Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tbone tarifi vericeksiniz


Pasta

Öne çıkan mesajlar

adamınbiri said:

çok pişirmekten bahsetmiyorum ben
pişirememekten bahsediyorum
lütfen laflarımı çarpıtmayın
kaburga ile kovalarım sizi

ayrıca t-bone fırına giricekse atın beni denizlere
saygılar.


"siz bi halt bilmezsinin heh" diyeceğine pişirme tarifi verseydin bari.

youtube videosu koyayım:

http://www.youtube.com/watch?v=URZc6_Jiukg

dip not: http://www.benjaminchristie.com/article/how-to-cook-the-perfect-steak


If you're cooking inside, use a heavy cast-iron frying pan and sear it. Preheat your oven to 350. Heat the pan slightly, add about 2 Tbsp olive oil until almost smoking. Place the steak in the pan, sear for about one minute, flip and sear the other side. Place on a shallow metal cookie sheet (needs to have sides) and finish in the oven (1/2" thick steaks-about 3-5 min).
You can sear 4-5 steaks, then finish them in the oven all at once. Just make sure not to stack them.
This has been known to make your smoke detector go off. Keep an eye on your heat setting. It is not a smoky method of cooking-just use your fan.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

normal t bone mu turk t boneu mu pisiricen
normalse zeytinyagi ve baharatla ovup izgaraya atcaksin
izgaran cok sicak olmasin yanar orta sicaklikta iyice pisirceksin iste

yo turk t boneuysa yane well done yapcaksan firina atcan
etin bokunu cikarcan
et dedigin icinde kirmizi olmadan yenmez cunku kupkuru olur
ole yapcaksan hatta hic urasma yarim kilo koftelik kiyma al kofte yap onu ye
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

adamınbiri said:

çok pişirmekten bahsetmiyorum ben
pişirememekten bahsediyorum
lütfen laflarımı çarpıtmayın
kaburga ile kovalarım sizi

ayrıca t-bone fırına giricekse atın beni denizlere
saygılar.


"siz bi halt bilmezsinin heh" diyeceğine pişirme tarifi verseydin bari.

youtube videosu koyayım:

http://www.youtube.com/watch?v=URZc6_Jiukg

dip not: http://www.benjaminchristie.com/article/how-to-cook-the-perfect-steak


If you're cooking inside, use a heavy cast-iron frying pan and sear it. Preheat your oven to 350. Heat the pan slightly, add about 2 Tbsp olive oil until almost smoking. Place the steak in the pan, sear for about one minute, flip and sear the other side. Place on a shallow metal cookie sheet (needs to have sides) and finish in the oven (1/2" thick steaks-about 3-5 min).
You can sear 4-5 steaks, then finish them in the oven all at once. Just make sure not to stack them.
This has been known to make your smoke detector go off. Keep an eye on your heat setting. It is not a smoky method of cooking-just use your fan.



başlık nick uyumu (tu)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...