Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Laorx said: italyanın pizzası ve amerikanın hamburgeri doğru yerde yenirse gayet türk dönerini döver gene o ayrı da abi pardon da nah döver yani.en iyi dönerle en iyi istedigini kapıştır direk kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bu aralar nedense bana mı öyle geliyor yoksa Uludağ gazoz çok mu popüler oldu. Ben neredeyse her gün içiyorum küçük şişelerde. Ayrıca gazoz küçük cam şişelerde içilince güzel eve alıp 2 litrelik bardağa koyunca bi anlamı kalmıyor gazı kaçınca da zaten berabat oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yemeğin üstünde çok ugraşılması ya da cok malzeme kullanılması o yemegi lezzetli yapmaz ki saçmasapan eleştiriler gördüm konu da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Ankara gazozunu dirilttiler geçende, Migros'ta ara ara itelemeye çalışıyorlar stand kurup. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Niğde, Çamlıca ve Uludağ gazozun ilk açıldığındaki kokusunu hiçbirşeye değişmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Kokusunu bilmiyorum da Çamlıca içince ağzımın içinde baya acı bir tat kalıyor, hiç sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://2.bp.blogspot.com/_Hx_N3as_qns/SUpD9-uC_XI/AAAAAAAABak/b9PH7eXQYcg/s400/G%C3%B6r%C3%BCnt%C3%BC0035.jpg bunların küçükleri vardı az içmemiştim küçükken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 asitli içecek hiç sevemedim çok nadir kola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 elvan ile niğde gazozu diyen oldu mu? çok küçükken dedemle yürüyüşe çıktığımızda parkta dinlenmek için otururduk. dedem bana elvan gazozu alırdı tabii hemen. o zaman fazla ürün yok. ya tamek meyve suyu, kayısı vişne ya da elvan. tameklerin şişeleri koyu diye elvan içerdim. hava yağmurlu ise ve kuruyemiş, ceviz satan varsa ceviz alırdı bir de. kırar, içini bana yedirir. iki kibriti ceviz kabuğu içine sıkıştırır, ortasına da başka bir kibrit ile bir yelken direği yapardı. ağaç yaprağından da yelken... cevizden gemilerimizi yağmur sularının aktığı kanala bırakır ve gitmesini izlerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Elvan turuncuydu sadesi varmıydı hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 sarısı da gazozu da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 zafer cam şişe on numara köye gidince içiyorum kahvede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Elvan ben de çok içtim, annem alıyordu. Şimdi de okulum eski fabrikasının arkası zaten QQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Fistan said: zafer cam şişe on numara köye gidince içiyorum kahvede küçüğü dedim cam olan işte, ısparta'da satılıyor hala ara ara içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bilyeli gazoz diye kim çıkacak bakalım oldfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 dasaaa said: sarısı da gazozu da vardı Buraya koymak için kopyaladığım link bile aynı... Elvan. Efsane gazoz... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 niğde gazozu içmemişsin henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar