Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
mokoko said:

bolton'da 91 maçta 18 gol

Ya Güiza İspanya gol kralıydı da nooldu? sdfsdf buraya ve takıma uyumuna bakar, göreceğiz. Kumaşı var en azından. Şu anki ekonomik durum ve kulübün başarı durumunu düşünürsek daha iyisini almaları çok zordu zaten
Mesaj tarihi:
beyler sadece adamın istatistiğini verdim. iki dakka sakin olun. yorum bile yapmadım adam hakkında çunku adamı hiç izlemedim. siz izlediyseniz yorum yapında ogrenelim adamı.
Mesaj tarihi:
Defansınızda Sabri-Servet-Zan-Balta veya bu ağırlıklı bi kadro oynuycak yine, bunların arkasına Casillas-Buffon birlikte gelse yine tırtlar yahu, siz neyin hayalini kuruyonuz eheheh

Gidin bi sorun başkanınıza bizde niye GGler, Yobolar, Luganolar, Santoslar yok biz niye neşeyle koşup oynayamıyoz şakalaşamıyoz diyin.
Mesaj tarihi:
Kaleci kim acaba :) , bu sene transferi sanıyorum Haziran bitmeden bitiricez. Haftaya kaleci orta saha falanda gelecekse , alışkın değiliz biz bu hıza son saniyede bratuyu nasıl alcaz o zaman...
Mesaj tarihi:
Evet evet o mantıklı ne dediğini bilen, yeni başkanımız şerefine :)

Fatih terimden şüphelinin ama bu sene basarı için bozulan havayı toparlama şansı en çok olan hoca bası boşda bırakılmazsa ki baskan sade sahada tek sorumludur dedi

4-5 transfer daha yaparsak Mustafa sarpi yollamak olmazsa olmaz transfer mesela gözümde ;)
Mesaj tarihi:
"yüreğiyle oynayan" yani klasik gaz türk futbolcusu tipi. her maç depar atıp gol atacam diye forvete koşuyo ya adam. Son 5 maçtır sürekli ya kale önüne ya ceza yayının oralara deparlar atıyo durup dururken.
  • Yeni Oluştur...