cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 alexli fener türk futbolunda bir yükselişte olabilir ona birşey diyemem ama haginin de dahil olduğu kadromuzun sayesinde sadece galatasaray değil türk futbolu da sağlam bir yükseliş gerçekleştirdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 olay bir galatasarayın yapmadığını iddia etmek değil, Alexli Fenerbahçe'nin yapmakta olduğunu savunmak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 janis said: Bu sezon şampiyon Fenerbahçe. Bunun kararı verildi arkadaşlar. Boşuna birbirinizi üzmeyin , heyecanlanmayın. Bu yazımıda unutmayın. Sezon sonu sebebini açıklıyacağım. kesinlikle katılıyorum.Fenerbahçe bu sezon şampiyon,bjkli olarak bunun olacağını öngörüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 zaten alexli fenerbahçenin yaptığını söyledim ben de türkiye liginde güzel işler yapıyorlar ama türk liginin içinde kalıyor o güzel işler senin cümlendeki yanlış kısımda o, türk futbolu yükselişte değil, yükselişte olan fenerbahçeydi ama o da benim düşünceme göre duraklama dönemindeydi son zamanlarda, artık bütün bu olaylardan sonra ne olur bilinmez bu ivmesini yurt dışında da gösterseydi çok güzel işler başarabilirdi, yeni bir avrupa kupasının yolunu yarılamıştı ve sonunda da türk fuybolu hakkaten yükselişe geçebilirdi ama olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 RamsesII said: janis said: Bu sezon şampiyon Fenerbahçe. Bunun kararı verildi arkadaşlar. Boşuna birbirinizi üzmeyin , heyecanlanmayın. Bu yazımıda unutmayın. Sezon sonu sebebini açıklıyacağım. kesinlikle katılıyorum.Fenerbahçe bu sezon şampiyon,bjkli olarak bunun olacağını öngörüyorum. Fenerbahçe her sezon olduğu gibi bu sezon da şampiyonluğun en büyük adayı zaten. gel gelelim Fenerbahçe her sene olduğu gibi bu sene de eze eze bu yarışın içinde yer alacak. yıllardır son maçta kaçan şampiyonluklar, büyük şike kumpası vs. ardından gelen arzulu futbol bir türlü tatmin etmiyor sizleri. bu takım futbol oynuyor, bu takım galibiyeti hakederek alıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 cavanagh said: zaten alexli fenerbahçenin yaptığını söyledim ben de türkiye liginde güzel işler yapıyorlar ama türk liginin içinde kalıyor o güzel işler senin cümlendeki yanlış kısımda o, türk futbolu yükselişte değil, yükselişte olan fenerbahçeydi ama o da benim düşünceme göre duraklama dönemindeydi son zamanlarda, artık bütün bu olaylardan sonra ne olur bilinmez bu ivmesini yurt dışında da gösterseydi çok güzel işler başarabilirdi, yeni bir avrupa kupasının yolunu yarılamıştı ve sonunda da türk fuybolu hakkaten yükselişe geçebilirdi ama olmadı Abi bu sene kadro oturmuştu 1-2 transferlede avrupada da iş yapacaktık ama işte şike falan yalan oldu. Bu fırsat br daha zor gelir yazık oldu. Alex genç olsa yine olurduda şimdi bir Alex daha bulmak lazım çünkü bu sene ne olacak belli değil hatta gelecek yıl bile belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 buddha, Fenerbahçe'nin bu sezona bomba gibi gireceği belliydi. ekşisözlükte güzel bir benzetmede bulunmuştu elemanın biri. diyordu ki osmanlı'da olduğu gibi, bir tüccar devletten zengin hale gelirse kurallar içersinde ipi çekilir, piyasadan silinirdi. benzer bir şeyi malesef Fenerbahçe için yaşıyoruz kötü niyetli insanların şark sofrasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2011 fifa diye bi oyun varmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 RamsesII said: janis said: Bu sezon şampiyon Fenerbahçe. Bunun kararı verildi arkadaşlar. Boşuna birbirinizi üzmeyin , heyecanlanmayın. Bu yazımıda unutmayın. Sezon sonu sebebini açıklıyacağım. kesinlikle katılıyorum.Fenerbahçe bu sezon şampiyon,bjkli olarak bunun olacağını öngörüyorum. Bu tahminlerle tff fb yi şampiyon yapacak diyor iseniz ilk 11 gün bunun tersini gösterdi.Adamlar FB puan keybetsin diye 11 güne 4 maç sıkıştırmıs,en zorlu deplasman dahıl(en zorlu,sebebi 3 yıldır kazanamıyor fb).Ha son 2 mactakı oyununa bakarak söyledıysenız(kazanma ınancı ve efor) ona katılırım.Gs,Bjk hala ölü topragını atamamıslar,ts en önemli hücum silahını kaybetmiş(selcuk),suan fb yı zorlayabılecek tek takım bursa gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Evet maçları TFF dizdi zaten fikstür kura falan çekmediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 miyaw33 said: RamsesII said: janis said: Bu sezon şampiyon Fenerbahçe. Bunun kararı verildi arkadaşlar. Boşuna birbirinizi üzmeyin , heyecanlanmayın. Bu yazımıda unutmayın. Sezon sonu sebebini açıklıyacağım. kesinlikle katılıyorum.Fenerbahçe bu sezon şampiyon,bjkli olarak bunun olacağını öngörüyorum. Bu tahminlerle tff fb yi şampiyon yapacak diyor iseniz ilk 11 gün bunun tersini gösterdi.Adamlar FB puan keybetsin diye 11 güne 4 maç sıkıştırmıs,en zorlu deplasman dahıl(en zorlu,sebebi 3 yıldır kazanamıyor fb).Ha son 2 mactakı oyununa bakarak söyledıysenız(kazanma ınancı ve efor) ona katılırım.Gs,Bjk hala ölü topragını atamamıslar,ts en önemli hücum silahını kaybetmiş(selcuk),suan fb yı zorlayabılecek tek takım bursa gözüküyor. abi kafanız mı güzel? Herkesin şu aralar fikstürü leş gibi, beşiktaş 19'ü ile 25'i arasında, yani 6 günde 3 maç yapacak. Bunlar Ankaragücü-Antalya kendi sahasında, Bursaspor deplasmanda... fikstürü genişletirsek, 29'unda stoke city, ardından gelecek ayın ikisinde antep deplasmanı var. 13 günde 6 maç yapıyor beşiktaş, hepside birbirinden tehlikeli rakipler ki bunlardan bir tanesi eğer avrupa'da yoluna rahat devam etmek istiyorsa puan çıkarması gereken maçlardan biri olan Stoke City deplasmanı, çıkıp fikstürden ağlayacak biri varsa beşiktaş'tır. Şu 6 maçtan bir tane 3 puan çıkarsa başarıdır ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kkk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 iyide bizim ne avrupa maçımız var ne bişi. ne diye bu kadar sıkıştırmışlar anlamadım. antep deplasmanından 3 gun sora manisa maçı ondan 3 gun sorada kayseri deplasmanı. o maçtan sorada ibb maçı var. 2 en zor deplasman arasında 1 hafta bile yok nerdeyse. ama 1 maç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ya gerizekalılar geç başlattılar ya ligi, ligin bitişini uzatacaklarına ingiltere styla aralara maç sıkıştıralım demişler o yüzden, ha bu ligin hemen başında mı yapılır? Hayır, belirli erteleme tarihleri olur falan ne bilim, bak bir olay da var asıl, misal bu yoğun fikstür dönemi geçtiğinde milli takım arası var. O arada işte birde milli takıma oyuncular verilecek. Beşiktaş ilk defa şanslı bu konuda çünkü zaten adam vermiyor milli takıma, 13 günlük maratonun ardından dinleme fırsatı var. Burada FB ve GS daha çok zarar görecek. O arayı Beşiktaş iyi değerlendirse birkaç anadolu kulübüyle birlikte kopar gider birkaç hafta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 ha birde o milli takım arasından sonra da hafta arası maçları vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Beşiktaş ne zaman çok oyuncu verdi ki milli takıma? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 e tamam işte şanslı diyoruz sadfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Hayır ilk defa şanslı demişsin de sanki 20 yıldır tüm kadronuz milli takıma gidip geliyor, aksine en şanssız olduğunuz sezon bu sezon takımının yarısı portekiz milli takımına gidicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 kkk said: iyide bizim ne avrupa maçımız var ne bişi. ne diye bu kadar sıkıştırmışlar anlamadım. antep deplasmanından 3 gun sora manisa maçı ondan 3 gun sorada kayseri deplasmanı. o maçtan sorada ibb maçı var. 2 en zor deplasman arasında 1 hafta bile yok nerdeyse. ama 1 maç var. demek istediğimi daha açık anlatmıs,haftanın son macı,ertesı haftanın ılk macı,peşinden gene haftanın ılk macı vs.Pazartesi günüyaptık,ıkıncıyı cumartesı,ucuncuyu carsamba koyabılırsın.Ama hepsını peşpeşe koymak mantıksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2011 Arkasokak said: Liebe said: Arkasokak said: Liebe said: yaw 2011 yılında hala hagi - alex karşılaştırması yapılıyor.fenerliyim , alex hastasıyım ama alexin yapamadığı tek şeyi hagi yapmış , takımını sırtlayıp gs'a uefayı getirmiştir. bu sene Alex'in sahada ne yaptığını izlediniz mi bilmiyorum ama hagi misali çirkefleşmeden parçalarcasına oynamakta. eğer bu sene geçen seneki kadro korunarak avrupaya gidebilseydik büyük ihtimalle kupa ya da finalle dönerdik. Alex gerçekten takımını bırak ligi sırtlıyor. türk futbol ligi Alex ikonuyla zirve yapmakta. gitmişken dünya kupasınıda alırdık bence asfdsfsd yok artık daha neler ya.bu takım cl'de çeyrek final oynadığı sene bile alexsiz yaptı ne yaptıysa.objektif olun az , hangi sene avrupada alex muhteşem bir oyun oynadı ki?bende biliyorum türkiye liginde yapabildiklerinin yarısını yapsa chelseaye elendiğimiz sene final bile oynayabileceğimizi ama yok işte yapamıyo adam yapmıyo yada bilmiyorum... hagi yaptı işte... fenerbahçenin tek bir hazırlık maçını bile kaçırdığımı hatırlamıyorm son 4-5 senedir bu arada her maçını izliyorum merak ediyorsan... güzel bir ezbere konuşma örneği. cl'de çeyrek final oynadığı sene ne yaptıysa Alex'siz yaptı deniyor, bakıyoruz Alex asist kralı olmuş... değişik kafalar bunlar. inatla abilerinizden, babalarınızdan amcalarınızdan dayılarınızdan duyduğunuz hayal meyal izlediğiniz bir adamı böyle ölümüne savunmak durumunda değilsiniz. yapmayınız. sen kafayı yemişsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 antep maçının gollerini yeni izledim de, 3 golü de ziegler yaratmış resmen. Helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2011 zieglers gonna ziegl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Çok iğrenç bir vokal.10 dakikada yazılacak şarkı sözleri.Bu kadar önemli bir konuda böyle dandik isyan marşı pes doğrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2011 şu bilicadan tez zamanda kurtulmamız gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 sleepingdeath said: bir kapak daha atarsınız koleksiyona http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/18748904.asp kardeş fifa çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Hacı 2 saattir falan oynuyorum görmedim Fenerbahçe'yi iyi saklamışlar anlaşılan. Şike Achievementi alınca açılıyormuş world best diye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar