DeadSkinMask Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Saeros said: son film o kadar kötüydü ki abov yani bu da aynı olur gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Plaka Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Kurgu, konsept felan hep rezildir kesin. Buna para verip izlenmez sinemada. Show tv'nin cumartesi gecesi kusagini bekleriz artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 ölen giden bir sürü elemanı geri getirmişler. Nasıl bağlayacaklar merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
photographer Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 o ye bıkmamak usanmamak böyle bişey :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 adamlar nebulayla paralel ilerliyolar gibi geldi. hala devam bıkmadan usanmadan aynı projenin farklı kolları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SuperCandalf Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2012 Bu sefer enteresan olmuş gibi görünüyor. İzlemem diye düşünüyodum fakat yine izlettirecek gibi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2012 Bu seriyi action filmi havasında izliyorsun gerilim olayı uçtu gitti zaten. Oturacaksın Milla'nın kafa göz patlatmasını izleyeceksin işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 iyide RE ye milla jovovichi izlemeye gidiyoruz, senaryodan kime ne? LOL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 hakkaten yahu baktimda herkes elestirmen kesilmis herkesde bir pok atma havalari twitterda fenomen yaratmaya calisan ergen tiplerden farklari yok... Gise filmleri Gorsel Effect Goze hitap eder Heycan verir izlerken ki sinemada gidilir. Ben acikcasi IMAX disinda sinemaya gitmiyorum gereksiz buluyorum evde zaten izliyorsun ayni sekilde Sineme odam buna musait. Sinemada izlenmez diyenlere cok sasiriyorum Peki ne izleyeceksiniz sinemada ? TwinLight ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osie16 Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Editor said: hakkaten yahu baktimda herkes elestirmen kesilmis herkesde bir pok atma havalari twitterda fenomen yaratmaya calisan ergen tiplerden farklari yok... Gise filmleri Gorsel Effect Goze hitap eder Heycan verir izlerken ki sinemada gidilir. Ben acikcasi IMAX disinda sinemaya gitmiyorum gereksiz buluyorum evde zaten izliyorsun ayni sekilde Sineme odam buna musait. Sinemada izlenmez diyenlere cok sasiriyorum Peki ne izleyeceksiniz sinemada ? TwinLight ? fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2012 Osie16 said: Editor said: hakkaten yahu baktimda herkes elestirmen kesilmis herkesde bir pok atma havalari twitterda fenomen yaratmaya calisan ergen tiplerden farklari yok... Gise filmleri Gorsel Effect Goze hitap eder Heycan verir izlerken ki sinemada gidilir. Ben acikcasi IMAX disinda sinemaya gitmiyorum gereksiz buluyorum evde zaten izliyorsun ayni sekilde Sineme odam buna musait. Sinemada izlenmez diyenlere cok sasiriyorum Peki ne izleyeceksiniz sinemada ? TwinLight ? fix'd Thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2012 nasıl satarız vol. 323234 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2012 geliyor, 14 eylül diyor mybilet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 çok kötüydü gitmeyin sfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Traileri seyrettiğimde dedim gidilmez bu filme. Tahmin ettiğim çıktı. GİTMEYİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 serinin bir hatirasi olmasa izlencek film degil. Bundan onceki de oyleydi. Sonuncuda da olimpiyat oyunlarindan baya esinlenmisler sanirim. ama 3D hakkini vermisler en azindan belirtmek lazim. Baya bir sahnede gozumu kirptim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Bir seri daha ne kadar kötü olabilir diye merak ediyorsanız izleyin yoksa uzak durunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 film rezalet, imax aksiyon 3d az biraz kurtardı. hafif spo yav trailerdeki sahneyi filmin en sonunda gösterip, yeni film geliyor demeleri cok ayıp bisi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 tek iyi şey müzikti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 bu filmi bilmiyorum da bi önceki film fetih 1453'ten daha kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2012 Robert_Poche said: film rezalet, imax aksiyon 3d az biraz kurtardı. hafif spo yav trailerdeki sahneyi filmin en sonunda gösterip, yeni film geliyor demeleri cok ayıp bisi ya. spoiler +1 Harbi direk trailerdaki sahne filmin son sahnesi çıktı. yuh yani. Sonda Alice güçlerini geri vermeside saçmaydı. Lan madem öle olcaktı hiç yok etmeselerdi bir önceki filmde. Ha zaten güçleri olsada olmasada çatır çutur havada taklalar atıyo yani. Birde sondaki X ray efektler direk Mortal Kombattan araktı :D Ha birde sonda Alice ile Jill kapışırken, Alice o kadar kasıcağına direk çekip çıkartsaydı ya o mind control eşysini o kadar dövmeye uğraşıp dayak yemektense asdfa ya böle çok sıradan bir filmdi. Hatta dizi bölümü gibiydi. Başında Previously on Resident Evil yaptı zaten. Sonuda baya yoktu yani öle çat diye haftaya görüşürüz der gibin bitti. hani sinemalık bi olayı yokmuş 2-3 3D sahne dışında. Filmin girişindeki Rewind olayı hoşuma gitti ama. Leon'u oynayan herifte hiç olmamış ya böle fazla öküz duruodu ya oyunlardaki Leona göre. Ha zati çok bir rolü yoktu da. Ada Wong'da taam oyunda öle bir elbise giyiyorduda, kutuplardaki üssü niye o elbiseyle basıyor asdfa 4. filmden kullandıkları parçalar hariç soundtrack te öyle çok iyi değildi bu sefer bence. http://www.youtube.com/watch?v=P6e3aLrzSQ8 Sonuçta boktan bi filmdi. Adam gibi bi aksiyon sahnesi bile çekmeye kasmamışlar, sene 2012 hala slow-mo kurşun efekti. Alice ile Jill'in gideri var ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Wong'unda gideri vardı ama lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 2342. film gelse gene izlerim. boş aksiyon at its best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 4. filmde de bence muthiş soundtrack vardı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2012 2. filminden sonra iyice saçmalığa bağladı bu film seriside. ah keşke şu 1. oyununun filminş yapsalar. adam gibi neyse ama gelsin izlerik. nede olsa bol akşın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar