sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 bu kadar korkak bir adam olamaz. takıma verdiği tek olumlu bir şey yok. baydı artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 sonsuz kredisi var diyoruz ama sürekli aynı hataları yapıyor.bu takım şampiyonlar liginde oynasa vay halimize, her maç otobüs çekeriz defansa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 https://p.twimg.com/AoSyqvCCAAMrIsA.jpg aslan parçası ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 ehah tosunmus tam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 "alex twitter" said: Alex10combr Hurriyetteki haber dogru degil.. Brezilya basinina "sezon sonunda ulkeme donebilirim" demedim. COK AYIP. adam azarlamış gazetecileri asfdsafda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2012 COK AYIP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bursa maçına da topik açılmamış, çok ihmal ediyosunuz beyler =) Alex yazmış yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Alex fena yazdı gene. baya güzel goldü de şimdi de bursa karşı karşıya kaçırdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Kadıköy'de, tek şut çekmişiz kaleye. Efsane iyiyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Tek şut o da gol olmuş iyi yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 gerek yok ki fazlasına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 alexi seyredebildigimiz icin sansliyiz ya gercekten. adam yoktan varediyor su takimi. bursada korkmadan defansi ileride tutup orta sahada top yapmaya calisti ertugrulada helal olsun . kadikoyde istanbul takimlari bile boyle oynayamayi goze alamiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 http://f1203.hizliresim.com/v/s/3tc08.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 http://dl.dropbox.com/u/18366514/asd123.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Odeon said: alexi seyredebildigimiz icin sansliyiz ya gercekten. adam yoktan varediyor su takimi. bursada korkmadan defansi ileride tutup orta sahada top yapmaya calisti ertugrulada helal olsun . kadikoyde istanbul takimlari bile boyle oynayamayi goze alamiyor. Biraz da emresizlikten rahattı. yani fener de bir orta saha yoktu. Hoş Bursa'da da yoktu pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ah alex ah, sen gidince ne yapcaz biz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 maçın özetini izledim de neler kaçmış serhat ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 bursanin bi penaltisini bi de golunu ofsayt diye yemis hakem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2012 ofsaytta cok hafif ofsayt var, ama ben olsam calmam. o pozisyona ise penalti verilmez. yakin mesafe, el cok acik degil. galatasaray'in kupa macindaki gibi bi durum yoktu yani. bu arada webtv bok gibiydi. playoff maclarini 120 tl'ye alan cikmaz bu sekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Alex in gittigi gun superlig normal lige donecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 alex gittiği zaman 2-3 yıl aragonesli dönem gibi oynarız gibi geliyor. üçüncülük onunculuk arasında gidip geliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Selçuk'a, Elmander'e veya ne bileyim Hakan Şükür'e göre sistem kurulur. Hep Galatasaraydan örnek verdim yanlış anlamayın da bu adamlar sistemin en büyük dişlileri oluyor genelge. Alex farklı bir takım. Bıraktığı vakit Fenerbahçe 10 kişi kalmayacak, bu kadar fantastik bir adam olmasa da mücadele kalitesi daha üstdüzey bir oyuncuyla Fenerbahçe daha da iyi olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 isabetli transfer yapabileceğimizi bilsem bu kadar umutsuz olmazdım zaten.appiah marco gittiğinden beri emre dışında bi tane düzgün orta saha oyuncusu bulamadık. sow'da bence tek forvet oynayacak adam değil çift forvete dönmezsek kezman v2 olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 bende ikilemdeyim aslinda alex konusunda. gitse diyorum su yaptigi hareketler,i o adam gecislerini, paslarini ozleyecegiz. ama bazende diyorum, ya su adam bi gitsede yillarca oynadigimiz su biktiran taktikten artik bir kurtulsak. gecen sene takim biraz dagildi ama lugano filan zaten yaslandi cokta zamani kalmamisti. alexin gidisiyle iyi bir takim toplanir gibi geliyor bana. aykutta bu taktikle oynamaz heralde o gidince. aykut kalacaksa takimi ne taktik oynatacaksa ona gore kurmali. ama benim gozumde hala cok hata yapiyor aykut. belki bu kontrat suresinde biraz daha piser. ne olursa olsun uzun sure kalicak bi antrenorden yanayim. hersene td degistirmekten iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2012 Siz yatın kalkın Alex oğlu büyüyene kadar oynayabilsin diye dua edin sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar