arcane Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 şu sandık olayı acayip can sıkıyor. bende sanırım farklı worldlerde 30+ sandık var magicallardan materyallere. organize etmek gereksiz zaman alıyor. type'a göre deposit all falan yapabilen sandık yamalasınlar şu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 ben 10dk falan oynadım, minecraft falan da oynamadım hiç gelem mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 gel oyun icinde yardım var baya her seyi sorarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bu arada ben eye of chtulhu summon itemını buldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Normalmode Bosses King Slime Eye of Cthulhu Eater of Worlds Brain of Cthulhu (Pc) Skeletron Queen Bee (Pc) Wall of Flesh Hardmode bosses The Destroyer Ocram (Console) Skeletron Prime The Twins Plantera (Pc) Golem (Pc) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Herkezin evine safe sandik koydum(baskasi acamiyor onlari itemleriniz gönül rahatligiyla koyabilirsiniz.) almamış olanlar benden temin etsin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 sen koyarken online degildm benm eve de bıraktn mi gireym mi almak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 bazı evlerin girişleri kapaliydi onlara girip koymadim. oyundayim almadıysan gel al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 oyuna her gidiginizde login olun, olmazsaniz acc niz her seyi kullanamaz, bazi seylerden eksik kalabilr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 abi kim cıvıttı ya 3 kiside terra sword vardı adamlarin hp bile 100-120 niye trollüyosunuz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 o değilde full itemla gelip neyinden zevk alcanız o garip esas gfsd, zevki kasmasında, ölmesinde zaten oynun bi de 120 hp terra swordla gelen edit tipleri iyi ki görmemişim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Bende denk geldim onlara soğudum yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 evet bende görüyorum güçlü charlarla geliyolar yada güçlü bi silah sokuyolar, servera ne yapmak lazım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 KİLL THEM ALL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 işte minecraftin o olayi güzeldi, serverda yapman gerekirdi herşeyi, buna çözüm bulsak hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 baktim bi ekleti yapiyosun servera girenler don paça kalıyor sadece serverda yaptıkalrını kullana biliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 boss cagiramamaniz icin hiç bi neden yok. dogru yaptiginiza eminmisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 http://www.terrariaonline.com/threads/multiplayer-only-serverside-saving-commands.102254/ şu üsttekini bi incelesenize sanırım istediğimiz şey gibi, character saveleri serverside tutuyormuş. (*random note for people who don't like players who bring things from singleplayer / other servers , this mod is for you! ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 abi bizi suçlamayın bilmiyorduk o silahlarin uber oldugunu tutuşturdular elimize,biz masumuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 eğer üstteki postta yazdığım olayı yapabilirsek, 0 dan kassın herkes temiz temiz. editor falan zevk 0a yol yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 abi ayıp ya , 3000 tane odunumu calmıslar hayır insaf bari ihtiyacın kadarını al adamlar hepsini calmıslar direk saka gibi sinirlendim vallahi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 safe sandik lar var onlara koyun itemlerinizi alamaz kimse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 benim evin üstündekileri kes fgsd, anca 100 tane çıkar gerçi. bu arada itemları safe'e koy gönlün rahat olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Skyfire said: http://www.terrariaonline.com/threads/multiplayer-only-serverside-saving-commands.102254/ şu üsttekini bi incelesenize sanırım istediğimiz şey gibi, character saveleri serverside tutuyormuş. (*random note for people who don't like players who bring things from singleplayer / other servers , this mod is for you! ) bende bunu ariyodum :) bakıyorum nasıl olcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2013 hah ok görmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar