Sotto Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Selçuk bile 1 alıyor benim bildiğim. Haklı adam:)..
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 amma hızlısınız yahu, anında yetiştirmişsiniz, tam bunu yazmaya geliyordum. ehah eğer böyleyse iyi komedi. Ama hakkaten 1.5 milyon € istediyse fenerbahçe haklı gayet. Dur bakalım kimsin daha sen derler adama.
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 1,5 m EUR ne lan ? Çok istemiş doğruysa , $ olsa bi derece. Bi de 20-21 yaşlarında , daha kendini ispatlıyamamış bir oyuncusun. Hangi takıma giderse gitsin , genç yerlilerin bu derece yüksek piyasası(özellikle bonservis) olmasını kabul edemiyorum . Zaten yerli gençler iki arpa boyu ilerliyemiyorlar 5 senede , bir de nimetten sanıyorlar kendilerini.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Bana da 5 milyon Euro sayarsanız ben de kendimi gökte sanar yıldız tribi yaparım. Alper kim yahu? Masadan kalkmalar falan ahhaha.
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 ALPER POTUK KRİZİ-1: F.Bahçe yıllık 600 bin dolar garanti para önerdi, Alper yıllık 1.5 milyon Euro istedi.. Bu şartlarda anlaşma olması zor ALPER POTUK KRİZİ-2: F.Bahçeliler, "Uğur, Caner yılda 600 bin dolara, Alex 2.2 milyon Euro'ya oynarken, Alper'e o parayı vermeyiz" diyorlar ALPER POTUK KRİZİ-3: F.Bahçeliler'in iddiası şu: G.Saray devreye girip Alper'e 2 milyon Euro önerdi, bu parayı gören Alper'in tavrı değişti! diyor seten. AHAHAH hep şu jurnalci galatasarayın ayak oyunları. ah ah.
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Geri gelirse daha da saçma bence . Pazarlık yapıyorsan baştan dillendirsene , ta buraya geldikten sonra geri dönmeler falan çok saçma. Yeni bir takıma daha kötü başlanamaz heralde, taraftar da uyuz olur , ne bicim adam lan bu diye
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 zannetmiyorum gs'nin öle bişi yapıcağını. yeni başkanla beraber gayet güzel bi tutum sergiliolar transfer konusunda. şu amrabat konusundaki tavırlar özellikle baya iyiydi. kayseri'de mallığına ağlasın. alper'de 2 gün sora tesislere gelir "doğuştan fb'liyim" der.
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 GS 2 önerse , adam da 2 ister zaten fenerden ayrıca , bilemeden 1.9 m falan ister tuttuğu takım fb ise (ki bjk falan olabilir , babası koyu bjk liymiş falan yazıyordu bi yerde sanırım, atıyor da olabilirim ) Eskişehir'den kaç alıyor , nereden bakılır bu tarz bilgilere ? 200-250 k falan alıyordur heralde
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 iyi olmuş, önüne gelene bol keseden para vermeyelim.
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 GS 2 milyon önermemiştir, mümkün değil. Önerdiyse de salaklığına yansın. Ama Alper'i fenere geri döndürecek adam Aziz'di o da içeride. O yokken bunun olacağını hiç sanmıyorum. İzlediğim maçlarda iyi gibiydi, fenerle retleşse de biz ucuza kapatsak :P
erucalavera Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 350 alıyormuş sanırım esesten. hayır nasıl 5 katını istiyor daha kendini kanıtlamadan, gerçekten anlam veremiyorum ya. menajeri falan aklına girdi herhalde
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 boş zamanlarında bol bol fm oynuyomuş. ordan öğrenmiş heralde 5 10 kat istemeyi.
ataragider Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 erucalavera said: 350 alıyormuş sanırım esesten. hayır nasıl 5 katını istiyor daha kendini kanıtlamadan, gerçekten anlam veremiyorum ya. menajeri falan aklına girdi herhalde Dün de radyospor da menajerini dinledim , iki lafı bir araya zor getiren bir adam . Ne adamlar , ne paralar kazanıyorlar
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 "Ömer Temelli twitter" said: Alperin bonservisinde anlasildi kendi istedigi rakamda problem var cozulur diye dusunuyorum
Revenant Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Emre abisine ozenmistir 3.5m euro aliyo senede lol
DoGMeaT Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 alper'e çok rahat bassın gitsin diyorum su an daha 1. dakkadan artisliğe başladıysa olduda iyi onadı,sezon sonu ne yapacak? 3 milyon yuro mu isticek. 600.k iyi para,alper için çok çok iyi para 650 istiosa bassın gitsin.
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2011 biri ekşide yazmış ek$i said: fenerbahce ile fiyatta anlasamayan futbolcu. ama bence eger anlasmazsa pfdkya sevk ederler bunu.. lol
Genwa Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Acaba Fener tamam lan al 1.5 dese bu kadar konuşulur muydu
calimero Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2011 pardon da, topuz ne kadar alıyo? topuz çok mu yıldız ötesiydi geldiğinde?
ataragider Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2012 evet , topuz geldiğinde yıldızdı.20 yaşındaki bir genco değildi en azından , kendini ispatlamış , 2-3 yıldır gökhan ünal ile , Tr gündemine oturmuş bir isimdi . BJK bayrağı öpüp FB ye giden bir adam , demek ki isteyenleri varmış ve daha değerliymiş
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2012 Adam tam fail yahu, o kadar pılını pırtını toplayıp eski kulübüne geri dönmeyi göze aldıktan sonra 1 kuruş arttıramayıp imzalıyosa bundan sonra çok ezerler bunu zaten blöf yaptı diye. Hani hiç olmadı 800e çıkardım falan deseydi bari, lol. O kadar diret, imzalama, geri dön falan, sonra arttıramayınca tıpış tıpış gel aynı paraya imzala.
Öne çıkan mesajlar