Buddha Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Esh said: aykut daumun taktiğinin hemen hemen aynısıyla oynamıyo mu abi zaten? Dizliş dışında alakası yok. Duran top takımı nerde koşan hızlı kısa paslar yapan organize takım nerde. Daum'un taktik 1 at üstüne yattı. Çok iyi defans yaptırır ama her maç gitti gidecek gibi olur. 1in üstüne yatmaya çalıştı die kaç maç kaybettik. Ayrıca dizilişte Alex^le ilgili Daum'la alakası yok. Şu kadro + Alex anca bu diziliş.
Esh Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 diziliş olarak bakıyorum ben. ama o da farklı olabilir tabi, bana aynı geldi. aleksli son sene.. yerine kim gelecek acaba çok merak etmekteyim.
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 rotasyon yapmayan bilmeyen daum, bi taraftarı yaslandırmak istiyorsan gununden once direk ilacı daum yani heh. dakka 82 de berabere giden macta semihi anca sokuyordu oyuna.
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aykut da çok farklı bişey yapmıyo gerçi o açıdan :) hatta istisnalar dışında türkiye'de zamanında değişiklik yapan pek görmüyoruz.
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 yuh aykut da değişiklik yapmıyorsa futbol tarihinde henüz oyuncu değiştiren olmamıştır
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 El-Barto said: aykut da çok farklı bişey yapmıyo gerçi o açıdan :) hatta istisnalar dışında türkiye'de zamanında değişiklik yapan pek görmüyoruz. yapıyo aykut abi nasi yapmiyo :)
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 benim dikkatimi çekmemiş çok o zaman ya. 50-60'da falan değiştirdiğini hiç hatırlamıyorum.klasik 15 dakika kala dia/stoch değişikliği, yeniliyosa semihi al. Hepsini olmasa da baya bi maçını izledim fenerin, genel olarak böyleydi :D
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 abi iyi kötü değişiklik yapıyor,oyuna müdahele ediyor aykut al son maçta 45. dakkada stoch'u cıkarıp christianı aldı mesela.
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Daum'un tek oyuncu değişikliği yapmadan 90 dk tamamladığı çok uzun bi dönem vardı fenerde.
Phyx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 2. dönem başlarında caner giriyodu. daha sonra dia stoch değişikliği başladı. dia sakatlanınca stoch ilk 11'de başladı. bu sefer değişikler stoch cristian diye oldu. sonlara doğru gökhan gönülle bekir değişimi falan oluyodu.
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 aykutun en güzel olayı elindeki kadroyu çok güzel kullandı, daum gibi 13-14 kişilik rotasyona takılmadı
toggie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 S-H said: toggie said: daum da alex'ten daha efsane bir adam olurdu taraftarın gozunde. ahahahah dusununce cok komik geldi bi an. kokocu alman. bu dünya'da olması mümkün değil hehe hadi bakalım.
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Daum istikrar adı altında hiçbir adamı oyundan almıyordu. Bir maç kötü oynar sabredersin, ikinci maç moralini bozmıyım dersin, ama bir adam 10 maça 11'de çıkıp hepsinde kötü oynarsa da yedeğine şans ver artık be adam. En güzel örneği Güiza'dır bunun. Aykut onu yapmadı en önemlisi, mesela Buca maçından sonra da taraftar gaza geldi affetti göklere çıkardı falan ama Aykut sonraki maçlarda yine yüzüne bakmadı hazır değil ya da gerek yok diye. Takdir etmiştim onu baya.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 http://www.haberaktuel.com/hazard,-fenerle-alay-etti-haberi-436191.html
fizban Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 o haberi ilk kim yaptı merak ediyorum.
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Vatan yapmış altında yazıyo sdasf
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Bu sene Fenerbahçe şampiyonluğun en büyük adayı bence.
Hastadam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 fenerbahçe her sene şampiyonluğun en büyük adayı. bu arada lucho gonzalez adı geçiyor bir kaç yerde. ben pek tanımıyorum, hiç izlemedim maçlarını fakat olmaz gibi geliyor. adam mc oynuyo anladığım kadarıyla. bize defansif bir adam lazım, zenji olsun ağzıyla forma yırtsın falan. lucho daha çok teknik, pasları iyi olan bir adamı benziyore. onu alırsak şampiler liginde çok işimize yaramaz. bi alex değil yani.
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Phyx said: yuh aykut da değişiklik yapmıyorsa futbol tarihinde henüz oyuncu değiştiren olmamıştır Başlarda yapmıyordu. Ya yanlış hamle olursa diye 75e kadar düşünüyordu garibim. Daha sonra düzeltti. Hatta Aykut'un en güzel tarafı her defasında da kabul etti değişiklik geç yaptım dedi. Sonra adam düzeltti kendini. Kendini geliştiriyor hatasını kabul ediyor ve düzeltiyor sonrasında, o açından uzun süre iş görecek gibi.
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Dartanian said: http://www.haberaktuel.com/hazard,-fenerle-alay-etti-haberi-436191.html onun sol bacağını eline veririm sdfg
Buddha Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Haber gerçekse 20 yaşında FB'yi ciddiye almıyorsa 24ünde Madrid MANU'yu falanda sallamaz. Çok güzel Anelka olur bundan.
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 http://ntvspor.net/haber/fransa-birinci-ligi/42317/en-ciddi-teklif-fenerbahceden lucho gonzalez baya beğendiğim bir adam da şu durumda biraz gereksiz kaçmaz mı ya ?
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 şimdi 30 yaşındaki oyuncuya 13m vermek yerine 25, 26 yaşlardaki oyuncuya 20m euro'ya yakın para vermek daha mantıklı değil mi?
erucalavera Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bence lucho için o para gayet normal de bize daha defansif bir adam gerekiyor emrenin yanına.
Öne çıkan mesajlar