Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Emre şike iddaaları hakkında konuşmuş: http://www.ntvspor.net/video-galeri/emre-mac-sonunda-ntvye-carpici-aciklamarda-bulundu

metin olarak

Maçın ikinci yarısında Belçika'nın daha iyi oynadığını ifade eden Emre Belözoğlu, "Maçın başında çok iyi başladığımız söylenemez, bir gol yedik. Ama oyunu çabuk toparladık. 10. dakikadan sonra bizim kontrolümüzden geçen bir maç oldu ilk yarıda. İkinci yarıya iyi başlamamıza rağmen, devamını getiremedik. Rakip iyi bastırdı ve etkili oynadı, bunu kabul etmemiz lazım. Burda hedefimiz kazanıp rahatlamaktı. Fakat stratejik bir beraberlik bizim için önemliydi. Sonuçta iyi oynamadığımız ancak iyi defans yaptığımız maçta beraberlikte kötü değil. Grupta avantajımız devam ediyor" diye konuştu.
Emre maç sonunda NTV'ye çarpıcı açıklamarda bulundu

"BEN KÜFÜR YERKEN, ONLAR ŞEREFLERİYLE GEZSİN"
Belçika maçı öncesi otelden ayrılırken eşine ve şerefine küfür edildiğini söyleyen Emre, "Biz Milli Takım'a farklı duygularla geliyoruz. Ben burda maça çıkmadan önce bir haftadır neler yaşadım biliyorsunuz. Spekülasyonları dile getirenler, savcılıklarda gezenler, televizyonlara bağlananlar, 4 hafta önce oynanmış bir maçın ardından, milli maç öncesi böyle yorumlar yapabiliyorlar. Helal olsun diyorum onlara. Biraz milli duygulara sahip olan insanlar, en azından milli maçın sonrasını bekleyebilirlerdi. Benim gönlüm çok rahat, birşey yapmadığım için. Ama bütün takımın konsantrasyonunu bozdular. Trabzonsporlu taraftarlar benim karıma, şerefime küfür ediyorlar maç öncesi otobüse binerken. Şimdi bir hafta sonra bu dava sonuçlandığında, buraya eşleriyle gelen başkanlar, o telefon bağlantılarına katılan kişiler eşleriyle sokakta rahat rahat gezebilecekler mi? Bu ülkede insanların vicdanı olmadığına son bir haftada inandım. Ancak bu ülkede adalet var. Herşey aklanacak. Ben eşime ve şerefime küfür yedikten bir saat sonra milli maça çıkıyorum. Ben mi daha çok Türk'üm yoksa bu iddiaları ortaya atanlar mı daha Türk?" ifadelerini kullandı.
"UZUN SENELER MİLLİ TAKIM'A HİZMET EDECEĞİM"
Daha önce Milli Takım'ı bırakmayı düşündüğünü ancak bu olaylardan sonra bu kararından da vazgeçtiğini söyleyen Emre, "Bu insanları gördükçe daha da hırslanıyorum. Kararlarımı bir daha gözden geçireceğim. Bu insanlara inat, bu bayrak uğruna daha fazla hizmet etmeyi düşünüyorum. Herkes bu ülkeden bir açıklama yaptıktan sonra geri dönebiliyor. Ben bir daha gelmem diyenler, gelebiliyor. Ben de bir hata yaptım diyorum. Bu insanlara inat bu ülkeye hizmet edeceğim" şeklinde konuştu.

güzel bir konuşma bence.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Fenerbahçe Okan’ ı zaten gözden çıkardı. Mesele şu. Okan bu iki yıl zarfında ücretini Fenerbahçe’ den almaya devam edecek. İki yıl sonundaki Kayserispor önceliği madde ise çok detaylı ve ince bir konu. Detaya inmeyelim ancak Fenerbahçe’ nin bu iki yıl yada daha sonraki dönemde Okan’ ı Kayserispor’ a rağmen tekrar renklerine bağlaması imkansız. Okan artık tamamen Kayserispor’ un oyuncusudur.

şu olayı anlamadım ben ya. nasıl bi kiralama bu
Sosyal ağlarda paylaş

Futbolcusunun Belçika maçındaki performansına hayran kalan Kocaman, “Selçuk, transfer için tavsiye edilen oyuncuların hepsinden iyi” dedi.

BELÇİKA maçında 90 dakika forma giyen Fenerbahçeli Selçuk Şahin’in ortaya koyduğu performans, teknik direktör Aykut Kocaman’ı hem sevindirdi hem de transfer planlarını değiştirmesine yol açtı.

Karşılaşma sonrası yakınlarıyla yaptığı sohbetlerde özellikle Selçuk üzerinde duran Kocaman, tecrübeli futbolcuya övgüler yağdırdı. Kocaman’ın, “Futboluna hayran kaldım. Selçuk tam olgunluk dönemini yaşıyor. bu şekilde devam ederse, Fenerbahçe orta sahasına yeni futbolcu aramama gerek yok. Transfer etmemiz için önerdikleri bütün orta saha oyuncularını izledim; Selçuk hepsinden iyi. Belçika maçında, kendinden emin ve diri bir Selçuk gördüm. Bu durum beni çok mutlu etti. bir ek transfer yapılırsa, gelecek vaadeden bir futbolcu olur ve büyük olasılıkla yedek oturur” dediği öğrenildi.

Selçuk Şahin de maçtan sonra yanına gelip kendisini kutlayan Aykut Kocaman’a teşekkür etti ve yeni sezonda güvenini boşa çıkarmayacağını söyledi. Bu arada Aykut Kocaman’ın defans bölgesine bir takviye yapmayı gündemine aldığı öğrenildi.

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17963006.asp?gid=362
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...