Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

GG senelerdir Alex ve Emre ile beraber takımın belkemiği.
Hadi Fener'i geçtim Arda ile beraber milli takımın da en önemli yıldızı bu adam.

İstikrarsız diye nerenizden uyduruyorsanız, oyununu izlemiyorsanız bari açın bakın istatistiklerine, çok komik oluyorsunuz bu manasız laflarla
Sosyal ağlarda paylaş

"Tatar Ramazan" said:

GG senelerdir Alex ve Emre ile beraber takımın belkemiği.
Hadi Fener'i geçtim Arda ile beraber milli takımın da en önemli yıldızı bu adam.

İstikrarsız diye nerenizden uyduruyorsanız, oyununu izlemiyorsanız bari açın bakın istatistiklerine, çok komik oluyorsunuz bu manasız laflarla
112 maçta 5 gol atmış gayet düşük performans
Sosyal ağlarda paylaş

Haa istikrarsız evet senede 10-15 maç anca oynuyor evet canım
Alın Tff'den istatistikleri, asistleri yazmıyor;

Maç Kategorisi Toplam Maç Toplam Gol
UEFA Kupası 2 0
Türkiye Süper Kupası 1 0
Türkiye Kupası 20 2
Şampiyonlar Ligi 1 0
Süper Lig 113 5
Özel Maçlar 11 0
Dünya Şampiyonası 8 0
Avrupa Şampiyonası 6 1

22 yaşından beri 4 senedir banko oynuyor bu adam, sadece ilk sezonu olan 2007-2008'de az maç yaptı onda da sezon başı Önder oynuyordu GG genç olduğu için.
Sosyal ağlarda paylaş

İstikrarsız derken az maç oynuyo demiyoruz. Hasan Şaş misali 2 hafta şov yapıp kalanlarında ortalama oyun oynuyor. Potansiyelini her hafta istikrarlı bir şekilde sergileyemiyor. Ha hala türkiye'nin en iyisi ve sizde olmasını kıskanıyorum evet, ama bu adamın istikrarsız olduğu bu yüzden de böyle devam ederse Avrupa'da bir büyük kulüpte asla oynayamayacağını değiştirmiyor
Sosyal ağlarda paylaş

`İsviçre'ye giden 40 kadar fanatik Fenerbahçe taraftarı haberini alan UEFA harekete geçti. İsviçre Polisinden UEFA Binası ve çevresinde güvenlik önlemlerini arttırmasını talep ederken TFF'yi de uyarmayı ihmal etmedi. Bir tatsızlık durumunda cezası çok ağır olur, tedbirinizi alın diyen UEFA, TFF'yi sert bir biçimde uyardı.`
Sosyal ağlarda paylaş

prensip meselesi değil de, boşluk diyelim. boş insan işi tam. hayır tff önü falan olsa yine anlayacam, adliye önünde bekleyenlere bile laf ediyorduk, adam atlıyo uçağa binlerce km gidiyo, geçiyo orada protesto yapıyor. bi insan daha ne kadar boş olabilir ki? hayatta hiç mi bi heyecanın, bi zevkin, bi seni bağlayan unsur, bi işin gücün, bi yapacağın daha iyi şey yok? bu kadar mı boşsun derler adama :)
Sosyal ağlarda paylaş

lol
Bunların büyük çoğunluğu Almanya, İsviçre ve diğer yerlerden gelen gurbetçiler yahu, Fenerliler ya hemen boş beleş damgası yemişler.

Pazar günü günübirlik protestolarını yapıp geleceklerdi ama Uefa tırsıp tehdit etti, Tff de FB'yi uyardı ve olmadı eylem.
Hatta bu iptal için Avrupa'daki elçiler ve taraftar dernekleri yoluyla bağlantı kuruldu taraftarlarla.
Sosyal ağlarda paylaş

nileppezdel said:

İstikrarsız derken az maç oynuyo demiyoruz. Hasan Şaş misali 2 hafta şov yapıp kalanlarında ortalama oyun oynuyor. Potansiyelini her hafta istikrarlı bir şekilde sergileyemiyor. Ha hala türkiye'nin en iyisi ve sizde olmasını kıskanıyorum evet, ama bu adamın istikrarsız olduğu bu yüzden de böyle devam ederse Avrupa'da bir büyük kulüpte asla oynayamayacağını değiştirmiyor

Ya bırak duyan da Fener'in her maçını 90 dakika izliyor sanacak, Ahmet Çakar mübarek yoruma gel. 2 hafta şov yapıp sonra duruyomuş lol

Sizin canınız istemese de Gökhan Gönül, Alves ve Maicon ayarında tek başına bir kanadı hem defans hem ofans işleten bir adam. Arda ile beraber milli takımın en önemli yıldızı.

İstikrar mistikrar sorunu alakasız bi yorum, adam sakat olduğu zamanlar bile takımını yalnız bırakmadı, hep sahanın en iyilerinden biri oldu.
Rakip taraftar olarak sizin hoşunuza gitmese de bu böyle, bu forum Sarbi böyle iyi şöyle müthiş diyen, hatta Sarbi GG'den iyi diyen Gs'liler bile gördü sorun değil yani.

Ve GG en baba takımlarda da rahatlıkla oynar, geçen sene B.Münih istedi ama başkan vermedi, şimdi Valencia ve bikaç takım peşinde, ama sözleşmesinde 15m avro yazıyor ve Avrupalılar bizim gibi para saçmıyor, kılı kırk yarıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi madem çok zeka unsuru bir olay fenerliler niye hala burda? Burda bıdı bıdı edeceğine göster prensiplerini git Nyon'a ben ingilizce ve fransızca bir kaç protesto metni yazarım size.

Yahu, şu olayı bile savunmaya çalışıyorsunuz hakikaten o giden adamlarla paralel kafadasınız.
Fener değil, kendi takımımın taraftarı olsa kıçımla gülerim.

Türk milleti için protesto edilecek binlerce şey varken Fener nedir ya? Şampiyonlar Ligine almamışlar bizi ben gidiyorum nyon'a iki bağrayım.

prensibe bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...