Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 ahahaha süper ya spike ball saydırdım 100tane bana sadece izlemek kaldı ölüşünü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Viktor said: Hrd mode bosslari kesmeye yardimci ariyorum hallowed set icin soul farm lazim, isteyene wall of flesh ve alti tum normal bosslari ve ucan ejderhalari keserim boostliyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 30vile powder ve 15rotten chunk var ama demon altarda worm food yapamıyorum sebebi ne bunun http://wiki.terrariaonline.com/Worm_Food Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2012 fikri olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 harvey entresan problemlerle karsılasısun shadow orb bulması genelde cok zor deil ararsan bulujrsun yanede yapabilmen lazım worm food ya ozel bişi deil cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi google a worm food not working falan yaz bi bu sorunla karşılaşan ben değilimki :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 napıcaksın wormfood'u? gerek yokki hiç. ara bulursun zaten shadow orb. baska corruption deliği vardır cık diğerlerine bak. ben smallda oynuyorum onda bile 7 tanemi ne orb var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi demonit pickaxe falan yapcam demonite set yaptım ondan falanda lazım orb bulamıyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ... pickaxeten once setmi yaptın? 1 boss kesik 1 pickaxe yapıp gidip hellstone topluycaktın sadece aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 hellstone falan daha newbie yim o aşamalara gelemedim şuanlık en iyi bi dungeona girdim 4-5 locked gold chest açtım lambaları kitapları falan söküp eve getirdim işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 tamamdır hallettim npc den aldığımız vile powder işe yaramıyormuş vile mushroom ile kendimiz işleyince vile powder ı ozaman işe yarıyormuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 demonite ile yapılan herşeyi yaptım şimdi meteroit kasmaya gidiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 ee bütün meteroitleri topladım dungeon bitti skeletron uçan göz ve uyuz solucanıda kestim amaç ne şimdi (dungeondan 2npc geldi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Daha baya bisi var. Mesela uzaklardaki dedeye gitmemissindir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Neki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi asıl heyecan simdi baslıyo wall of flesh kescen hardmodeu accan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 oyunun en soluna ve en sağına gittim pek bi aksiyon yok gibi maden olarakda pek bi ihtiyacım kalmadı gibi banka iron silver copper dolu. o wall of flesh hardmode falan nası yapcam onları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 evini sağlama almadan, item düzmeden hardmode'a geçme. çok ağlarsın sonra Corruptor yüzünden kapı açamaz hale gelince :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 armor olarak shadow armor var weapon olarak yeterli diye düşünüyorum baya iyi itemlar var bide goblin amcada upgrade ettim hepsini. şimdi bu evi sağlama alma olayı nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 abi ben destroyerı kesemedim ya. potionlar bufflar falan kastım. 1500 cursed arror adamantite set ve adamantite reapeterla falan, gravity potla kasıyorum zaten ama wyvern geliyo kesinlikle ve ikisi birden indiriyo hp yetmiyo pot yetmiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 hangisiydi destroyer skeletronun zoru mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 yok solucanın zoru. kendisi zor sorun deil, harppylerde de değil ama wyvern gelince yattara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 solcanda yerin üstünde ne işin var abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 HarveyQuinn said: armor olarak shadow armor var weapon olarak yeterli diye düşünüyorum baya iyi itemlar var bide goblin amcada upgrade ettim hepsini. şimdi bu evi sağlama alma olayı nasıl oluyor hardmode'a geçince bu Eater of Souls abilerin büyüğü gelecek, Corrupter diye. eğer yakınına girip kafasına kafasına vurmazsan tükürüp tükürüp oraya buraya corruption yayıyor. evin corruption'dan belli bir mesafe uzakta olması gerektiği için bir süre sonra başına bela olabiliyorlar. bi de tabi istersen trap falan kasabilirsin boş boş dolaşanları yakalamak için. hardmode'a geçmek için Underworld'e inip Voodoo Demon tokatlaman gerek, ondan Guide Voodoo Doll diye bir şey düşecek, oyunun başındaki guide eğer hayatta ise o aleti lavaya attığın zaman Wall of Flesh abi gelcek. 8k gibi bir hp'si var ve sen lavaya düşmemek için kendinden geçerken o gayet bir uçtan diğer uca geçişini sürdürecek, o yüzden istersen önce üzerinde gidebileceğin bir platform yap ya da inventory'de Gravitation Potion falan bulundur, tabi Obsidian Skin Potion da unutulmazsa iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2012 corruptor niye gelsin eve ya corruptionda spawn oluyo onlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar