Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 nitrado nun serveri güzelde, cözemedim tam admin falan yapamiyorum kendimi. olmadı kendime ait vps var kira falan da ödemiyorum ona, orda açarim serveri istedigim gibi düzenlerim. hardmode da kaldi oyun normala alamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Praetorian said: server açtık bomboş giren eden yok :P ilk gün girdi herkez sıkıldı galiba sonra. açık hala girin oynayın istiyosanız. Valla ben 2 saattir serverdayim. :D:D serveri backuplayabiliyormuyduk kapanirsa single oynamak icin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Praetorian said: nitrado nun serveri güzelde, cözemedim tam admin falan yapamiyorum kendimi. olmadı kendime ait vps var kira falan da ödemiyorum ona, orda açarim serveri istedigim gibi düzenlerim. hardmode da kaldi oyun normala alamiyorum. Wall of Flesh i kestiniz mi? Yoksa server i deirek Hardmode mu actin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Nwalka a kesti wall of flesh i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 maden falan cikar bossları falan kes o serverda. yapı falan yapma, 1-2 saat sonra düzeltmeye çalısıcam serveri. ya olcak ya reset falan aticam servera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2013 2.5 dolara düşmüş.Hemen aldım sadas.Nasıl giriyoruz şimdi pati serverına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Abi 5-6 gün önce 10 dolara aldım, şimdi %75 indirim.. Hunharca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ben de ucuza gorunce kaptim ama pek sarmadi. olayi ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Ben de indirimden aldım ama daha oynayamadım. Duruyor bilgisayarda öyle. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 alsam mi napsam bilemedim. minecraft cok oynadim ondan sonra nasil gelir bu oyun ? minecraftta baya eglenip millet civitip serverin icine edince sogudum oyundan. bunda olay nasil . multisi nasil pati napiyor falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 2.5 $ lık seyin nesi ni düsünüyosun al direk fazlasıyla veriyor hakkını. 2d minecraft gibi pve olarak çok daha iyisi. molten armor i daha yeni tamamladım, wall of fress i kesip hardmore gecicem daha bir sürü yeni boss maden ivir zivir acilacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Aynen kesmeyeydiniz zart diye. Bi girdim server hard mode olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 normal moda aldim serveri. cözdüm serverin olayini tam, binalarinizi falan korumaya alip sandiklarinizi falan kitleye bilceksiniz. ama serveri benim vps de açıcam, daha iyi olcak öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 suan evden uzagim o zaman yarin alir gelirim servera Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 server acik mi? - degilmis! :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yeni serveri ayarlıyorum, bu daha iyi ve kalıcı olcak. öbürsü acemiligime geldi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ulan yaptığım merdiven gidecekmi şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 binalara koruma yapabilcez. sandiklari kitliycez. hardmode a gecince hemen normale alabilcem. vs. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 ya o serverda duruyor last istersen acim oyna :) özellikle kapadım, yarim bi server oldu orasi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LastManStanding Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 gerek yok ya, yaratıklar güçlenmişti zaten ölüyodum paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 el birligi ile tekrar yapariz...Pp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Orafike Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Açılsında oynayalım bizde tunngle ile oynuyorduk kendi aramızda 4 kişi buraya geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Yahu ben server acmistim 8 kisi oynuyordu noldu ona ? Oynamiosa kimse kapatayim bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 yeni serverin 1Gbsp hızı var :) min 40-50 kişi kaldırır rahat, donanımı en geç yarına hazır olur. herkeze korumalı bi alan vericem yapılarınıza zarar veremiycekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2013 Hadi bekliyoruz bakalım. Wall of fleshi birlikte keselim lan ben görmedim hiç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar