Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrupada Futbol 2011-2012 sezonu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
calimero said:

nuri, mesut iyi transferler. hamit, eh işte...

nuri ile mesut'un barça'ya gelmesini isterdim şahsen bir barçalı olarak...

beyler adam doğma buyume katalan
Mesaj tarihi:
Messi tenezzül etmiyor yahu ligde oynamaya, cl finali varya hani önünde. Barca'nın bugünkü kadrosu;

13 Jose Pinto
21 Adriano Correia
22 Eric Abidal
26 Andreu Fontas
32 Marc Bartra
11 Jeffren Suarez
19 Andrade Maxwell
20 Ibrahim Afellay
28 Sergi Roberto
30 Thiago Alcantara
9 Bojan Krkic
Mesaj tarihi:
Ronaldo attiginin 2 katini atsa gene sevmeyen adam sevmez onu :) Herif yavsak karaktersiz bir kimse yapacak birsey yok (hakeme itiraz ederken bile kameralara poz veren,portekizde yilin futbolcusu odulunu usenip almaya gitmeyip odulu iptal edilen).Ibrahimovic falan sevimli mesela ^^
Mesaj tarihi:
son donemde karakteri de degisiyor gibi gibi. baba olmasiyla alakasi olabilir belki. gayet sakin elinden geleni yapmaya calisan bir goruntusu var.

edit: gol sayisi yazilmamis. rekoru 40 gol ile kirdi.
Mesaj tarihi:
Ben olsam ben de acımam valla :) Bu kadar para girmiş kasaya, Niang'ın yanına şöyle bir pırpır alsak. Şampiyonlar liginde kendini gösterince zaten daha bile pahalı okutabiliriz 1-2 seneye. Forma paraları, sponsorluk falan yanımıza kar kalır.
Mesaj tarihi:
Herseye tamam da su formayla parasini cikardik geyigi so 2000 abi.
Worldwide cilgin gibi forma satan Manu, Barca, Real gibi devler bile 10-20 milyon arasi net para kazanıyorlar totalde formalardan.
O formaların parası direk kasaya akmıyor yani. Nike/Adidasla yapılan anlasmaya göre %15-25 arası para kazanıyor kulup formadan.
Aceto blogunda vardı 1-2 sene önce haberi.
  • Yeni Oluştur...