Maedhros Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 14ü aliim piliz yoksada cok köşeden olmadan bi yerler artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 16 yi alim fir3blad3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 abi tekrar oynayıp aynı şeyleri yapmaya nasıl gözünüz kesiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alfheim Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Selamlar, Birkaç kere girmiştim server'a Alfhiee nicki ile, bana da boş olan bir yerden ayarlar mısın yeni nick Alfheim olacak. Öncelik olarak öyle iyi biryer olmasına gerek yok, çok fazla oynamıyorum çünkü. Bir de bu yeni server sanırım, server bilgilerini alabilir miyim bir zahmet. -ÖM olacaktı bu np artık :) Praetorian said: ben ayarlarken sizde yerlerinizi seçin bari. 1-20 arası hoşunuza gideni tam nick inizi ve sayıyı söylerseniz oyuna girdinizde yeriniz hazır olur 9-10-11-12 ayrıldı onlara bakmayın, iyi bina yapanlara vermeyi düşünüyorum oraları biride benim :), spawn yeri ve yapısı olcak ortası tam daha yapmadım. http://i.imgur.com/BH6FBmz.png koruma altındaki alanınız zeminden 4 nokta aşagı yukardaki toprak alana kadar. yaklaşık söyle bi alan. http://i.imgur.com/hjtkTQ3.png tahta alandan aşagısına yolu kapıycak item vs koymayın, insanlar geciçek ordan :P http://i.imgur.com/N8OVKPK.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 alınmadıysa 18 Valerian'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 banda bişi ver işte ordan zaten bi boktan anladıgım yok gezecem mapte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaboo Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 17 yi ben istiyom ayırın bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 20 yi ben alayım, corruptionın hemen yanı olsun sfgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 burak4897 said: 17 yi alayim ben fingolfin olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Bide yeni bir başlık açılsa. İlk mesajda server bilgileri olsa ve geyikler orda dönse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Luriel said: banda bişi ver işte ordan zaten bi boktan anladıgım yok gezecem mapte :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 10 numarayı alırım. çok güzel dirt house yapıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bende 12-14 arası bişi alırım. cok onemli değil. yalnız en orta evi ortak ev yapmak ve en azından unique npcleri orda toplamak lazım. o evi vermiyelim birine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Claiborne Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 kapalı mı server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raider Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 15 i ben alayim eğer iyi ev yapanlardan biri değilsem sdadad. nick:Noxhecate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 8 benim oldu, tesekkurler. açılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz serverin. :? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Praetorian said: 9-10-11-12 ayrıldı onlara bakmayın, iyi bina yapanlara vermeyi düşünüyorum oraları biride benim :) abi ben alabilir miyim sunlardan birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 1 numaraya talibim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Chaz'a da 2'yi verirsen über olur, konuştum kendisiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Deathblade said: Chaz'a da 2'yi verirsen über olur, konuştum kendisiyle. abi evet 1-2 olursa harika olur ev icinden tünel planlarım var sanat yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 ah be. bende 3 veya 4'ü alayım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 raider said: 15 i ben alayim eğer iyi ev yapanlardan biri değilsem sdadad. nick:Noxhecate 15e ilk ben talip oldum :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 bu konuya yazmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 tamam birazdan yerlere ait isimlerin oldugu bi foro koyarim. Yarin saat 7-8 arası açılır bi aksılık cıkmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2013 Deathblade said: 1 numaraya talibim. Cheaz said: Deathblade said: Chaz'a da 2'yi verirsen über olur, konuştum kendisiyle. abi evet 1-2 olursa harika olur ev icinden tünel planlarım var sanat yapıcam vaako51 said: 1 numarayı da bana ayırırmısın. ben önce gelmiştim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar