Rerore Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bankasyaya hayırlı olsun teni klüp yeni transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 FORMAYI GİYDİ!!!111BİRBİR https://p.twimg.com/Ajd392xCAAA7LoD.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 bu adam patlamasa bari ya niangı saymazsak yıllardır forvetsiz oynuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 şimdi sıra senegal'in elenmesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 patlayabilcek bi adam degil ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Kezmanda ıyıydı be abi harcamayın hemen ben galatasaraylı olarak kezmanı gayet kaliteli forvet olarak görüyodum. Bir niang degil elbette ona lafım yok ama forvetsiz oynuyoruz diyecek kadarda degil kezman bir bienvenuyu 10a katlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 oh ntvspor da basligini atmis icim rahatladi MOUSSA SOW FENERBAHÇE’DE 19 Ocak 2012 12:15 | NTVSpor.net Fenerbahçe, günlerdir peşinde olduğu Moussa Sow'un transferi konusunda görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Lille Kulübü ve Sow ile anlaşan Sarı-lacivertli kulüp, transferi bugün açıklayacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 mokoko said: şimdi sıra senegal'in elenmesinde. Galiba takım elense bile kupa resmen sona ermeden adamlar oynayamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=cEZ9-D-5BP4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 yobo oynadi manisa macinda. afrikaya gitmemis miydi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Mithat said: Kezmanda ıyıydı be abi harcamayın hemen ben galatasaraylı olarak kezmanı gayet kaliteli forvet olarak görüyodum. Bir niang degil elbette ona lafım yok ama forvetsiz oynuyoruz diyecek kadarda degil kezman bir bienvenuyu 10a katlar. kezman,bienvenudan guizadan iyiydi ona lafım yok ama yine de çok verimsizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Phyx said: yobo oynadi manisa macinda. afrikaya gitmemis miydi acaba nijerya yok kupada. elemelerde elendiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Nijerya banlı değil mi sdfjsjdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 banlılar mı? ben bilmiorm. kupada yoklarsa elemelerde elenmişlerdir diye düşünmüştüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Fener başarı için mutlaka defansta almalı madem sowu aldılar güzel bi def alsınlar YOBO nun yanına taş gibi takım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Serdar iyi defansta geleceği parlak bir forvet daha sarı lacivert formanın lanetinde yok olucak diye üzülüyorum. Guiza v3 geliyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 düşmemeyi garantiledi herhalde : ) fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 lille i lille yapan başta gervinho ve sow dur ,ikiside transfer piyasasında çok popülerdi , gervinhoyu arsenal aldı , sow u biz.Biterse gerçekten büyük transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kadıkoyde galatasaraya golü var sowun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 fener savunma ve ortasaha transferlernde sorun yaşamiyor da.. sanki forvete david villa,dzeko fln bile alsaniz patlıcak havasi oluyor nedense.. böyle dusunen tek benmiyim =) gelmeyen gol krali kalmadi ama yok yani bisey hep yanls forvette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 kadıköy'de oynasam galatasaray'a benim de golüm olur. hatta bi kademe ileri taşiyim, bienvenu'nun de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 @apple bende öyle düşünüyorum valla niangı ne güzel bulmuştuk şike muhabbetine gitti. hele geçen yıl gs maçındaki sakatlığına kadar gözlerim doluyordu her maçta çok formdaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Bonjo said: lille i lille yapan başta gervinho ve sow dur ,ikiside transfer piyasasında çok popülerdi , gervinhoyu arsenal aldı , sow u biz.Biterse gerçekten büyük transfer. Sanırım bu iki adamın toplamının karesi kadar katkı yapan bir adam daha var takımda. Şimdi Sow gayet güzel hamle hakkınız gururlanmak ama Hazard varken bu iki arkadaş plaseydi. Ayrıca Rennes geçmişi olan forvet kötü çıkmaz, Lille'de geçen sezon çok kral son dokunuşlarla gol yükünü çekti ama Alex bir Hazard olabilecek mi bakalım besleme konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 ahah hazard alex'in yarısı değil yahu forvet besleme açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2012 mokoko said: ahah hazard alex'in yarısı değil yahu forvet besleme açısından. hmm? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar