Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Anno 2070


Alis

Öne çıkan mesajlar

Konseptleri son zamanlarda bana çok saçma gelmeye başlayan firma. Fikir başta güzel. Bir koloniyi geliştirmek. Ama yapılan yanlış maslowun genel ihtiyaçlarını yerine getirmemizin yanında insanların ihtiyaç dışı isteklerinide cevap vermemiz. İnsanların zilyontane ihtiyaç dışı isteğini varsayarsak, onlar az bile yapmışlar. Oraya daha +10 sınıf +500 genel ihtiyaç dışı istek yazılmıydı.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 4 ay sonra ...
  • 4 hafta sonra ...
o konuda kesinlikle haklısın tam olarak bende aynı şeyleri hissettim. gameplay olarak yenilik göremedim hatta geriye gidiş bile var ufak detaylarda. mesela anno 1404 te sag tıklayınca basit bir menü acılıyordu. yol ev falan hemen ordan secip yapiyordun. neden bunu kaldırmışlar anlamadım ufak bir örnek mesela.

kilise konusuda benim dikkatimi cekti. kilisenin yerine kasino koymak ilginç bi karar. dindar biri olmamama rağmen düşündürmedi değil.

ama deniz altına ve gökyüzüne binalar yapabilicez galiba. ya da yeşil bir komünite ya da sanayi şehri arasında seçimler yapılabilecek. bunlar eminim güzel tatlar katacaktır oyuna.

çok bişey kalmadı cıkmasınada bakıp gorelim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...