Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 karakteri beni bağlar abi, zırt pırt sakatlanır, zırt pırt ceza alır, geldiği günde sevmiyordum emreyi hala sevmiyorum. ha mücadele ediyor vs eyvallah da avrupaya yetmez. chelsea ile çeyrek finalde mücadele etmiş fenerbahçeyi istiyorum seneye ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 tamam da o takımın orta saha ikilisi aurelio-selçuktu, zaman zaman selçuk yerine deniz vardı. emre bu üç oyuncunun da baya üstünde bir adam kalite olarak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2011 emrenin mevkisinde emre kadar iyi oyanyabilecek bir futbolcu,yerli yada yabancı,TSL'de yok. evet bir yedeği olursa çok iyi olur,aklıma antepli murat hgeliyor,ama hne bilim,pişmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 emrenin yanına appiah tarzı bi adam şart ş.l de. bence bi tane de stoper lazım lugano çok ağır kalıyo. forvette lazım semihle olcak iş değil niang yokken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Savunmaya takviye Niang'ın yanına adam gibi böle kapı gibi bi forvet daha. Adriano'yu istiyorum ben.Emenike'de olabilir 10milyon'u biraz indirirlerse. Bu savunma ile bizi C.L de silkelerler onu diyiveriyim. takviye şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 FB'nin savunmasındaki adamlar gayet iyi yalnız, savunmasının kötü olması defans değil taktik yüzünden. Yoksa Lugano zaten belli, Yobo çok etkili adam, G.Gönül'e laf eden fenerli olmaz heralde, Santos bunların yanında defansif olarak biraz daha zayıf kalıyor sadece. Esas sorun taktikte ama, ön liberosuz oyun yüzünden. Emre standart bir ön libero değil. Defansın önünde kesici olarak oynayacak güçlü diri bir ortasaha gerekiyor ön liberoya Emre'nin yanına. Fenerde biraz akıl varsa Selçuk İnan'dan önce şöyle defans önünde oynayacak yorulmayan savaşçı bi ön libero kapar Emre'nin yanına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 savunmaya takviye belki sola olur, ya da ortaya yedek filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 milandan gattuso o zaman =P emrenin yanına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 terim izin vermez asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 fener ön liberosuz oynamıyorki,ben daumdan beri ön liberosuz oynamayı denediğimiz bir maç hatırlamyıorum selçuk-christian yada emre ön liberoda görev yapıyor işte dün mesela christian girdikten sonra selçuk baya geriye çekildi christianda sık sık defansa yardıma geldi sagdan soldan top çıkardı fln. defans lazım,kalitesiz adamlar değil yobo-lugano ama 2 ağır stopperle iş yapmak zor eğer 2 ağır stopperle iş yapacaksan alan kapatmayı iyi becereceksin,çok önde basmayacaksın,dar oynayacaksın fln üstüne o 2 stopper'de iyi top kullanacak,ancak öyle 2 ağır savunmayla iş yaparsın. gerçi türk liginde sorun olmaz yobo-lugano,emenike fln gibi ortalama üstü forvetlerle karşılaşmadıkca sırıtmazlarda,avrupa için söylüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Emre'nin yanına çok kaliteli bir oyuncu alınması lazım. Hani hep forvet oyuncularına 10-15m para harcanır Alex, Ortega falan alınır ya. İşte ortasahanın Alex'i Ortegası lazım. Yani forvet olmadıkça gelen oyuncu kaliteli olsada ya Carlos gibi yaşlı oluyor yada idare oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 adriano denmiş de, umarım öyle bir şey yapmayız, adam bitti artık şu gökhan inleri bi ikna edebilsek aslında şampiyonlar ligine direkt katılma durumumuz da varken, koy emrenin yanına sınıf atlasın orta saha, üstelik yerli statüsünde de oynayabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 abi Türkiye liginde hayat bulur o adriano ben sana söliyim.. Fiziksel yönü çok kuvvetli bir oyuncuydu adriano teknikte iyiydi. hala'da öle. sadece biraz idman ve farklı teknik taktik artık neyse o çalışmalar anlamam ben onlardan yaptıracaklar ki toparlansın. Hiç kimse 28 yasında futbol hayatını göz göre göre çöpe attırmaz.Hala oynayabilecegini düşünüyorum.Bir italya ispanya ingiltere için demiyorum ama Türkiye'de iş yapacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 adriano mu, dalga falan geçiyo olmanız lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 romada hayat bulmaya uğraşmayan adam fenerdemi uğraşıcak.sergen gibi adam işte 3-4 para alayım bana yeter kafasında yoksa adam interden ayrılmazdı. zaten fener dersini aldı artık bu tip oyunculara milyonlar harcamazlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Heer türlüü iş yapaaaarr Roma biraz sönük bi takım atmosfer olarak =Pp Fenerbahçemizde o ateşi görür asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 niangı okutsunlar drogbayı alsınlar sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 gökhan inler, selcuk inan ve emenike yeter gelecek sezona. Yobo , Lugano ikilisini bozacak adam yok şu anda.Yobo kalmazsa bi stoper alınır elbet. Yedege takviyelerde genclerden olsun tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 avrupada gökhan değil fener inler. tek hedef gs ye koyup şampiyon olmaksa, mantıklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 emenikeyi falan almayız inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 niangdan cok daha etkili bana sorarsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 niangın gençlik hali bence yani dediğin doğrudur ancak emenike bu güne kadar kime karşı oynamış avrupada hangi maça çıkmış artık avrupada bizi sırtlayabilecek kendni kanıtlamış bir forvete ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 e o dediğinden niang var işte abi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 berbatov Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar