Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 bank asya 1. ligde devre aralarinda malum sarkiyi calmak zorunluymus lan. alttan isitmali, yandan ufurmeli, 50klik stadda o sarki. :// saka maka bank asya olursa fener 1 yilda geri gelir de iste ekonomik olarak 10 yil geriye gidecek, aziz tesislestirdi kurumsallastirdi denen seylerin hepsinin ustune bir cizik atacak, 1 kupa icin. cok yazik girdiyse su islere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 forma bile ağlıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 buna benzer bir formayı istanbulspor için dizayn etmiştim zamanında ben hobi olarak (tabii öyle abik gubik yazılar yoktu onda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Masquerade said: bank asya 1. ligde devre aralarinda malum sarkiyi calmak zorunluymus lan. alttan isitmali, yandan ufurmeli, 50klik stadda o sarki. :// saka maka bank asya olursa fener 1 yilda geri gelir de iste ekonomik olarak 10 yil geriye gidecek, aziz tesislestirdi kurumsallastirdi denen seylerin hepsinin ustune bir cizik atacak, 1 kupa icin. cok yazik girdiyse su islere. abi küme düşünce tesisleri de "haram parayla yapıldı" diye yıkmayacaklar ki, tesisler hep kalacak, hatta oralardan fazladan gelir bile sağlayacak. Tesisleşmenin başarısı Fenerbahçe'ye bundan sonra her şekilde olumlu yansıyacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 yazı hariç müthiş formaymış,ne bu böyle fan tasarım filan mı? ben hatırlayamadım bu formayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 fan made Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 http://www.9kusur.com/wp-content/uploads/2011/04/fenerbahce.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 twente maçının son 20 dakkasını falan izledim de rahat bi 2-3 gol daha kaçırdı twente. defansın ortası bekir bilica 20 dakka boyunca trollface dolanıyolardı etrafta. bu arada biz bu bilicayı eskişehire vermiyo muyduk ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 gonderemedik. taraftar istemedi eskişehir'in. yonetimde almıorz ozmn dedi almadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bugüne özel tüm ürünlerde %25 indirim http://magaza.fenerium.com.tr/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 bu seneki formalar rezalet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Phyx said: bu sezon bu formayla takilsak ne guzel olur edit: of alttaki o yaziyi gormemistim yalnız forma fb formasından çok gs formasına benziyo sarı ve kırmızı var fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 alttaki yazı ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 fb:2 - standart liege:1 ilk yarı sonucu guiza mükemmel bir vole attı http://www.sporxtv.com/futbol/superlig/fenerbahce/guizadan-mukemmel-bir-vole-%7C-fenerbahce-1SXTVQ25217SXQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 o golude atamicak adam yok yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 3 - 1 oldu 90'da. semih attı. maçta bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 kupayı veren kadın kim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 o lig sonunda golü attıktan sonra ağlamasını gördüm ya, sevindim valla gol atmasına. ara ara da olsa şans bulur umarım bu sene takımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2011 Selçuk yine klasik numararından birini yapmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 alnınızın akıyla sampiyon olmussunuz, tebrikler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 temiz bir sampiyonluk olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Revenant said: o golude atamicak adam yok yanlız var, guiza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 selcuk'u da kaptan yapıp sevindirmisler :) bu konuda fb de bizim gibi bahtsız. http://fotogaleri.ntvmsnbc.com/Assets/PhotoGallery/Pictures/0000268705.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2011 Buddha said: Selçuk yine klasik numararından birini yapmış :D klasik. selçuk topu kaptırır ya gol yeriz ya da net gol pozisyonu olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar