Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
toggie said:

fizban said:

bin kez söylendi de bin kez daha söylenir: o golde elleme oynama yok, kaleciye faul var. sonuç olarak gol yok. ama elle oynama öyle olmuyor.

Yahu ha elle oynamis ha faul yapmis. Herif sonucta kolunu smacor gibi uzatiyor. Karar hatali mi hatali. Daha neyini tartisiyosunuz o pozisyonun. Ne zaman Anelka'nin eli dense ayni seyleri tekrarliyosunuz. Bi de 1000 kere daha soylenir demissin fiz. Ayip lan.

fizban said:

bin kez söylendi de bin kez daha söylenir: o golde elleme oynama yok, kaleciye faul var. sonuç olarak gol yok. ama elle oynama öyle olmuyor.
Mesaj tarihi:
eyi de her seferinde anelka elle gol atti demekten cekinmiyorsunuz siz de. yarin obursugun uefa.jpg in adini cl.jpg yapip sampiyonlar ligini aldip deyip NE VAR ONU DA UEFA VERIYO dersiniz ayni mantikla.
Mesaj tarihi:
yok o harbi el ama, resim aldatıcı orada, anelkanın en yüksek anında çekilmiş değil, videoda elle attı şeklinde daha net gözüküyordu da iş yerinde video arayamayacam şimdi. neyse zaten tekrar tartışmanın manası yok :)
Mesaj tarihi:
http://www.hurriyet.com.tr/_np/8713/14588713.jpg

brezilya başkanı türkiye ziyaretinde tercüman olarak istemiş samet'i asdfasd

brezilya milliyetçiliği de güzel yorumlamış

Brezilya Milliyetçiliği
Brezil İlim Yayma cemaatinin düzenlediği geleneksek ''Portekizce Olimpiyatlarının'' Onur konuğu Türkiye'den Samet oOo
Mesaj tarihi:
toggie said:

milan'ı deseymis bari.

ahaha bende öyle dedim ilk.sonra vazgeçip türkiyenin barcelonası deseymiş bari dedim

ha bide şimdi bi fenerli gelip ama juventus şöyle böyle zidane viera falan dicek
Mesaj tarihi:
şu bana edebiyat yapan, edebiyat öğrettiğini sanan patidaşlardan ne kadar çok var ya,say say bitmiyor.
bakınız mesajda yazdığım ifade...
<>...
daha iyi bir takım olsaydı,o takıma derdik ama yok işte.
hala anlaşılmayan bir şey var mıdır?
  • Yeni Oluştur...