/blizzard-announces-wow-premium/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 scam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Scam. Hemde eski scam, tarihine baksaydın bir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 scam mcam ama wow premium gelecek gibi. :< (bkz: patch notes) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 bu ne lan dalga mı geçiyolar şaka falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dengesiz Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Bu sallama olmuş ama Blizzard zaten ufaktan böyle birşey başlattı. Şimdi remote auction house ve guild chat ile extralar ekleniyor. Ancak şöyle bir blue post var. Diğer serverlardan arkadaşlarınızla dungeon yapabileceğiniz bir özellik eklemeyi planlıyor blizzard. Detaylar aşağıdaki gibi: With the continued popularity of the Dungeon Finder, many players have been asking for a way to group up with real-life friends who play on other realms to take on instances together. Today, we wanted to give you a heads up about a new feature currently in development that will allow players to invite Real ID friends of the same faction to a party regardless of the realm they play on, and then queue up for a 5-player regular or Heroic dungeon. As this is a fairly complex service to develop, we don’t have a release date to share quite yet. It’s important to note that as with some of the other convenience- and connectivity-oriented features we offer, certain elements of the cross-realm Real ID party system will be premium-based, though only the player sending the invitations will need to have access to the premium service. We'll have more details to share with you as development progresses -- in the meantime, you may begin to see elements of the feature appear on the World of Warcraft PTR. Blue Post link İleride bunların hepsini blizzardın premium olarak bundle sunması oldukça olası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paticik insanı ne düşünüyor bu premium hakkında merak ediyorum. Wow official forumlarda premium u gönülden savunan adamlar var. Burda da kesin çıkacaktır, argümanlarını okumak isterim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Tabiki savunan insanlar olucaktır keza bunu blizzard hadi aklıma bu geldi bunu yapalım diyen amele bir firma değil talep varki böle birşeye giriyorlar ama bu şuanlık bir sorun teşkil etmiyor ha ama ilerde blizzard çıkıpta al sana bilmem kaç dolara item isteyen alır derse o zaman sorun çıkar ama ihtimali yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Cross-realm dungeon a tabii ki talep var çok da güzel bir uygulama. Ama bu uygulamadan sadece premium account a sahip olanların yararlanabilmesini savunmaktan bahsediyorum. Adam blizz bundan ayrı para alsın bence çok haklı yürü be blizzard diyor forumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bence premium olmali ama nasil olmali... Oyuncular arasi haksiz rekabete yol acmamali ama ayni zamanda premium kullaniciya bazi avantajlar da saglamali. Mesela cross-realm ile dungeon yapabilmek haksiz rekabete yol acmaz. Ama kalkipta level gain 2x olursa isler degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BARZO Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Gelsin premium, goldla satacam bu hizmeti işime yarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 kadın oyuncuların üstünde msn adresleri çıkıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi link'te eleman demiş ki bunnar direk sıkış ben bi tarafımdan salladım, kurgu yaptım geyik yaptım ama son yaşanan tecrübeler bende böle bi ilham uyandırdı bla bla pOtshOt said: Of course, this is a complete fabrication and totally false (as far as I know). I just made it up. Completely. Fiction. But it was inspired by a few recent experiences. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bence blizz istediği kadar piksel satabilir binekti börtüböcekti, görsel her ıvırzıvıra eyvallah, hani kozmetik fln diyorya gavurlar. Ama direk kullanışlı olayları satmaya başlarlarsa aylık ücrete ek olarak "yuh lan ayıp" derler adama, çok feci fanboyları olmama rağmen ben de derim yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar