LethE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ilk oyunumdu. cıbıldak girdim kastım yaptım ne yapabilirsem, sonradan gelene de varsa fazlalık attık. millette kanat var vs diye soğumak saçma. hardmode cıbıldak başlanmaz ama öncesinde geç kaldım diye ağlamak abes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi işin ucunda en iyi itemi yapana 415646464564646435434135434533 katrilyar dolar para vermiycekler sonunda oyun yani bu. serverin ilk halinde attığımız pvpnin zevki çıkmayacak mcde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Maedhros said: Praetorian said: maedhros baktim sana bi ara yer istemişin sonra sesin cıkmamış kaynayıp gitmişin. yarin yapilcak yere aldım seni yarin alirsin artik evini. e adım listede var diye bir şey demedim başka bir şey yapmam mı gerekiyodu? oy varmışın listede pardon girince alırsın hemen yerini :) dün geceden beri ayakdayım olsun o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sen serveri aç uyu sonra serverda don paça kaosumuzu yaşarız biz problem değil ahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Praetorian said: bu önemli kullana bilirseniz kalcak yoksa kaldırcam, chest kitleme olayı inceleyin o yüzden. oyun icinde /help yazinca komutlari görüyosunuz. /ccset - Cancels selecting a chest to protect/refill/etc. /clock - Locks a chest using the password. Use "remove" as the password to remove it. /cpset - Toggles the publicity of a chest. /crset - Toggles a chest's region share status. /cset - Protects a chest when opened. /cunlock - Unlocks a chest using the password. /cunset - Un-protects a chest when opened. Bunu unutmayın önemli, okuyun. buldugunuz chestleri açamazsanız burdaki komutları deneyip açmaya calışın. komutlari falan deniyin yani arkadaşınızada kontrol ettirin.. sorun cıkarırsa yatmadan önce silecem cünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 cset tam olarak ne oluyo ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 sanırım hazine sandıklarını açacak, buldugunuzda kitli olabilir cünkü. bi onu deneyin bi de evinize koydugunuz sandıkları baskası cabiliyormu onu deneyin komutlari falan kullannın. sanırım evinize koyunca direk baskası tarafından açılamıycak. yada düzgün çalışmıycak silecem işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Falrod benim nick server kapalı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 abi girseydik kendi karakterlerimizle. spectre set toplamistim ne guzel arada girer pvp yapardik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 saat 6 oldu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 girince /register olup /login olun olmadan hareket edemiyosunuz zaten. evinize gidip bekleyin halledicem hemen. evinizi kıra biliyosanız olmuş demek oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 hacıt, giremiyoruz ki register olalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 işten geç çıkıcam sırf register olam diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 saati geldi neden hala kapalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 yönetim şaşırma sabrımızı taşırma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Ben bugun oynayamam di mi ev olmayınca gece agzımı kırıyolar galiba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Oynarsin, başka yere kurarsın. Ama biri gelip yikabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Of bomba ile öldürmek cok keyifli olacak sdfd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Newbie dayanişması heh http://i.imgur.com/6kOSHyI.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 nasıl giriyoruz şimdi. ip filan, şifre? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 İP: paticik.nitrado.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 izin versenize bana ya. Kara Maul nick Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 anam bune server dolmuş giremiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 ben çıktım koş gir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burak4897 Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2013 şu goblinler köyü boşaltınca bi ses edin yahu reskil çekecek utanmaz arlanmazlar giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar