SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 cCc Kardak için ne yapıldıysa bunun için de yapılır cCc http://dl.dropbox.com/u/18366514/www.resimmax.net_asker_resimleri_turk_sat_komandolari_2.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quiternoob Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Daha iyi kullanacaklarsa onlarda kalabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 smarthan said: http://chzmemebase.files.wordpress.com/2011/02/memes-forever-alone-on-a-dollar-bill.jpg bu geldi bi an aklıma ohaaa fena avlamışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ada önceden bizim miymiş adamların mıymış şimdi? herkes farklı bişi diyo. Aslında yunanistan böyle borç batağındayken elde patlamışken ufak adaları adamlardan ucuza satın almak lazım. 3-5 ada kapatsak ne güzel olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 SeaGle zodyakı şişir gidiyoruz!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 hayaldi gerçek oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nuzu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Yok artık ya... bu kadar da olmaz. Ben hala dış işlerinden bir açıklama gelmemesine şaşırdım. Bizim Tayyo efendi kesin Obamacıgını arıyordur.. Bak yunanlar bizim adalara gemiş ne yapalım diye. Obamacıkta dur sana 2-3 kaset daha verelim sen ne yapacan adaları falan, sen secimlere odaklan diyordur !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 goldbären said: SeaGle zodyakı şişir gidiyoruz!!! pompa bozulmuş ağızla şişmiyo lan bu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Lol cehalet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 ilkokulda, lisede öğrendiğiniz tarih bilgisiyle tartışılır mı lan lasişkf-0wıpğadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Discretion Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2011 ben bu eşek adasına teleskopla bakmıştım bişey yok orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar