senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bir kez daha patide kalan son adam ben oldum yine...
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 yok lan molalarda geliyorum ben de. Nowitzki nasıl çakıyor şutları ahaha Ibaka gölge gibi geliyor adama.
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 abi bide ibaka herseyi yapiyor savunmada ona uzuluyorum sdfs kaan kuralin dedigi gibi oynamiyorum lan diyip isyan etmesi yakin
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Çok mola alıyorlar ya içim bayıldı aynı jenerikleri görmekten
senko Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Slint said: Çok mola alıyorlar ya içim bayıldı aynı jenerikleri görmekten abi bu olay nba tv'nin tembelligi yillardir koca sezon toplamda 10jenerik fln seyrediyoruz. ki 5tanesi de eski oluyor tum gun nba veriyorsun 5 tane jenerikle sdf
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 adamınbiri said: çok pişirmekten bahsetmiyorum ben pişirememekten bahsediyorum lütfen laflarımı çarpıtmayın kaburga ile kovalarım sizi ayrıca t-bone fırına giricekse atın beni denizlere saygılar. "siz bi halt bilmezsinin heh" diyeceğine pişirme tarifi verseydin bari. youtube videosu koyayım: http://www.youtube.com/watch?v=URZc6_Jiukg dip not: http://www.benjaminchristie.com/article/how-to-cook-the-perfect-steak If you're cooking inside, use a heavy cast-iron frying pan and sear it. Preheat your oven to 350. Heat the pan slightly, add about 2 Tbsp olive oil until almost smoking. Place the steak in the pan, sear for about one minute, flip and sear the other side. Place on a shallow metal cookie sheet (needs to have sides) and finish in the oven (1/2" thick steaks-about 3-5 min). You can sear 4-5 steaks, then finish them in the oven all at once. Just make sure not to stack them. This has been known to make your smoke detector go off. Keep an eye on your heat setting. It is not a smoky method of cooking-just use your fan.
BonePART Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 normal t bone mu turk t boneu mu pisiricen normalse zeytinyagi ve baharatla ovup izgaraya atcaksin izgaran cok sicak olmasin yanar orta sicaklikta iyice pisirceksin iste yo turk t boneuysa yane well done yapcaksan firina atcan etin bokunu cikarcan et dedigin icinde kirmizi olmadan yenmez cunku kupkuru olur ole yapcaksan hatta hic urasma yarim kilo koftelik kiyma al kofte yap onu ye
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 ben en iyisi atliyim günaydına gidiyim.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Tereyağınad yaptım güzel oldu nan. Izgara gibi değil ama olsun.
SNA1L Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 elektrikli ızgaraya koysaydın arada bir çevirip pişer giderdi o
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Bone said: adamınbiri said: çok pişirmekten bahsetmiyorum ben pişirememekten bahsediyorum lütfen laflarımı çarpıtmayın kaburga ile kovalarım sizi ayrıca t-bone fırına giricekse atın beni denizlere saygılar. "siz bi halt bilmezsinin heh" diyeceğine pişirme tarifi verseydin bari. youtube videosu koyayım: http://www.youtube.com/watch?v=URZc6_Jiukg dip not: http://www.benjaminchristie.com/article/how-to-cook-the-perfect-steak If you're cooking inside, use a heavy cast-iron frying pan and sear it. Preheat your oven to 350. Heat the pan slightly, add about 2 Tbsp olive oil until almost smoking. Place the steak in the pan, sear for about one minute, flip and sear the other side. Place on a shallow metal cookie sheet (needs to have sides) and finish in the oven (1/2" thick steaks-about 3-5 min). You can sear 4-5 steaks, then finish them in the oven all at once. Just make sure not to stack them. This has been known to make your smoke detector go off. Keep an eye on your heat setting. It is not a smoky method of cooking-just use your fan. başlık nick uyumu (tu)
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 SNA1L said: elektrikli ızgaraya koysaydın arada bir çevirip pişer giderdi o kuru oluyo.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 suyunu içinde hapsedicen işte altını üstünü kızartıp, bu yüzden de kızartma olayından sora fırına koyman gerekiyo
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 su fotografi buraya koyma hakkini kendimde sakli buldum; https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc6/199183_10150131210835238_566215237_6508558_5212574_n.jpg https://www.facebook.com/photo.php?pid=6508558&l=09072a50bb&id=566215237
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 nebcim margarin o. rengi bi degisik
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Hardal var içinde, et sıcakken üstünde gezdiriyosun eriyo.
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 şaka yaptım ya bilmiyorum noldunu sdfsd
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=gXTlAJrgGEY
Öne çıkan mesajlar