Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Odeon said:

alexi seyredebildigimiz icin sansliyiz ya gercekten. adam yoktan varediyor su takimi.
bursada korkmadan defansi ileride tutup orta sahada top yapmaya calisti ertugrulada helal olsun .
kadikoyde istanbul takimlari bile boyle oynayamayi goze alamiyor.

Biraz da emresizlikten rahattı. yani fener de bir orta saha yoktu. Hoş Bursa'da da yoktu pek.
Sosyal ağlarda paylaş

Selçuk'a, Elmander'e veya ne bileyim Hakan Şükür'e göre sistem kurulur. Hep Galatasaraydan örnek verdim yanlış anlamayın da bu adamlar sistemin en büyük dişlileri oluyor genelge. Alex farklı bir takım. Bıraktığı vakit Fenerbahçe 10 kişi kalmayacak, bu kadar fantastik bir adam olmasa da mücadele kalitesi daha üstdüzey bir oyuncuyla Fenerbahçe daha da iyi olur
Sosyal ağlarda paylaş

isabetli transfer yapabileceğimizi bilsem bu kadar umutsuz olmazdım zaten.appiah marco gittiğinden beri emre dışında bi tane düzgün orta saha oyuncusu bulamadık.

sow'da bence tek forvet oynayacak adam değil çift forvete dönmezsek kezman v2 olur.
Sosyal ağlarda paylaş

bende ikilemdeyim aslinda alex konusunda. gitse diyorum su yaptigi hareketler,i o adam gecislerini, paslarini ozleyecegiz. ama bazende diyorum, ya su adam bi gitsede yillarca oynadigimiz su biktiran taktikten artik bir kurtulsak.
gecen sene takim biraz dagildi ama lugano filan zaten yaslandi cokta zamani kalmamisti.
alexin gidisiyle iyi bir takim toplanir gibi geliyor bana. aykutta bu taktikle oynamaz heralde o gidince. aykut kalacaksa
takimi ne taktik oynatacaksa ona gore kurmali. ama benim gozumde hala cok hata yapiyor aykut. belki bu kontrat suresinde biraz daha piser. ne olursa olsun uzun sure kalicak bi antrenorden yanayim. hersene td degistirmekten iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...