Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

Phyxcim resmi açıklama yapıldı mı takip etmiyorum feneri ancak yapılana kadar çıkan haber doğrudur.Ben de gs için ilk 6 sonraki yıllar 3 milyon haberine inanmıştım resmi siteden açıklama yapılana kadar.

Ayrıca resmi sitedeki habere inanmayıp işte siz 21milyon verdiniz demek tamamen komediden öte.Verdilerse de ceplerinden verilen el altı paralar bizi ilgilendirmez.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

bahsettiğim şey bu zaten. yoksa halka açılma olayı dışında, diğer futbolcular da sorarlar adama noluyor diye.

ayrıca kimi suçlamışım ki ben? böyle bir haber okudum. bu kadar para veriliyorsa da iyi ki vermemişiz demişim. sonra masqurade gelmiş medyanın gücü demiş.

az at gözlüklerinizden kurtulun plz. bir de mod olucan.

suçlayıcı yorummuş. meh

Şimdi sen bir takım, hatta bir şirket hakkında borsaya yanlış beyanda bulunmak ve evrakta sahtecilik konusunda ithamda bulunuyorsan bu çok ciddi bir suçlamadır. Sadece maddi ceza değil uzun yıllar hapse gidecek cezalara varan bir yargı konusudur. Ben böyle diyorum diyip sonra da "ne suçlaması yaa at gözlüğü" diye kıvırmak olmaz. O yüzden yaptığınız suçlamanın farkında olarak yorumda bulunun, sonra suçlama yapmadım diye sıyrılmaya kalkmayın.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu. az daha zorlayın anlamak için yazılanları. isterseniz 30 milyon verin el altından. gs kazıklandı diyen mi olmuş? takımımda görmek istediğim bir oyuncuydu. ama bu kadar verildiği söyleniyor. o kadar para sırf almak için iyi ki vermemişiz demişim.

az zorlayın sınırlarınızı cidden.

yoksa benim mantalitem parası varsa istediği kadar versin zaten adam cebinden. sanki benden çıkıyor bana ne.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla parasını bilmemde GS Emenike'yi de alsaydı gayet iyi transfer yapmış olacaktı. 2 oyuncuda yarıyor GS'ye. Ama bize Selçuk yarardı Emenike direk fantazi. GS 1 taşta 2 kuş vurdu. Selçuk'u aldılar bizim alabileceğimiz en iyi türk oyuncuyu. Üstüne'de Emenike'yi bize bıraktılar takım karman çorman oldu. Emenike'yi GS almalıydı GS'nin forveti yok.

Neyse allahtan Aykut var. Emenike memenike dinlemez yedek bırakır kurulu düzeni bozmaz. Gerektiğinde oda oynar. Ama orta saha yalan oldu gibi bu senede.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

barbu said:

bahsettiğim şey bu zaten. yoksa halka açılma olayı dışında, diğer futbolcular da sorarlar adama noluyor diye.

ayrıca kimi suçlamışım ki ben? böyle bir haber okudum. bu kadar para veriliyorsa da iyi ki vermemişiz demişim. sonra masqurade gelmiş medyanın gücü demiş.

az at gözlüklerinizden kurtulun plz. bir de mod olucan.

suçlayıcı yorummuş. meh

Şimdi sen bir takım, hatta bir şirket hakkında borsaya yanlış beyanda bulunmak ve evrakta sahtecilik konusunda ithamda bulunuyorsan bu çok ciddi bir suçlamadır. Sadece maddi ceza değil uzun yıllar hapse gidecek cezalara varan bir yargı konusudur. Ben böyle diyorum diyip sonra da "ne suçlaması yaa at gözlüğü" diye kıvırmak olmaz. O yüzden yaptığınız suçlamanın farkında olarak yorumda bulunun, sonra suçlama yapmadım diye sıyrılmaya kalkmayın.

ben direk hangi takımı suçlamışım? iftira da baya büyük suç dimi rew?

geçmişte böyle şeyler olduğundan bahsetmişim isim vermeden. bunu her takım yapmış olabilir. sen neden takımın yerine üstüne alındın?

at gözlüğü lafım da sadece bunun için değil. gs yi ölümüne savunmak için mod olmadın burada. kaldı ki gs ye bok atmış da değilim. hiç bir mesajımda şu konudaki.

at gözlüğü örneği de çok kasmadan: aziz yıldırımın önüne geleni türk yapıp kanunu abuse etmesi yüzünden böyle bir hamle yapıldı.
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu buddha anlamadım abi ben seni. Kurulu düzeni mi var bu işin. Şampiyonlar ligine gidiyoruz. Sen bu kurulu düzenle Türkiye Liginde oynarsın tabiki çatır çatır problem yok. Avrupa'da neyse eksigin veya alman gereken riskler alıcaksın yani. Adam gibi hücüm yapmak istiyosan hücüm takımı olmak istiyosan Emenike gibi bir adamın olucak.Çatır çatır da oynayacak yani. Bu adamı kulubede oturmasınamı verdik 7milyon euro'yu.. Inter yıllarca bunun gibi bir adam ve yanında adriano ile çatır çatır oynadı hem şampiyonlar liginde hem italyada.Emenike çok iyi bir transferdi.Ne Aziz Yıldırım'ın fantazisi ne de forvet koleksiyonu. Cidden çok iyi bir transfer yaptık.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu said:

geçmişte böyle şeyler olduğundan bahsetmişim isim vermeden. bunu her takım yapmış olabilir. sen neden takımın yerine üstüne alındın?

at gözlüğü lafım da sadece bunun için değil. gs yi ölümüne savunmak için mod olmadın burada. kaldı ki gs ye bok atmış da değilim. hiç bir mesajımda şu konudaki.

Şimdi sen "GS bu kadar paraya transfer etmiş" diyorsun, sonra millet resmi rakamlarla geldiğinde "eskiden de fiyatlar düşük yazılıyordu nolacak" dersen otomatik olarak yine fiyatı düşük yazdırmışlar demiş oluyorsun. Tutup sonra "suçlama yapmadım" demen abes kaçıyor haliyle. Bu da bahsettiğim suçlamaya giriyor. İlla teker teker aradaki tüm bağlantıları açıklattıracak mısın böyle?

GS'yi savunmak için mod olmadım evet. Michael Jordan da kitap okumak için basketbolcu olmadı, ama bu onun hayatı boyunca kitap okumadığını göstermez.
Sosyal ağlarda paylaş

küçük düşünüyorsunuz zaten. eğer parası varsa takımın versin o parayı alsın, gerektiğinde de yedek oturur. sırf çok para verildi, yıldız oyuncu bu mentalitesi yüzünden formsuz formsuz senelerce oynatıldı bazı adamlar. yedekler de kaliteli olsun. kaldı ki daha diğer transferler belli değil. belki bi ayar çekerler de belli olmaz.
Sosyal ağlarda paylaş

84 gol atan gol problemi olmayan şampiyon takım Emenike'yi alıyorsa bu GS almasın diye yapılmış gereksiz bir transferdir. Hele birde ortasaha Apiah ve Aurellio'dan beri bir açık varken forvet alıyorsa bu şuursuzluktur artık.

Diyeceksiniz Emenike iyi oyuncu. Eyw doğrudur. O zaman ne kadar iyi forvet varsa alalım Aziz amca koleksiyonu genişletsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

barbu said:

Şimdi sen "GS bu kadar paraya transfer etmiş" diyorsun, sonra millet resmi rakamlarla geldiğinde "eskiden de fiyatlar düşük yazılıyordu nolacak" dersen otomatik olarak yine fiyatı düşük yazdırmışlar demiş oluyorsun. Tutup sonra "suçlama yapmadım" demen abes kaçıyor haliyle. Bu da bahsettiğim suçlamaya giriyor. İlla teker teker aradaki tüm bağlantıları açıklattıracak mısın böyle?

GS'yi savunmak için mod olmadım evet. Michael Jordan da kitap okumak için basketbolcu olmadı, ama bu onun hayatı boyunca kitap okumadığını göstermez.

argumanını seveyim be rew. haha.

gs bu kadar paraya transfer etmiş demedim bir kez. öyle söyleniyor dedim. eğer bu doğruysa da iyiki biz o kadar para vermemişe getirdim. mesajımı okumadın mı? yoksa anlamadın mı?

ikinci olarak. ben ilk andan itibaren gs yi direk hedef almamışım zaten. dolayısı ile kıvırma yoluna başvurmama gerek yok. olabilitesi olan bir şeyi söyledim. eskiden de düşük rakam gösterildiğini duyduk diye. dediğin bir şey doğru. artık resmi kayıtlarda düşük gösterilme olmuyor. ama başkanınız fazladan el altından vermiş olabilir para. bunu bilemem.

direk gs yi suçlayıcı bir mesajım olmadan, "böyle böyle söyleniyor. bu durumda iyi ki almamışız" dedikten sonra gelip de gs yi ölümüne savunman komik. mod olarak hele de futbol gibi insanların birbirini düşünmeden kırdığı bir konuda at gözlüklerini çıkarman lazım.

bana diyorsun ya ithamlarda bulunmak çok ağır şuçtur diye. kendine bir bak önce. ben hiç bir isim vermemişim ama sen aziz yıldırım için bazı ithamlarda bulunabiliyorsun mesela bir kaç sayfa öncesi gibi.

lütfen
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bu arada emenike'nin 7 milyon euroluk bonservisini tartisanlar, stancuya 5 milyon euro verdiler. stancu lan. pazarda 5 lira onun bonservisi.

Abi aprası önemli değil. Hiç ihtiyacımız yoktu Emenike'ye. Adam hem yabancı hemde forvet. Ortasaha lazımdı. 7m önemli değil geçen yıl Aykut'un bir tarafını yırtarakl oturttuğu takım altüst olacak. Bu 1 yıllık emeğe verilecek zarar önemli. 7m para falan değil.

GS 20 m da verse doğru ihtiyacına göre transfer yaptı. Biz ihtiyac duymadığımız bölgeye adam aldık. 1m da versen egreksiz. Kaldı ki adam bir de yabancı geçen yıl ki BJK olacaz. Kim nerde oynuyor belli değil sürekli yabancı kontejanına takılacaz ortasaha yine yok falan. HİÇ GEREK YOKTU:

Sadece 1 ortasaha alacaklardı belki bir kaç tanede yedek oyuncu.

fizban said:

buddha, yhaaa tamam emenike gereksiz. ya tamam dunya donmuyo. tamam arkadasim tamam !

Neden kızıyorsun ki. GS doğru iş yaptı biz fantazi yaptık. Artık bunları eleştirmek gerekirken eleştirenede kızın iyi valla.
Sosyal ağlarda paylaş

bak buddha,

emenike yedek kalsa sorun etmez, kaliteli yedek lazim. yedek forvetimiz yok, niang ciktiginda onun yerini doldurabilecek yedek forvet bulmak kolay birsey degil.

ortasaha almayacagiz diye aciklama yapmadi kulup, elbet alacak.

bir tane de stoper alinacak. muhtemelen serdar kesimal falan, boyle yedek tarzi. ya da yobo yerine bi baskasi.

merak etme, essek gibi gelir var. 30 milyon euro her sene transfer butcesi ayiran bi kulubuz genelde; gelirlerle bu sene daha bile fazla ayirabiliriz.
Sosyal ağlarda paylaş

barbu, ilk mesajında ne dediğin önemli değil. sen alıntıladığım mesajında sözkonusu transfere ithafen "geçmişte de gördük düşük gösterilen paraları" dedin mi demedin mi? Dediysen bu GS'nin borsayı bilinçli olarak yanılttığına dair bir bildirimdir. Ki gördüğüm kadarıyla dedin. Ha, suçlama yapamazsın demiyorum zaten. Yap, ama mantıklı yap, yaparken biraz düşünün diyorum. Akıl var mantık var, bir kulüp bu kadar ciddi bir suçu göz göre göre işler mi? Çok büyük suçlama yapıyosun derken yapma anlamında demedim, iddia ettiğin suç çok büyük anlamında dedim. Bu kadar büyük suçun olabilirliği açısından bir kez daha düşünüp öyle söyle dedim.

"anlamıyosunuz, ben çok zekiyim siz aptalsınız" üslubuyla ardarda 3 mesaj attın, biraz daha zorlasak 2. Trasty vakasıyla "avrupa standartlarında oyanlanmış IQ değeri"ni ileri süreceksin neredeyse, tek kelime etmedim sana, ama bunu diyip sonra da insanları kırmaktan bahsetme lütfen.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

bak buddha,

emenike yedek kalsa sorun etmez, kaliteli yedek lazim. yedek forvetimiz yok, niang ciktiginda onun yerini doldurabilecek yedek forvet bulmak kolay birsey degil.

ortasaha almayacagiz diye aciklama yapmadi kulup, elbet alacak.

bir tane de stoper alinacak. muhtemelen serdar kesimal falan, boyle yedek tarzi. ya da yobo yerine bi baskasi.

merak etme, essek gibi gelir var. 30 milyon euro her sene transfer butcesi ayiran bi kulubuz genelde; gelirlerle bu sene daha bile fazla ayirabiliriz.

Abi Emenike yedek oynamayı kabul ederse eyw. Bana pek öyle gelmiyor. Semih'te iyi bir yedekti. Neyse yedek oynarsa Emenike iyi transfer. Öbür türlü düşünemiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Buddha said:

Abi aprası önemli değil. Hiç ihtiyacımız yoktu Emenike'ye. Adam hem yabancı hemde forvet. Ortasaha lazımdı. 7m önemli değil geçen yıl Aykut'un bir tarafını yırtarakl oturttuğu takım altüst olacak. Bu 1 yıllık emeğe verilecek zarar önemli. 7m para falan değil.

abi emenikeyi isteyen aykut zaten. sozcu aciklama yapti hem de hocamizin en cok istedigi oyuncuyu almak bizi mutlu etti diye
Sosyal ağlarda paylaş

bak sürekli at gözlüğü diyip duruyorum ya. bunu bir düşün istersen. zaten arada gelip şuraya mesaj yazan biriyim. ben bile bunu diyorsam belki de haklıyım ne dersin?

emin olmadığım birşey konusunda suçlama yapmam zaten. dolayısı ile orada kimseyi suçlamadım. birçok defa da yazdığım üzere zaten para varsa istediği kadar verilip, yedek olarak alınsın. maksat kaliteyi arttırmak değil mi zaten.

el altından para verilebilir. bu gs yi etkilemez demiş bazıları. isterse etkilesin de adamı almışsınız. iyi de bir oyuncu.

konu ile ilgili ilk mesajım gayet açık. keşke bizde olsaydı, ama bu kadar fazla para verildiyse eğer iyi ki bize gelmemiş.

gereksiz uzatan sizsiniz. yok medyanın gücüymüş, yok suçlamaymış.
Sosyal ağlarda paylaş

bi de hala selcuk diyorsun. selcuk a fenerbahce yilda 2 milyon euro dan daha fazla onermistir. adam yedek olmak istemedi belli ki fenerbahcede, gelmedi. bu kadar net.

kaldi ki emenike elbette ki yedek kalmayi bilecek. adam bank asyadan 2 senede sampiyonlar ligine gidiyor, yedek kalmayi dert edecek bi insan davransii yok ayrica hareketlerinde hic. grevlere katilmasi vs.

bunun yani sira, semih de gidici. yedek kalmak istmeiyorum artik diyor. guiza gitti sayilir, gokhan unal gonderildi. gayet duzgun transfer.
Sosyal ağlarda paylaş

Emenike yedek ol-ma-ya-cak.
Niang ve Emenike'yi aynı kadroda çok kez görücez bu sene.
Hem şampiyonlar liginde hem süper lig'de.
Adamı ısrarla oturtuyosunuz kulubeye. =P

Şu kadroya iki tane transferimiz kaldı. Geriyede 20-25 milyon euro gibi bir paramız kaldığını varsayıyorum bütçede.

Çok rahat bir defans ve defansıf ortasaha alırız. İlerleyen günlerde görücez.

edit : imlâ
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...