Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Tatar Ramazan

Öne çıkan mesajlar

eskişehir niye bağrına basmasın ki? kulüp satmak için anlaşmış, adam çok iyi para vermezseniz gelmem moduna girmiş.
yakın zamanda büyük takıma transfer yapmazsa harcanıp gidebilir görüşüne katılıyorum ama kendi kulübünden dışlanmasını hiç gerektirecek bi durum değil bence, daha fazla sahiplenilmesini daha normal karşılarım.

edit: bu dediğim durumun dışardan gözüken kısa özeti, yoksa görece ufak bi paranın pazarlığını edip anlaşamaması falan unutulur gider rahat olun. şimdiden bi ton çelişkili haber çıktı bile, adam kaldı sonuç bu.
Sosyal ağlarda paylaş

5M fazla gelmedi fener'e, takımlar anlaşmıştı. Alper'e başta 350k teklif edildi. Kabul etmedi onu, daha yüksek istedi (1.5m galiba). Daha sonra FB olmaz dedi, Halil Ünal benim sorunum değil, aralarında çözerler dedi. Transfer oldu yazıldı. En son anlaştılar sanıyodum ben de arada bi yerde, ama anlaşamamışlar. Büyük ihtimal Alper'e verilcek para yüzünden sorun çıktı.

Gidip orda bi köşede oturcağının farkındaydı Alper muhtemelen, Eskişehir'deki aynı parayı alıp FB'ye gitmek mantıksız tabi. İyi yaptı.
Sosyal ağlarda paylaş

DarKRideR said:

bu olaydan sonra eskişehir taraftarı da eskisi gibi bağırlarına basarsa asıl, o zaman yazıklar olsun

Tam tersine, asıl şimdi bağrına basması lazım. Eskişehir'le aynı parayı verirseniz niye geliyim, cepte ciddi bi fark olmicaksa gelmem diyordu başından beri. Sezer FB'ye gitti de ne oldu?
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

5M fazla gelmedi fener'e, takımlar anlaşmıştı. Alper'e başta 350k teklif edildi. Kabul etmedi onu, daha yüksek istedi (1.5m galiba). Daha sonra FB olmaz dedi, Halil Ünal benim sorunum değil, aralarında çözerler dedi. Transfer oldu yazıldı. En son anlaştılar sanıyodum ben de arada bi yerde, ama anlaşamamışlar. Büyük ihtimal Alper'e verilcek para yüzünden sorun çıktı.

Gidip orda bi köşede oturcağının farkındaydı Alper muhtemelen, Eskişehir'deki aynı parayı alıp FB'ye gitmek mantıksız tabi. İyi yaptı.

İlk çıkan haberler dediğin gibiydi ama şimdi söylenen farklı işte, Sezer'e verilenden daha fazla istememiş Alper ki kendisinin de açıklaması var kim olduğumu ne olduğumu biliyorum o kadar fazla para isteyecek biri değilim diye.

edit1: Fenerbahçe yönetiminde 5M euro'nun verilmemesi gerektiğini savunan kitle transferi iptal ettirdi yönünde bir dedikodu var,
Bir de işte Alper'in küme düşme durumunda serbest kalmak istediği ve bunun kabul görmediği söyleniyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla tekrar söylüyorum bence bize bişey olmaz tavrındayken Fenerbahçe bişeyler istedikleri gibi gitmedi, bu küme düşürülme ihtimali de olabilir, avrupadan birkaç yıl katılamama cezası da olabilir ama maddi olarak sıkıntı yaşayacaklarını öngörmüş olmalılar.

Fenerbahçe aksi taktirde takımıyla anlaştığı bir oyuncuyu böyle 3-5 kuruş için yada menejerinin abuk subuk tavırları için elinden kaçırmaz, kov menejerini görüşelim Alper dersin konu kapanır gider.

Dediğim gibi söylenenler içinde bana en mantıklı geleni çok yüksek bi fiyat olan 5M euro'nun caydırmış olması Fenerbahçe'yi.
Sosyal ağlarda paylaş

Özgür Çek'in 1 kusur Milyon Türk Lirası aldığı yerde kim inanıyor yahu yönetim Alper'in istediği paradan dolayı caydığına?

Tam tahmin ettiğim gibi Fener sadece piyasada bilerek transfer yapıyor havası yaratıyordu.

Önce Sow şimdi de Alper yattı. Sadece bonservislerine 15 Milyon Euro verilecekti.

Nobre, Bobo, Borges falan alırlar işte Bank Asya'da yardırabilecek olası küme düşmede kaçmayacak falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Masquerade said:

Özgür Çek'in 1 kusur Milyon Türk Lirası aldığı yerde kim inanıyor yahu yönetim Alper'in istediği paradan dolayı caydığına?

Tam tahmin ettiğim gibi Fener sadece piyasada bilerek transfer yapıyor havası yaratıyordu.

Önce Sow şimdi de Alper yattı. Sadece bonservislerine 15 Milyon Euro verilecekti.

Nobre, Bobo, Borges falan alırlar işte Bank Asya'da yardırabilecek olası küme düşmede kaçmayacak falan.

baran selam.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...