Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bendede bişi yok, ha molten armos setim ve kazmam var o kadar. ball of pain light saber ve seyle vuruyorum pistolle. lazer tabancam ama mana yok öle duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 degiyomu peki o kazmaya? bende nightstone pickaxe var, en hizli kazma buymus, impler aglatirmi lan molten a gecsem ? bide cok super iki accesory buldum ucan adalarda, daha yukari ziplatan balon ile fall damage negate eden at nali su jungle dan ivy kasiim diyorum ama man eaterlarla wasplar uzuyor su anki gearimla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi neden tek tek oynuyorsunuz ya :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kartallar yalniz ucar genc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kıyamamk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Sezgin yıldız topla sen, implerin ilacı Vilethorn. Başka silah yok duvarları ignorelayan bildiğim kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Yüzen adalara nasıl çıktınız, bildiğin gökdelen yaparak falan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 beyler adam lazım olursa ömlerinizi bekliyorum ama nuubum çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Deathblade said: Yüzen adalara nasıl çıktınız, bildiğin gökdelen yaparak falan mı ? aynen su sekil http://numbdrum.com/wp-content/uploads/2011/03/mario.jpg glorious 2d race reporting in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 herkes satış olmuş, mario oynamaya başlamış vays. tamams. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Oynamak isteyen ? Edit : Tunndle var bende. Hamachi de kurarım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Deathblade said: Oynamak isteyen ? Edit : Tunndle var bende. Hamachi de kurarım ama.odayla nckini söyle gelirim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Oda : Terraria Nick : i3attery Pass : pati Kurdum bekliyorum. Friend liste ekle ordan halledelim. Edit : Simdilik evi yaptık, akşama şöyle 3-4 kişi toplanırsak güzel olur. Bağlantımda iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hamachide kurabilirmisin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aslında açın 7777 portu uğraşmayın hamachi falan..ben kuracamda benim modem sapıtıyo arada.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 hamachide uğrasılcak bisi yokki hiç ama su Tunndle o kadar karısık bi programki tuto lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Cheaz said: hamachide uğrasılcak bisi yokki hiç ama su Tunndle o kadar karısık bi programki tuto lazımaslında gayet basit ve hamachiden daha kapsamlı içerik olarak..bende yeni keşfettim ama hoşuma gitti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 kapsamlı olması normal zaten eheh su death'in kurdugu servera nasıl bağlanıcam peki ? network katıl gibisinden bisi yok çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 action sekmesinde terraria kanalını bul oraya gir biz ip veririz sana ama kapalı server şu anda.Kanalar networklerin kendisi aslında 250 kişiye kadar destekliyor..misal bi cod kanalına girdiğinde codda LAN serverları aratınca o kanaldaki açılmış olan bütün serverları görebiliyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 İyide beyler malum sürümde menü yok :) yani direk oyuna giriyorsun exe den dsafd :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Kurayım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bu oyun nasıl biri anlatabilir mi minecraft gibi demişiniz youtubeden izledim hiçbişi anlamadım :D birde nasıl oynuyoruz direk steamden alıp beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bi ip verinde multisini görelim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Tunngle Oda : Terraria (4) Ip : 7.6.98.156 Şifre : pati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 tunngle kurdum restart atıp gelmeye çalışıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar