Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kezmanda ıyıydı be abi harcamayın hemen ben galatasaraylı olarak kezmanı gayet kaliteli forvet olarak görüyodum. Bir niang degil elbette ona lafım yok ama forvetsiz oynuyoruz diyecek kadarda degil kezman bir bienvenuyu 10a katlar.
Mesaj tarihi:
oh ntvspor da basligini atmis icim rahatladi

MOUSSA SOW FENERBAHÇE’DE
19 Ocak 2012 12:15 | NTVSpor.net
Fenerbahçe, günlerdir peşinde olduğu Moussa Sow'un transferi konusunda görüşmelere başladığını borsaya bildirdi. Lille Kulübü ve Sow ile anlaşan Sarı-lacivertli kulüp, transferi bugün açıklayacak
Mesaj tarihi:
Mithat said:

Kezmanda ıyıydı be abi harcamayın hemen ben galatasaraylı olarak kezmanı gayet kaliteli forvet olarak görüyodum. Bir niang degil elbette ona lafım yok ama forvetsiz oynuyoruz diyecek kadarda degil kezman bir bienvenuyu 10a katlar.

kezman,bienvenudan guizadan iyiydi ona lafım yok ama yine de çok verimsizdi.
Mesaj tarihi:
lille i lille yapan başta gervinho ve sow dur ,ikiside transfer piyasasında çok popülerdi , gervinhoyu arsenal aldı , sow u biz.Biterse gerçekten büyük transfer.
Mesaj tarihi:
fener savunma ve ortasaha transferlernde sorun yaşamiyor da.. sanki forvete david villa,dzeko fln bile alsaniz patlıcak havasi oluyor nedense..

böyle dusunen tek benmiyim =) gelmeyen gol krali kalmadi ama yok yani bisey hep yanls forvette
Mesaj tarihi:
@apple bende öyle düşünüyorum valla niangı ne güzel bulmuştuk şike muhabbetine gitti.

hele geçen yıl gs maçındaki sakatlığına kadar gözlerim doluyordu her maçta çok formdaydı.
Mesaj tarihi:
Bonjo said:

lille i lille yapan başta gervinho ve sow dur ,ikiside transfer piyasasında çok popülerdi , gervinhoyu arsenal aldı , sow u biz.Biterse gerçekten büyük transfer.

Sanırım bu iki adamın toplamının karesi kadar katkı yapan bir adam daha var takımda. Şimdi Sow gayet güzel hamle hakkınız gururlanmak ama Hazard varken bu iki arkadaş plaseydi.

Ayrıca Rennes geçmişi olan forvet kötü çıkmaz, Lille'de geçen sezon çok kral son dokunuşlarla gol yükünü çekti ama Alex bir Hazard olabilecek mi bakalım besleme konusunda.
  • Yeni Oluştur...