Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

FB'nin savunmasındaki adamlar gayet iyi yalnız, savunmasının kötü olması defans değil taktik yüzünden. Yoksa Lugano zaten belli, Yobo çok etkili adam, G.Gönül'e laf eden fenerli olmaz heralde, Santos bunların yanında defansif olarak biraz daha zayıf kalıyor sadece. Esas sorun taktikte ama, ön liberosuz oyun yüzünden. Emre standart bir ön libero değil. Defansın önünde kesici olarak oynayacak güçlü diri bir ortasaha gerekiyor ön liberoya Emre'nin yanına.

Fenerde biraz akıl varsa Selçuk İnan'dan önce şöyle defans önünde oynayacak yorulmayan savaşçı bi ön libero kapar Emre'nin yanına.
Sosyal ağlarda paylaş

fener ön liberosuz oynamıyorki,ben daumdan beri ön liberosuz oynamayı denediğimiz bir maç hatırlamyıorum

selçuk-christian yada emre ön liberoda görev yapıyor işte

dün mesela christian girdikten sonra selçuk baya geriye çekildi

christianda sık sık defansa yardıma geldi sagdan soldan top çıkardı fln.

defans lazım,kalitesiz adamlar değil yobo-lugano

ama 2 ağır stopperle iş yapmak zor
eğer 2 ağır stopperle iş yapacaksan alan kapatmayı iyi becereceksin,çok önde basmayacaksın,dar oynayacaksın fln üstüne o 2 stopper'de iyi top kullanacak,ancak öyle 2 ağır savunmayla iş yaparsın.

gerçi türk liginde sorun olmaz yobo-lugano,emenike fln gibi ortalama üstü forvetlerle karşılaşmadıkca sırıtmazlarda,avrupa için söylüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Emre'nin yanına çok kaliteli bir oyuncu alınması lazım. Hani hep forvet oyuncularına 10-15m para harcanır Alex, Ortega falan alınır ya. İşte ortasahanın Alex'i Ortegası lazım. Yani forvet olmadıkça gelen oyuncu kaliteli olsada ya Carlos gibi yaşlı oluyor yada idare oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

abi Türkiye liginde hayat bulur o adriano ben sana söliyim.. Fiziksel yönü çok kuvvetli bir oyuncuydu adriano teknikte iyiydi. hala'da öle. sadece biraz idman ve farklı teknik taktik artık neyse o çalışmalar anlamam ben onlardan yaptıracaklar ki toparlansın. Hiç kimse 28 yasında futbol hayatını göz göre göre çöpe attırmaz.Hala oynayabilecegini düşünüyorum.Bir italya ispanya ingiltere için demiyorum ama Türkiye'de iş yapacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...