Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 evet hakkaniyeti parayla süspanse edebilen bir taraftar topluluğu var. büyük başarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 işin özünde yardım yapmak var bunu anlamak bu kadar çok zor mu ? o biletin bi boka yaramadığını da biliyoruz.10 liraya boş kağıt parçası alıyorsun işte.maddi imkanı olmayan gider 10 liraya bilet alır.feneriumdan 100 liraya aldığın formadan klübe kaç tane 10 lira kar kalıyordur acaba.fakat 100 lira veremeyip yardım etmek isteyenler var gider 10 lira boş bilet alır yardım eder,durumu biraz daha iyi olan gider fb kart alır daha da parası olan varsa gider forma alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ekşi'de dendiği gibi, böyle şeylerin nostaljik olarak nitelenebilmesi için ille barcelona, real madrid olmadı milan, inter tarafından yapılması gerekmiyor. gittiği maçların biletlerini saklayan -kombine almadan önceki tüm biletlerim mevcuttur- bireyler için 6 Kasım bileti ne kadar paha biçilemezse bu bilet de bir o kadar paha biçilemez olacaktır. Fenerium tribün kaldırım önünde her maç öncesi bira-çiğköfte/kokoreç yapan ben bilhassa "kaldırım tribün" biletimi daha bi ayrı tutarım diğerlerinden, imkan olursa eğer. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 dediğim gibi fener taraftarına bir şeyler pazarlıyorsan kısa zamanda kçşeyi dönmek için pazarlama dehası olmana gerek yok. pati'den 2-3 kişi ufak bir sermayeyle bu işe atılalım derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 bu kadar aranmana gerek yok. maç öncesi, tribün önlerinde bira satabilir, köfte satabilir, olmadı boş bira kutularını depozitolu bira şişelerini toplayabilirsin. al paticikten 2-3 muhabbet tayfasından sabıkalı eleman, girişin bu işe. ahanda sana güzel bir iş imkanı, tek ihtiyacın birazcık samimiyet bu yolda. imla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 boş bira kutusu toplayıp sarı laciverte boyasam senin gibilere 10 liradan satarım işte :) günde 1000 fenerliye satsam 10k para eder. odanızın bir köşesine koyduğunuz çer çöpe verdiğiniz paraya içiniz acımaz nasıl olsa. sağol fikir için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 valla doruk iyi ayar veriyo, ben repimi bastım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aynen haklısın, son maçta stad yıkılacak diye koltuk söküp hatıra arayışında olanlara yönetim tarafından yapmayın etmeyin diye anons duyacağıma, parasını veririm, emeğinin hakkını verip değerlendiririm. bunu şu çocuktan aldım, Fenerbahçe için aldım derim. benim olmayanı, sahiplendiğim bir olgunun tüzel varlığına ait olanı zorla alıp hatıra peşinde koşmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yanlış anons diye yıktığınız stadtan mı bahsediyorsun? anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Esh said: valla doruk iyi ayar veriyo, ben repimi bastım. ayar filan verdiği yok sataşıyor kendi çapında pek ilgi görmeyince hemen ya renkdaşlarından yada diğer haterlardan repleri kapıyor.sen nilep ve doruk altın çağınızı yaşadınız haterlıkta ama üçgen bozuldu ne güzel destekliyordunuz birbirinizi. bu arada doruk'un forumun genelinde yazdığı mesajlara bakınca gerçekten cevap verilmeye gerek olmayan biri olduğunu anlayabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 yok o yıktığımız stad bizim stadımız, bahsi geçen rantiyecilere peşkeş çekilmiş olup yıkılan stad, nam-ı diğer "geliyoruz". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hahah, biz mi hater oluyoruz bu durumda? u mad hakikaten. eshle renktaş değiliz zira kendisi beşiktaşlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 onu düzeltiyim o zaman bilmiyordum. kızılacak yokki ortada biz kendi aramızda takılıyoruz gelip salça olan sizsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ee biz de kendi aramızda şakalaşıyoruz zaten. ne zaman arkasokakla birbirimizi trollesek bi fenerli çıkıp patlıyor, genelde baggio olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 gereksiz olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 en agir sanayi hamlesiyle gelin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 takımını destekleyip maddi olarak destekleyen taraftar vefalı taraftardır. zor durumunda destekleyen daha da değerli taraftardır. boş maça bilet satmak "alo hattıyla yardım dilenmek"ten zerre farklı bir hamle değil. İkisinde de karşılıksız para isteniyor, ikisi de aynı ölçüde dilencilik. şike yapan takımını destekleyen taraftarsa kendisi de bireysel ahlakı çok önemsemeyen, muhtemelen etik anlayışı zayıf taraftardır. gerek iş hayatında gerekse sosyal yaşamında hoş bir şey değil. gerçek taraftar takımını yeri geldiğinde sonuna kadar desteklemeyi bildiği gibi yeri geldiğinde takımı hata yaptığında hele hele tüm tarihini lekeleyecek bir hata yaptığında karşı durup "hop kardeşim, sen ne yapıyosun öyle" demeyi bilen takımının haysiyetini ve değerlerini önemseyen insandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 şu bir gerçektir ki, fenerbahçemiz uefadan da büyüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 rew hangi fenerli takımını eleştirmiş ya hep iyiler hem mukemmeller sdf aziz yıldırımın net şike yaptıgı orta cıksa bile bi bildiği vardır helal başkan diyicek bir kitle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Yahu şike varsa eğer kulüp cezasını çekecek zaten. Taraftar da sırtını dönsün kilidi vurup gidelim o zaman? Şikeyi yapanlar cezasını çeker suç kanıtlandığı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 olsun siz yine de forma alın, belki şike yapmamış sayılırsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben mektup yazıyorum şimdi kapatıyoruz kulübü. yeni kuracakmışız Yenerbahçe diye. Adımızda bile belli olsun herkesi her dalda yendiğimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aklı başında her taraftarın dediği gibi eğer ortada bir suç varsa cezanın çekilmesini istiyoruz.ha şike yapıldıysa bile burda yöneticilerden başka hiç kimsenin suçu günahı yoktur.ne futbolcuların ne taraftarın ne de sarı lacivertin. şike yapıldıysa fenerbahçe tarihi için lekeli kara bir sezon olarak kalır.daha da fazlası olmaz bir sezonda fenerbahçe olmadık bir sezonda da fenerbahçe'ye birşey olmaz. o yüzden taraftarlar takıma destek olmaya çalışıyor ve gelir seviyesi düşük olan taraftarlara böyle bir imkan sunulmuş.bunun altında daha fazlasını aramayın. bu arada çok ahlaklıysanız eğer gelipte buraya fenerbahçe taraftarına üstü kapalı hakaretler yağdırmayın. sırf sizin iyi dönemlerinizde bir operasyon yapılmadı diye kendinizi temiz ilan etmenizde ayrıca komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 su anda hukuki surec hala bitmedigi icin her fb taraftarı takımın sucsuz olduguna inanmak istiyor ama ben uefa ile yasananlardan sonra artık pek zannetmiyorum fb'nin aklanacagını. ceza acıklanana kadar kampanya duzenlenebilir. esas korktugun bu hareketlerin hukuki surec bittikten, fb ceza aldıktan sonra devam etmesi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 aziz yıldırım şike yaptı diye ben fenerbahçeyi desteklemeyi mi bırakayım yani ? şike yapıldıysa eğer daha da kötü bir durumda olucaz daha çok desteğe ihtiyaç olacak kimse kusura bakmasın aziz yıldırım yüzünden fenerbahçeyi bırakacak değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar