BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi hayırlı olsun sonunda beklediğimiz transfer gerçekleşti camiamıza hayırlı olsun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Darksun said: toggie said: Darksun said: Baroş u takaslarsanız alırsınız bence öbür türlü pek şansınız yok, holosko yu istiyor adamlar =) sezon basından beri kufur edip, soven, bedavaya gitse uzulmeyecek olan siz degil miydiniz? arattırmayın bana eski konuları simdi. İyide biz holoskoyu istiyoruz demedimki, nasıl bir mantık kurdun çok merak ettim. baros'u takaslarsınız dedikten sonra, holosko'yu istiyo adamlar demissin. ayrıca holosko'yu madem istemiyosunuz, ibrahim akın 4m etmez mi? finaldeki performansı bile yeter yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 toggie anlamamak icin devrelerini zorluosn gibi geliyor :D adam diyorki... ibb holoskoyu istiyor.. siz barosu verip anca alırsinz ibrahim akını diyor.. biz ibrahimi istemiyorz demiyor.. l2türkish pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 hahah sen ne diyosun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gs ibb yi ibrahim icin degil gokhan suzen icin aramis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 neyse senin dilinden anlayan biri gelip anlatsin yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 learn to törkiş. ok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Masquerade said: gs ibb yi ibrahim icin degil gokhan suzen icin aramis. 5dk önce ntvsporda adam dedi alt yazi fln yazıyordu gs ibrahim icin devrede diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 onu diyen selcuk inan'a 21m euro verildi de dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=ntvspor&seekTime=29-05-2011 16:04 oha baska zamana atmis linki 1sn :D edit 2: bozuk linki adam gibi atmio saat 16 haberlerine kamil dizdar baglandi ibb yetkilisi.. o demedi sanirm selcuk 21m euro diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 toggie said: Darksun said: toggie said: Darksun said: Baroş u takaslarsanız alırsınız bence öbür türlü pek şansınız yok, holosko yu istiyor adamlar =) sezon basından beri kufur edip, soven, bedavaya gitse uzulmeyecek olan siz degil miydiniz? arattırmayın bana eski konuları simdi. İyide biz holoskoyu istiyoruz demedimki, nasıl bir mantık kurdun çok merak ettim. baros'u takaslarsınız dedikten sonra, holosko'yu istiyo adamlar demissin. ayrıca holosko'yu madem istemiyosunuz, ibrahim akın 4m etmez mi? finaldeki performansı bile yeter yani. İyide diyorumki adamlar holosko'yu takımda tutmak istiyor, o yüzden takasda ederi var holosko'nun. Yani sırf para ile satacaklarına holosko ile takas yapacaklar. O yüzden dedim Baroş u teklif ederseniz ooo holosko'da kimmiş Baroş varken diyebilir =p oyuncu yada oyuncu + para , tek başına paradan daha cazip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 abi oyle anlasılmıyo ki ilk dediginden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
El-Barto Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 herkez öle anlamış işte, bi sen anlamamışın. kanırtma dah bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 barnacle said: burda dursun şu ya haha http://www.youtube.com/watch?v=BheVgGBf6aU diğer başlığa bişey yazdım da, şunu da ekleyeyim. bu adam bu (sirius mudur nedir) ufo araştırmacısı amcamın kardeşi fln mı acep. tip eh biraz benziyor da, ses birebir yahu. hatta böyle "wikipedia, resmi kaynaktır" fln diye bol keseden atması bile aynı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 TRT Muhabiri Ersan Gs'de, Pazartesi de resmen açıklanır. Ersan'ı Terim ve Şaş ikilisi ikna etti dedi şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 El-Barto said: herkez öle anlamış işte, bi sen anlamamışın. kanırtma dah bence :) kanırtıyorum, problem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ünal'ın fake acc salı günü duyurular gelicek demiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Beyler trollü beslemeyin işte tamam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ya şu twitter amma acaip yermiş, iyiki kullanmıyormuşum daha evvelden =P Sırf şu ersan'ın haberlerini takip edeyim dedim, sallayan sallayana. Trt muhabiri birşey söylüyor başka trt ile alakalı adam gitmicem dedi diyor. Pazar eylenceniz yoksa Twitter'da ersan gülüm 'ü search etmenizi tavsiye ederim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ünal aysal_ bunu takip et adam kahin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Ya dun soyadi gulum olan bi kadin da bjk`lilere ayip oluyo ama yakismiyo size falan diye cevap veriyodu,ersanin aktif kullandigi twitter hesabi hangisi acaba ben de az eglenmek istiyorum :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 ersan icin harcanacak zamanı siyahi orta saha icin harcasaydık simdi 2 tane kavruk topcumuz olmustu en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Elis gülüm o, ersan ın kız kardeşi. Ersan'ın kendi twitter ı ersangülüm22 mi ne ama adam birşey yazmıyor zaten en son boboya yazmış =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 iki zenci gelcekmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gelsin bi defansa bi de orta sahaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar