BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 AHAHa yalnız sadece futbola para harcamak değildiri Beşiktaş kardeş takımı için söylemeyip kendinden bahsediyorsa geçen sene Voleybolda küme düştüler(erkek), bu sezon da kadınlarda gidiciler. Kadın basketbolda da düşmeleri banko. Baya ironik olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 said: Samsunspor ile deplasmanda oynadığı maçın ardından, dün akşam geç saatlerde İstanbul’a dönen Fenerbahçe kafilesini, Sabiha Gökçen Havalimanı’nda bir grup Beşiktaşlı taraftar, üzerinde Beşiktaş’ın efsanevi futbolcu ve başkanı Süleymen Seba ile Başkanımız Aziz Yıldırım’ın resimlerinin yer aldığı dev bir pankartla karşıladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 BulletRide said: AHAHa yalnız sadece futbola para harcamak değildiri Beşiktaş kardeş takımı için söylemeyip kendinden bahsediyorsa geçen sene Voleybolda küme düştüler(erkek), bu sezon da kadınlarda gidiciler. Kadın basketbolda da düşmeleri banko. Baya ironik olmuş süleyman seba övülüyor orada zaten aziz yıldırım'ın yanında, sen bayağı ironik olmuşsun burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Valla benim güldüğüm 4. satır oldu. Gerçi herşeyine güldüm. Beşiktaş çok kral bu sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 MAA ile ilgili bir iddiaya gore, fener e baskan olacakmis: http://www.fanatik.com.tr/TFFyi-birak,-Fenere-baskan-ol_3_Detail_34_251970.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 yakışır fenerbahçemize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 http://www.fenerbahce.org/pic_lib/2012-02-03_idmanbasin12.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2012 ahahahahahah kral ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2012 Hazard Sow'u bombaladı Reuters İLGİLİ HABERLER : Derbinin hakemi Yankaya Biletler genel satışta Moussa Sow İstanbul'da Fenerbahçe'nin hafta arası çilesi Adı Fenerbahçe ile anılan Hazard, Sow'u eleştirerek "Benim için para önemli olsaydı şu an Sow'un yanında olurdum" dedi. Adı bir zamanlar Fenerbahçe ile anılan Eden Hazard, Lille'den eski takım arkadaşı Fenerbahçe'nin yeni transferi Moussa Sow'u eleştirdi. Eden Hazard Senegalli golcüyü eleştirdi. Fenerbahçe'den teklif aldığını belirten genç oyuncu, "Benim için para ön planda olsaydı, şu anda Moussa ile birlikte oynuyor olurduk. Ama benim için kariyer çok daha önemli" diye konuştu. Eurosport Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Peki kariyer daha önemliyse Hazardcıgımızı yıllık 50bin euro'ya real madrid'e transfer ediversin real madrid yönetimi.. Ergen midir nedir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Eden Hazard (d. 7 Ocak 1991, La Louvière, Belçika) Ergenmiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2012 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/397954_342259845795813_321389757882822_1153380_1389097199_n.jpg Fenerbahçe Kara Kuvvetleri demişler asdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2012 "Demirören'i desteklediğimiz doğru değil" "...konuşulanların basına sızdırılmaya devam edilmesi durumunda, yöneticilerinin birlik toplantılarında söz almayarak, hiçbir konuda görüş belirtemeyeceklerini..." şu açıklamaları yazan kafa ne kafası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2012 bir maç seyircisiz cezası vermiş pfdk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 çok güldüm şuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Güldünüz sayın Üründül? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 guiza degil mi lan o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Novichok Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2012 DarKRideR said: Hazard Sow'u bombaladı Reuters İLGİLİ HABERLER : Derbinin hakemi Yankaya Biletler genel satışta Moussa Sow İstanbul'da Fenerbahçe'nin hafta arası çilesi Adı Fenerbahçe ile anılan Hazard, Sow'u eleştirerek "Benim için para önemli olsaydı şu an Sow'un yanında olurdum" dedi. Adı bir zamanlar Fenerbahçe ile anılan Eden Hazard, Lille'den eski takım arkadaşı Fenerbahçe'nin yeni transferi Moussa Sow'u eleştirdi. Eden Hazard Senegalli golcüyü eleştirdi. Fenerbahçe'den teklif aldığını belirten genç oyuncu, "Benim için para ön planda olsaydı, şu anda Moussa ile birlikte oynuyor olurduk. Ama benim için kariyer çok daha önemli" diye konuştu. Eurosport haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 http://spor.milliyet.com.tr/ozer-bir-alem-/spor/spordetay/27.02.2012/1508261/default.htm artık resmi olarak kadro dışı bırakıp kendine kulup bulmasını istemenin zamanı geldi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 yanına ziegler, baroni, caner de eklenmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Bilica'yı unutmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Bilica , Caner , Ziegler , Özer , Mehmet Topuz yedeğe gecicek sekilde kabul edicekse edicek , Selçuk aynı şekilde yedek kabul edicekse kalıcak. Bu takımı çift forvet oynatıcaksın. bienvenu - sow olarak. 4 4 2 veya 4 3 1 2 mehmet topuz denilen balta ha orda durmuş ha durmamış hiçbir fayda etmiyor,hiçbir güven vermiyor. Takım tek forvette yeniliyor, bari bunu dene de bişey görelim,çift forvet yenilelim en azından bişey denemiş oluruz. Adam ısrarla tek forvet devam ettiriyo şu takımı. Çıldırtıcak lan insanları. Oynatma topuzu illa alex'i oynatıcam diyosan ortayı emre alex stoch dia yap. ziegler'i kes sola özgürü koy. İleride henriyi al sow'un yanına. Yedekte senegal'in sağ kanadı oturuyor.Bizim Mehmet topuz denilen standart balta 7/24 oyunda.. Oyuna kurtarıcı diye Caner ve Selçuk giriyor. Bu herifin ciddi sorunları var sanırım.Böle donuk takıma hiçbir özgüven,hırs,mücadele ruhu aşılayamayan son derece korkak bir teknik direktör sözüm ona. Aykut allahından bul abicim başka bişey demiyorum sana. Allah bildiği gibi yapsın seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Yok abi 4-3-1-2 falan olmaz direk 4-3-3 oynatması lazım hocanın Topuz kanat olarak yaramaz ama orta saha olarak iş yapar çünkü tam 7 öküz gücünde herif 3'lü orta sahanın sağa yakın Topuz, sola yakın Emre göbekte de mecbur Baroni olacak, sağ açık Dia sol açık Stoch santrafor Sow Maç kopmazsa Alex'i dakika 60'ta sokarsın oyuna zinde şekilde 2 pas atar bitti gitti Sol bekte mutlaka Özgür oynamalı, Ziegler'in ofansı sıfırdı bişi demiyorduk ama uzun süredir defansı da rezil oldu, direk Özgür oynamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2012 aykut kocaman'ın futbol bilgisini alex, stoch, dia, emre b. şeklinde ortasaha kursun diyen birinin eleştirmesi çok acı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar