Phyx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 guzel haber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 adam hakli bank asyada oynamak istemedi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Çok iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 ahahaha adama bak lan sanki ronaldo.bu kafayla 1 yıla unutulur aynı kafadaki yusuf ve ceyhun abisi gibi tüm anadolu klüplerini gezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Alper Eskişehirli ve koyu fanatik bir adam, Fenerbahçe'ye gelme sebebi paraydı ve onda da istediğini alamadı döndü. Gayet normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 bu olaydan sonra eskişehir taraftarı da eskisi gibi bağırlarına basarsa asıl, o zaman yazıklar olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2012 eskişehir niye bağrına basmasın ki? kulüp satmak için anlaşmış, adam çok iyi para vermezseniz gelmem moduna girmiş. yakın zamanda büyük takıma transfer yapmazsa harcanıp gidebilir görüşüne katılıyorum ama kendi kulübünden dışlanmasını hiç gerektirecek bi durum değil bence, daha fazla sahiplenilmesini daha normal karşılarım. edit: bu dediğim durumun dışardan gözüken kısa özeti, yoksa görece ufak bi paranın pazarlığını edip anlaşamaması falan unutulur gider rahat olun. şimdiden bi ton çelişkili haber çıktı bile, adam kaldı sonuç bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Fenerbahçe'den öyle abuk bi rakam istememiş Alper, yalnız galiba vaat edilen 5M euro fazla gelmiş yönetimdeki bazı kesimlere. İşi yokuşa sürüp transferi iptal edenin Fenerbahçe olduğu söyleniyor. Alper'in 400.000 Euro istendiği söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
poopla Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 iyi oldu iyi. para saçmaya son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 5M fazla gelmedi fener'e, takımlar anlaşmıştı. Alper'e başta 350k teklif edildi. Kabul etmedi onu, daha yüksek istedi (1.5m galiba). Daha sonra FB olmaz dedi, Halil Ünal benim sorunum değil, aralarında çözerler dedi. Transfer oldu yazıldı. En son anlaştılar sanıyodum ben de arada bi yerde, ama anlaşamamışlar. Büyük ihtimal Alper'e verilcek para yüzünden sorun çıktı. Gidip orda bi köşede oturcağının farkındaydı Alper muhtemelen, Eskişehir'deki aynı parayı alıp FB'ye gitmek mantıksız tabi. İyi yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 DarKRideR said: bu olaydan sonra eskişehir taraftarı da eskisi gibi bağırlarına basarsa asıl, o zaman yazıklar olsun Tam tersine, asıl şimdi bağrına basması lazım. Eskişehir'le aynı parayı verirseniz niye geliyim, cepte ciddi bi fark olmicaksa gelmem diyordu başından beri. Sezer FB'ye gitti de ne oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 xaty said: 5M fazla gelmedi fener'e, takımlar anlaşmıştı. Alper'e başta 350k teklif edildi. Kabul etmedi onu, daha yüksek istedi (1.5m galiba). Daha sonra FB olmaz dedi, Halil Ünal benim sorunum değil, aralarında çözerler dedi. Transfer oldu yazıldı. En son anlaştılar sanıyodum ben de arada bi yerde, ama anlaşamamışlar. Büyük ihtimal Alper'e verilcek para yüzünden sorun çıktı. Gidip orda bi köşede oturcağının farkındaydı Alper muhtemelen, Eskişehir'deki aynı parayı alıp FB'ye gitmek mantıksız tabi. İyi yaptı. İlk çıkan haberler dediğin gibiydi ama şimdi söylenen farklı işte, Sezer'e verilenden daha fazla istememiş Alper ki kendisinin de açıklaması var kim olduğumu ne olduğumu biliyorum o kadar fazla para isteyecek biri değilim diye. edit1: Fenerbahçe yönetiminde 5M euro'nun verilmemesi gerektiğini savunan kitle transferi iptal ettirdi yönünde bir dedikodu var, Bir de işte Alper'in küme düşme durumunda serbest kalmak istediği ve bunun kabul görmediği söyleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 1.5 olayi dogru degilmis de menajeri ayak yapmis iste, ts ve gs de istiyor biraz daha para verin diye, ondan sonra tikanmis gorusmeler. Bu ekstra ucret istegini alperin istedigini dusunmuyorum acikcasi, menajerinin salakligindan yatti transfer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Valla tekrar söylüyorum bence bize bişey olmaz tavrındayken Fenerbahçe bişeyler istedikleri gibi gitmedi, bu küme düşürülme ihtimali de olabilir, avrupadan birkaç yıl katılamama cezası da olabilir ama maddi olarak sıkıntı yaşayacaklarını öngörmüş olmalılar. Fenerbahçe aksi taktirde takımıyla anlaştığı bir oyuncuyu böyle 3-5 kuruş için yada menejerinin abuk subuk tavırları için elinden kaçırmaz, kov menejerini görüşelim Alper dersin konu kapanır gider. Dediğim gibi söylenenler içinde bana en mantıklı geleni çok yüksek bi fiyat olan 5M euro'nun caydırmış olması Fenerbahçe'yi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Olay zaten bonservisten cayma, pazarlık edildi anlaşıldı ama bir işe giriyoruz da girecek bi tarafımıza mantığıyla bonservisin yüksek bulunması. Yoksa Özgür Çek'e 1 küsür milyon euro veren Fenerbahçe, Alper'in de istediği yıllık ücreti rahatlıkla karşılardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Sadece 'Eskişehir'den fazla almicaksam niye gidiyim' lafı yeter bana da Eskişehir taraftarına da. Halil Ünal düşünsün, gelcek paraya güvenip işler yapmıştır kesin. Zaten davalık olmuş, bakalım kalkabilcek mi altından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Özgür Çek'in 1 kusur Milyon Türk Lirası aldığı yerde kim inanıyor yahu yönetim Alper'in istediği paradan dolayı caydığına? Tam tahmin ettiğim gibi Fener sadece piyasada bilerek transfer yapıyor havası yaratıyordu. Önce Sow şimdi de Alper yattı. Sadece bonservislerine 15 Milyon Euro verilecekti. Nobre, Bobo, Borges falan alırlar işte Bank Asya'da yardırabilecek olası küme düşmede kaçmayacak falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Sow'u cidden evi arabayı satıp alabilirlerdi, ligin Ankaragücü ve Karabük'ten sonra en kötü forvet hattına sahipler. Direk ihtiyaç. Ama şu dönemde Alper'e bu kadar bonservis ödemeleri saçma gelmişti zaten, ha Melo'yu da istiyorlar tabi bi de o var sjkdfjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Masquerade said: Özgür Çek'in 1 kusur Milyon Türk Lirası aldığı yerde kim inanıyor yahu yönetim Alper'in istediği paradan dolayı caydığına? Tam tahmin ettiğim gibi Fener sadece piyasada bilerek transfer yapıyor havası yaratıyordu. Önce Sow şimdi de Alper yattı. Sadece bonservislerine 15 Milyon Euro verilecekti. Nobre, Bobo, Borges falan alırlar işte Bank Asya'da yardırabilecek olası küme düşmede kaçmayacak falan. baran selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Of ayar yedim aman tanrıms. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Alper'i biz alsak bari, Selçuk ve Melo'dan başka kafadan güvenilecek orta saha yok. CL'ye direk kalamazsak Melo'nun bonservisini de karşılayamayız muhtemelen. Almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Alper'i biz almayalım diye ortalığı karıştırıp bonservis yükseltmiş bile olabilir Fenerbahçe beklerim yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/395735_316762861697165_118325551540898_994472_1368082107_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2012 abi trt aykut'un ince ince lafına tokat gibi vtr hazırlamis ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2012 "şaka değil gerçek" said: Der Bund muhabiri: Henri Bienvenu'nun Fenerbahçe'ye satılması risk değil miydi? Young Boys Genel Müdürü Ilja Kaenzig: 6 haftada gol atamayan bir oyuncuyu 4 milyon Euro'ya kim satmaz ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar