Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 mehmet bizle özdeşleşmişti ayıptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ben formasını bile almıştım,ayıp böyle sanki fayda mı görücek Beşiktaş Mehmet'ten, bu kadar da olmaz... Ünal Aysal Demirören'i arayıp aramızdaki dostluğun devamı için Mehmet'i bırakın demiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sercan gelmesin ya allah kahretsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sercan gelmesin ahrbiden ya. muhtemelen verilcek yüksek paranın karşılığı alınacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RashardLewis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Drogba Milan'la anlaşmak üzereymiş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ibrahimovic robinho pato varken napsın drogbayı milan? hoş tam milanlık yaşta o ayrı mesele de, yine de almaz heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sercan gelmiyor zaten, Bursa başkanı gs tesislerine gittiğinden haberim vardı ben izin verdim ama arkadaşlarını görmeye gitti vs gibi birşeyler söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sercan zaten futbol hayatı bitmek üzere olan bir adam. 6 ay spor yasak dinlenmesi lazım kası incelmiş kopmak üzere diye açıklama yapmıştı ruslar, sırf o yüzden satın almaktan vazgeçtiler devre arasında. Hatta "bu yaşta bu sakatlık ilginç yaşlılarda olsa anlarız" falan demişlerdi. E peki sercan dinlendi mi? Dinlenmedi, oynadı takır takır, her an kası kopabilir, dinlenip toparlaması da zor gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tam gs'nin sevdiği oyuncu tarzı aslında. bi süre iyi oynucak, sonra sakatlancak onu beklicen umutla :) gerçi sercan iyi de oynamıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 MacLeod said: sercan gelmesin ahrbiden ya. muhtemelen verilcek yüksek paranın karşılığı alınacağını sanmıyorum abi bedava bile gelse istemiyorum. balondan baska bisey degil. sampiyon oldukları sene sisti sisti sisti, simdi patlatacak yer arıyolar. bi ara manu falan ilgileniyodu puaaaaaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Kaleye Muslera olsa ne dersiniz? http://www.youtube.com/watch?v=-8tscd9NUrI&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sakat var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Kallstrom gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 messiyi almış galatasaray, tebrikler arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bize bırakmazlar bunu, gelmesi Buffondan daha düşük ihtimal. Hadi Buffon (ki benim için dünyanın en iyi kalecisidir) 6 ay sakattı ameliyat sonrası da ne olacak belli değil falan gelir denebilir de, bu adam çok genç değil mi yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bu arada Kallströmü Terim veto etti diyolar, şaka falan heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 abi sakat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Evet Terim veto etmiş. Daha iyileri varmış? (Gökhan Inler? Rossi? Ledesma?) hgfhjfgj Sonumuz hayır olsun bakalım. Bu arada kaynamasın, Muslera icin ne diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 daha iyisi var derkesn, daha iyiysiyle anlasmis miyiz, yoksa olm daha iyileri varken onu neden alalim, baskasinin buluruz mu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Muslera cok iyide zannetmiyorum alabilceğimizi lazio bırakmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Cana kalırsa ortaya 3.'yü 10 numara alır benim bildiğim Terim (bkz. Diego) daha kreatif bi oyuncu istiyodur heralde. Görecez bakalım. Bu arada yeni formalar kulübe ulaştı, Haziran sonuna doğru tanıtılacak, GS Store'lar GS Nike Store vs olacak o çalışmaların bitmesi bekleniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oh yan urunlere de el atarsa nike, mis gibi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kalstrom için terim 'meh' demiş ztn gazetede yazıyordu ahah canayı satamadılar cana selcuk olucak herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Valla çok kilit bir orta saha diyorlar, isim soylemiyorlar. Onla ugrasiyorlar da bakalım Cerard ayarı bişi beklerken Petre gelecek o olacak gfhjklkjghdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 petrenin vole golünü gerard hayatında atamamıstır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar