Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Tam tersi, ben Fenerbahçe'nin Aziz Yıldırım'dan, onun hayatı boyunca yaptıklarından ondan bundan büyük olduğunu düşündüğüm için böyle yazdım. Bütün yaptıkları,-eğer doğruysa- şu olayın yanında solda sıfır kalır tabii bu benim düşüncem, katılmayabilirsin. Sadece bu kadar insanı üzmeye kimin hakkı var..Aziz Yıldırım gider yenisi gelir, dert mi bu kadar, Aziz Yıldırım'dan önce tesisten önce küçük müydü Fenerbahçe, demek istediğim o, yoksa sen istediğin gibi hatırla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Şuan dikkat edersen kendi düşüncelerini pazarlayan sensin. Ben değilim. Şöyle olursa FB taraftarı böyle yapmalı böyle olursa şöyle yapmalı falan. Daha olmayan şeyler üzerinden yapılması gerekenler dersleri veriyorsunuz. Garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sekip'in tutukluğu için yapılan itiraz reddedildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Ben şahsen insanların gereğinden büyütülmesini garipsiyorum evet, böyle yapılmamalı demiş de olabilirim, olmayacak olaylar içinse eğer olursa diyorum hep zaten. Fenerbahçe büyüklüğü diyip İslam Çupi'yi gösterip, hala Aziz şöyle Aziz böyle bana çok manasız geliyor, dediğim gibi katılmazsın biter, doğruyu söylemek gibi bir iddaam yok. Bana göre mantıksız davranıyor Fenerbahçe taraftarı genel olarak diyeyim o zaman. Kısaca; Ben hiçbir yerde Aziz Yıldırım suçludur, odur budur demedim zaten, eğer doğruysa dedim. Kaldı ki destek konusundaki görüşümü de yukarıda belirttim, adam suçsuzsa heykelini dik bana ne de, eğer suçluysa yakılacak mı yanı o tişörtler? E eğer yoksa öyle bir durum, bence bu gayet mantıksız dedim, bu adamın kendi kendine yaptığı bir suç değil ki, koskoca camiayı etkileyen, insanları üzen bir suç. Haber yapan basın mı suçlu sadece? Eğer Aziz Yıldırım'ın tamamen suçsuz olduğunu düşünüyorsan-ki düşünebilirsin- tepkini polise, savcıya, hükümete koy o zaman, komploysa eğer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Banada mantıksız geliyor. Ama bu Fenerbahçe taraftarıyla alakasız bişey. Bu toplumca bizim karakterimizle ilgili bişey. Oda çok derinlere iner yani futbol falan değil mesele. Ama bunu deyipte FB taraftarı böyle saçmalıyor dersen sen saçmalamış olursun. Bu ülkede taraftar profili belli. Bir sezonda bir sürü olay oluyor her taraftar içinde manyaklar var. Sen bunu FB taraftarı diye etiketlendirirsen bu biraz duygusal bir yorum olur. Sorun orda. Şuan göz önünde FB taraftarı olabilir gündemde. Eğer şurda toplumsal mesajlar verecekseniz taraftarlığınızın verdiği duygusallıkla etiketleme yapmayın bizede samimi gelsin bizde hak verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Peki ben genelleme yaparak hata yapmış olayım, haklısın. Ama şunu da belirteyim bunun Gs taraftarlığımla ya da Fenerbahçe taraftarına laf sokayımla bir ilgisi yok, dediğim gibi aynısı GS'nin başına gelse ne tepki verirdimden yola çıkıyorum çünkü. Çünkü bizim klüplerimize olan bağlılığımız, adam bir hata yapmıştan fazla, bu yüzden kesin ve net konuştum çünkü kendimi aynı pozisyona koyuyorum. O yüzden Aziz Yıldırım umurumda olmaz diyorum, çünkü kendi yaptıkları bu durumda klüpteki herkesi her taraftarı çok ilgilendiriyor. Benim burada eleştirim tamamen Aziz Yıldırım'a yönelikti bir Galatasaray taraftarı olarak, bunu yaparken de kendimi oraya koyuyorum yoksa elit olayım, doğruları söyleyeyim, toplumsal mesaj vereyim gibi bir amacım yok çünkü ben de sorunun bir parçasıyım bilmem anlatibildim mi, taraftar olarak en yukarıda dediğim gibi. Bugün aynısı benim takımıma olsa yüzüne bakmam o kişinin bir daha çünkü buna kimsenin hakkı yok bence. Ama genelleme yaptım evet, çünkü daha çok kişinin böyle (ben dedim diye değil) düşünmesi gerektiği sonucuna vardım kendi kendime, ama haklısın, burada bu böyle olmalı demenin anlamı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Bazı antu kafalardan cehalet, iftira oluşturan genellemeler ve çirkinlik akıyor resmen. İlk olarak, spor basınını kimse sevmez. Ama verilecek tepki kafalarına bir şeyler fırlatmak değildir, web sitesine de girmezsin, tvde de açmazsın, gazetesini de almazsın, bak bakalım paraları gidince tıpış tıpış istediğiniz tipte yazılar yazıyorlar mı? İkinci olarak, bu genelleme nedir ya? Ben asla sahaya dalıp güvenliğe ya da polise linç girişimi yapılmasını onaylamadım, onaylamam. Dünyanın neresinde olursa olsun. O çok beğendiğiniz taraftar oluşumları destekliyor dediğiniz, beğenen kim çok merak ediyorum. Ancak holigan oluşumları destekler bu olayları, onları da beğenen zaten kalitesi belli insandır. Hatta ne kadar insandır o bile tartışılır. İngiltere konusunda Grast'ın cehaletten kahkahalara sebep olan mesajına gereken cevap verilmiş. Araştıralım, öğrenelim :) Değil mi Grast? Sonra neymiş, saha içinde deil kenarındaymış tepki. O yüzden mi videoda sahadan tünele kadar kovalıyorlar güvenliği döve döve? Hadi onu geçtim, saha kenarında olsun, güvenliğin o adama yerde vurmaya hakkı yok evet, ama taraftarın sahaya dalıp o güvenliği dövmeye hiç hakkı yok. Kendi sahamda olsa utanırdım. Kaldı ki çok sağlam Fenerbahçeli akrabalarım da maçtan gelince kınadılar o tipleri. Yönetimlerini ayrıca kınadılar, maça polis çağırmayıp amatör güvenlik görevlilerine bıraktıkları için. Sen taraftarı klasik kendini herkesten üstün gören yüzsüz ve görgüsüz söylemlerinle gazla, sonra polis de getirme stada, ondan sonra "vay efendim güvenlikçi şerefsiz". Adam eğitimini bile almamıştır o işin muhtemelen adam gibi, ne yapacağını şaşırır öyle bir durumda çünkü o sahaya destek olarak getirilen çevik kuvvetin görevidir. tl;dr: Tepki gerekliliğini savunabilirsiniz, ama gösterilen tepkinin şekil ve boyut olarak savunulacak tarafı yok. Kendinizi küçültmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 şike depremi sonrasi fenerbahce kadin basketbol takimi oyuncularina kulup bulabilirsiniz, butcede ufalma var demis. http://www.ntvspor.net/haber/basketbol/44683/fenerbahce-potada-da-sarsildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Yorumlarda F1 Ferrari ile ilgili bir örnek var. Çok alem yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 en azından sozleşmeleri fesih edebilmek için gunde 3 antrenmana çıkmaya zorlamıyoruz oyuncuları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=jqboUqEm0vI&feature=player_embedded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 eline bıcak versen sapını alır gerisi bırakır bu adamlar sdfs. ama sorsan holigandır hepsi, futbol holiganlıktıırr rörör. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Yahu adam şike yaptıysa bile klüp için yaptığı iyi işler var diyorsunuz, bu nasıl bir kafa ahaha. Adam takımın onurunu 2 para etmiş eğer doğruysa şike iddiaları, los galacticos kurup dünyanın en büyük stadını yapsa ne yazar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 suçluysa ki öyle olduğunu kabul ediyor Fenerbahçeli olmayan bireyler kafadan, adam hırsız diye elini mi kesiyorduk onu hatırlayamadım. suçsa suçun cezası vardır, anlatabiliyor muyum? galatasaray basketboldaki şikenin cezasını harala hürele kaynattı gitti. tekrar yineleyelim. Aziz Başkan'ın yanındayız. "Fenerle kimse başa çıkamaz." (Asr-ı Fener) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 yakışır sana ,yakışır sana çevik kuvvet, yakışır sana. pkklıya, insan hakları fenerliye indir coplarıııı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Pha said: Yahu adam şike yaptıysa bile klüp için yaptığı iyi işler var diyorsunuz, bu nasıl bir kafa ahaha. Adam takımın onurunu 2 para etmiş eğer doğruysa şike iddiaları, los galacticos kurup dünyanın en büyük stadını yapsa ne yazar. sen, "takımın onurunu 2 para etmiş" diyince öyle olmuyor biliyosun değil mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 mahkeme diyince oluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 mahkeme onur konusunda yetkiliyse olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 onur monur bos laf, suc ve ceza baki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 suç ve ceza yok daha ortada bişey diyemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Lan Antu kafası, şike yapınca adam ne yapmış oluyor ya yüceltmiş mi oluyor takımı hey allahım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 şampiyon yapıyor işte, yüceltmemiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 yakalanmasa eyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar