Sotto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Selçuk bile 1 alıyor benim bildiğim. Haklı adam:).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 amma hızlısınız yahu, anında yetiştirmişsiniz, tam bunu yazmaya geliyordum. ehah eğer böyleyse iyi komedi. Ama hakkaten 1.5 milyon € istediyse fenerbahçe haklı gayet. Dur bakalım kimsin daha sen derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 1,5 m EUR ne lan ? Çok istemiş doğruysa , $ olsa bi derece. Bi de 20-21 yaşlarında , daha kendini ispatlıyamamış bir oyuncusun. Hangi takıma giderse gitsin , genç yerlilerin bu derece yüksek piyasası(özellikle bonservis) olmasını kabul edemiyorum . Zaten yerli gençler iki arpa boyu ilerliyemiyorlar 5 senede , bir de nimetten sanıyorlar kendilerini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bana da 5 milyon Euro sayarsanız ben de kendimi gökte sanar yıldız tribi yaparım. Alper kim yahu? Masadan kalkmalar falan ahhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 gittiği gibi geri gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ALPER POTUK KRİZİ-1: F.Bahçe yıllık 600 bin dolar garanti para önerdi, Alper yıllık 1.5 milyon Euro istedi.. Bu şartlarda anlaşma olması zor ALPER POTUK KRİZİ-2: F.Bahçeliler, "Uğur, Caner yılda 600 bin dolara, Alex 2.2 milyon Euro'ya oynarken, Alper'e o parayı vermeyiz" diyorlar ALPER POTUK KRİZİ-3: F.Bahçeliler'in iddiası şu: G.Saray devreye girip Alper'e 2 milyon Euro önerdi, bu parayı gören Alper'in tavrı değişti! diyor seten. AHAHAH hep şu jurnalci galatasarayın ayak oyunları. ah ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Geri gelirse daha da saçma bence . Pazarlık yapıyorsan baştan dillendirsene , ta buraya geldikten sonra geri dönmeler falan çok saçma. Yeni bir takıma daha kötü başlanamaz heralde, taraftar da uyuz olur , ne bicim adam lan bu diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 zannetmiyorum gs'nin öle bişi yapıcağını. yeni başkanla beraber gayet güzel bi tutum sergiliolar transfer konusunda. şu amrabat konusundaki tavırlar özellikle baya iyiydi. kayseri'de mallığına ağlasın. alper'de 2 gün sora tesislere gelir "doğuştan fb'liyim" der. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 GS 2 önerse , adam da 2 ister zaten fenerden ayrıca , bilemeden 1.9 m falan ister tuttuğu takım fb ise (ki bjk falan olabilir , babası koyu bjk liymiş falan yazıyordu bi yerde sanırım, atıyor da olabilirim ) Eskişehir'den kaç alıyor , nereden bakılır bu tarz bilgilere ? 200-250 k falan alıyordur heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 iyi olmuş, önüne gelene bol keseden para vermeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 GS 2 milyon önermemiştir, mümkün değil. Önerdiyse de salaklığına yansın. Ama Alper'i fenere geri döndürecek adam Aziz'di o da içeride. O yokken bunun olacağını hiç sanmıyorum. İzlediğim maçlarda iyi gibiydi, fenerle retleşse de biz ucuza kapatsak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 350 alıyormuş sanırım esesten. hayır nasıl 5 katını istiyor daha kendini kanıtlamadan, gerçekten anlam veremiyorum ya. menajeri falan aklına girdi herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 boş zamanlarında bol bol fm oynuyomuş. ordan öğrenmiş heralde 5 10 kat istemeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 erucalavera said: 350 alıyormuş sanırım esesten. hayır nasıl 5 katını istiyor daha kendini kanıtlamadan, gerçekten anlam veremiyorum ya. menajeri falan aklına girdi herhalde Dün de radyospor da menajerini dinledim , iki lafı bir araya zor getiren bir adam . Ne adamlar , ne paralar kazanıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 "Ömer Temelli twitter" said: Alperin bonservisinde anlasildi kendi istedigi rakamda problem var cozulur diye dusunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Emre abisine ozenmistir 3.5m euro aliyo senede lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 alper'e çok rahat bassın gitsin diyorum su an daha 1. dakkadan artisliğe başladıysa olduda iyi onadı,sezon sonu ne yapacak? 3 milyon yuro mu isticek. 600.k iyi para,alper için çok çok iyi para 650 istiosa bassın gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 1.5m euro ne ya =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 biri ekşide yazmış ek$i said: fenerbahce ile fiyatta anlasamayan futbolcu. ama bence eger anlasmazsa pfdkya sevk ederler bunu.. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Acaba Fener tamam lan al 1.5 dese bu kadar konuşulur muydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 pardon da, topuz ne kadar alıyo? topuz çok mu yıldız ötesiydi geldiğinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ataragider Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 evet , topuz geldiğinde yıldızdı.20 yaşındaki bir genco değildi en azından , kendini ispatlamış , 2-3 yıldır gökhan ünal ile , Tr gündemine oturmuş bir isimdi . BJK bayrağı öpüp FB ye giden bir adam , demek ki isteyenleri varmış ve daha değerliymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 alper'le 600 bin lira'ya anlaşmışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Adam tam fail yahu, o kadar pılını pırtını toplayıp eski kulübüne geri dönmeyi göze aldıktan sonra 1 kuruş arttıramayıp imzalıyosa bundan sonra çok ezerler bunu zaten blöf yaptı diye. Hani hiç olmadı 800e çıkardım falan deseydi bari, lol. O kadar diret, imzalama, geri dön falan, sonra arttıramayınca tıpış tıpış gel aynı paraya imzala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar