HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 cCc fener heryerde cCc qanqalar çumhur1y3t1 !111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 nerde kazaniyolarsa iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ahahah daha hala laf atanlar var, içinde bulunduğunuz psikolojiyi anlayışla karşılıyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kazanamadığımız biliosan yaz bizde öğrenelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 bric ne bilim lan, banane fenerin branslarindan, size soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 abi hayır çok ciddiye alıyosunuz şuan ciddi misiniz yani ? feneri tartışıyosunuz ya. hayır olay fenerde değil galatasarayda değil, ben takım tutmuyorum. olay takım tutmakta zaten, bakın tutmayın, ciddiyim abi zaman harcanıcak çok daha iyi şeyler var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 http://i51.tinypic.com/70wgwk.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Masquerade said: Red said: fenerbahçe büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir dasafdg di mi. oyle sacma bi deyisleri vardi. kaybedince onu basiyolar. ahaha. pek kaybetmiyoruz neyseki ahah ayrıca fenerbahce ile ilgili topiclerde her fenerbahceliyle kapısabilecek kadar postun var yahu bi yerlerin sızlıyorsa baktıralım istersen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Masquerade said: Red said: fenerbahçe büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir dasafdg di mi. oyle sacma bi deyisleri vardi. kaybedince onu basiyolar. ahaha. Kaybedince takımı bırakıp gidelim ya, doğru. Adamlar kendilerini avutma konusunda pro artık, üzüntüye alışıp immune olmuşlar. Meziyet :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 niang , al ahly diyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 kim diyo, ben demiyorum ole bise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ben de demedim, kim olm bu 2 kisiden biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PW9-NH6_jjw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 fenerin topiği bile itici bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 feci ittirdik her kulvarda ondandır tıtıtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2011 ondan zaar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 aquila said: fenerin sadece 5 spor dali mi var? 5/5 ne? 3 ana dal , 5 branş diye geçiyor yamulmuyorsam.he onun dışında da aktif olduğumuz nerdeyse her branşta yine bir sürü şampiyonluğumuz var.galiba bir tek u16 mı ne futbol takımımız şampiyon olamamış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 a2 liginde de gs sampiyon olmus sfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 1/1 en iyiyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 su topu ve engelli basketi de say. 3/3 oooff be sporun her dalındayız serefsizim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 saydiydim da sonradan editlemiim dedim, ama bu en iyi oldugumuz gercegini degistirmedi. bricte kim almis kupayi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 henuz oynanmamıs sanırım final musabakaları onda. dur bakiyim yeni sporlar ogreniyorum. binicilik falan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 kürektede son şampiyon gs* sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 hadi beyler gecicez 5i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 aquila said: fenerin sadece 5 spor dali mi var? 5/5 ne? amatör branşlarda kaç tane var bilmiyorum ama atıyorum 13/13 filan yazılsa 'kürekte şampiyon olsan nolur' 'masa tenisi ne ya safasdasf' filan diyeceksiniz o yüzden popüler olan spor dalları tercih edilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar