Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 YA BIRAK YA. bildigin bu sene bizden cacik olmaz, biz efendi efendi oturalim demissiniz. BIRAH SIMDI YA ASDHASHD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 abi bence şike yapmaya kalkışamayacak kadar kötü durumdaydılar asfasd fırsatları olsa eminim yaparları asdfsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 toggie said: fizban said: bin kez söylendi de bin kez daha söylenir: o golde elleme oynama yok, kaleciye faul var. sonuç olarak gol yok. ama elle oynama öyle olmuyor. Yahu ha elle oynamis ha faul yapmis. Herif sonucta kolunu smacor gibi uzatiyor. Karar hatali mi hatali. Daha neyini tartisiyosunuz o pozisyonun. Ne zaman Anelka'nin eli dense ayni seyleri tekrarliyosunuz. Bi de 1000 kere daha soylenir demissin fiz. Ayip lan. fizban said: bin kez söylendi de bin kez daha söylenir: o golde elleme oynama yok, kaleciye faul var. sonuç olarak gol yok. ama elle oynama öyle olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 tamam sen baska bisi demissim demedim ki ben zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 eyi de her seferinde anelka elle gol atti demekten cekinmiyorsunuz siz de. yarin obursugun uefa.jpg in adini cl.jpg yapip sampiyonlar ligini aldip deyip NE VAR ONU DA UEFA VERIYO dersiniz ayni mantikla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 yok o harbi el ama, resim aldatıcı orada, anelkanın en yüksek anında çekilmiş değil, videoda elle attı şeklinde daha net gözüküyordu da iş yerinde video arayamayacam şimdi. neyse zaten tekrar tartışmanın manası yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Yahu elle veya degil farkeden nedir onu soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2011 yahu bu fener niye küme düşmedi şampiyonlar ligi elinden alındı aklıma gekliyor baız bazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Görme engelli bir vatandaşımız maça gitmiş güzel görüntüler ; http://www.youtube.com/watch?v=-tjxffN_Emk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://www.hurriyet.com.tr/_np/8713/14588713.jpg brezilya başkanı türkiye ziyaretinde tercüman olarak istemiş samet'i asdfasd brezilya milliyetçiliği de güzel yorumlamış Brezilya Milliyetçiliği Brezil İlim Yayma cemaatinin düzenlediği geleneksek ''Portekizce Olimpiyatlarının'' Onur konuğu Türkiye'den Samet oOo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 fenerbahçeye futbolculara helal olsun (tu) taraftarına helal olsun (tu) diğer 17 takım fenerbahçeye bakıp örnek almalı rezillik diz boyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Loool wtf? :D Yobo sınırdışı ediliyor... :D http://kralspor.ensonhaber.com/yoboo-sinir-disi-edilecek-2011-10-05.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Nijerya da ne sacma bi ulkeymis. Gercek mi bu haber? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 bişey olmaz yobo'ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 said: blablabla...... Kaynak: Fotomaç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 yobo bu haberi okuyunca şöyle bi tepki verir muhtemelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ziegler : trabzona gitmedim cunku fenerbahçe daha buyuk klup.türkiyenin 'juventusu' geçen okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 her yerde, her zaman şampiyon Fener. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Red said: türkiyenin 'juventusu' Doğru söze ne hacet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 milan'ı deseymis bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 değil. şu da arkada kalmasın fsfsdfs Red said: ziegler : trabzona gitmedim cunku fenerbahçe daha buyuk klup.türkiyenin 'juventusu' geçen okumuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 toggie said: milan'ı deseymis bari. ahaha bende öyle dedim ilk.sonra vazgeçip türkiyenin barcelonası deseymiş bari dedim ha bide şimdi bi fenerli gelip ama juventus şöyle böyle zidane viera falan dicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 ben diyorum, türkiye'nin barselonası fenerbahçedir. kendi sahasında adı büyük takımları tokatlayıp tokatlayıp göndermiyor mu kardeşim? yarası olan gocunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 evet barcelona dediğin kendi sahasında büyük takım tokatlamasıyla meşhur zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 şu bana edebiyat yapan, edebiyat öğrettiğini sanan patidaşlardan ne kadar çok var ya,say say bitmiyor. bakınız mesajda yazdığım ifade... <>... daha iyi bir takım olsaydı,o takıma derdik ama yok işte. hala anlaşılmayan bir şey var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar