deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Bu arada sanmıyorum 4m euro'ya alınacağını falan. Eğer 4m euro ona verirsek Drogba + Buffon cepte demektir asfd Ben de real madrid'de oynamak istiyorum btw, nasip kısmet bu işler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 elden almak değil mevzu, ben gidip 5-6m a alınırsa ersan, ki beşiktaşın parası pulu da var, ona sevinmeyeceğim. merak etmeyin galatasaray ünal aysal da gelse daha beşiktaşın elinden topçu alacak takım olamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Abartı para isterlerse zaten satamazlar, Kayseri'de olduğu gibi. Her şeyin bir sınırı var. Ama Galatasaray'ın iyi yerlilere ihtiyacı var, adamlar biliyor ve kırk yılın başı küçük kulüplerinden iyi topçu çıkmış, parayı istiyorlar doğal olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 nileppezdel said: Tenekeadam said: ürün dediğin insan yalnız Fark eder mi? Adam istediği takıma gidebildikten sonra adam bir takıma gitmek diil besiktas'da kalmak istiyor ama.. gs yönetimi bunu bile bile 4m üzerinden anlasılan oyuncuya.. biz 6m verirz babss diye cıkıosa dicek bişey yok.. gs'nin azisi hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bi kere de gs yapsın lan. bir bjkli'nin bu konuda ağlaması garip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ersanda galatasrayda oynamaz ztn beğenmez telekom arenaya cıkınca altına işer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 applev0dka said: nileppezdel said: Tenekeadam said: ürün dediğin insan yalnız Fark eder mi? Adam istediği takıma gidebildikten sonra adam bir takıma gitmek diil besiktas'da kalmak istiyor ama.. gs yönetimi bunu bile bile 4m üzerinden anlasılan oyuncuya.. biz 6m verirz babss diye cıkıosa dicek bişey yok.. gs'nin azisi hayirli olsun 6 mı vermişler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 mehmet topuzda öyle diodu it gibi koşuyor fenerbahçe için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Yenerk85 said: elden almak değil mevzu, ben gidip 5-6m a alınırsa ersan, ki beşiktaşın parası pulu da var, ona sevinmeyeceğim. merak etmeyin galatasaray ünal aysal da gelse daha beşiktaşın elinden topçu alacak takım olamadı. ahahaha sanki süper transferler yapıyorsunuz da :D bizden 6 puan mı ne önde bitirdiniz sadece ligi, o kadar transfere. Kalsın alacağınız adamlar, istemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Red said: mehmet topuzda öyle diodu it gibi koşuyor fenerbahçe için karakter meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bi anlasma 2 asamalıdır sonucta bi kuluple anlasırsın iki oyuncuyla anlasırsın fm de bile boyle.. oyuncu ben galatasarayda oynamam derse ozaman verilen paranın falan filan hic bi anlamı kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 ersanın gs formasını öperken ve hayalimdeki takıma geldim deyişini merakla bekliyoruz baliçte aslında öldü mezarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Evet o kadar Beşiktaşlıysa zaten sizde oynamam der Beşiktaşın teklif yükseltmesini ya da Adanasporun indirimini bekler. Ya da profesyoneli aga der paşa paşa oynar arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 nileppezdel said: Yenerk85 said: elden almak değil mevzu, ben gidip 5-6m a alınırsa ersan, ki beşiktaşın parası pulu da var, ona sevinmeyeceğim. merak etmeyin galatasaray ünal aysal da gelse daha beşiktaşın elinden topçu alacak takım olamadı. ahahaha sanki süper transferler yapıyorsunuz da :D bizden 6 puan mı ne önde bitirdiniz sadece ligi, o kadar transfere. Kalsın alacağınız adamlar, istemez abi bari sen komik olma ya.. kalsinmis alcagmz adamlar istemezmis.. gs formasina quaresma bastiran adamlar var ya.. 1m dan ucuza simao aldık.. nasl profosyonel oldgnu takıma nasl katki verdgni söylemeye gerek mi var.. fernandes i herkes hayranlıkla izlemiyor mu.. ama vardir hepsine bir bahaneniz.. dun q7 gelse cıplak kosarm diyenler besiktas alınca fm'de bile almam der.. 15maca cıkan ersana 4m mu vercek besiktas akıllanmadi hala diyenler.. kendileri 6m verince alınır tabi cok iyi yerli fln moduna girerler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 mevzu ersan değil, genel olarak kötü olay adamlar şişirip şişirip satıyor gs bjk fb hala akıllanmadı, ersan öyle bişey yaparsa, ki yapabilir bunu kimse bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 tamamda napsınlar yabancı sınırı var ersan çok pahalı gogo gokhan zan mı desinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 econ 101 dersi falan alın sora konusuruz simdi sadece at gozulugu var ortamda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 milli takım sutoperini bedgvaya Beşiktaşın elinden gaptık! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 @apple: Ya bireysel olarak iyiler de onları topladınız hiçbir şey olmadı işte hala kötü takımsınız bizim gibi. Onu söylemeye çalışıyorum. GS Beşiktaş'ın elinden adam kapamaz falan komik laflar bunlar. Gerçekten isterse neden kapamasın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 galatasarayda çöp çok, git bi süper lig takımı bul, çöplerini ver stoper al. bknz gökhan ünal-serdar kesimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Abi ya bişeyi ciddi anlamda merak ediyorum bjkliler işte fernandes şöyle mükemmel, q7 tam yıldız, simao yetenekli vs vs diyor ya bjknin neden bu sıralarda olduğunu düşündüğünde ne cevap veriyo? Cidden merak ediyorum o adamları sevmediğim için değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 vay anasını 2011-2012 sezonu başlamadan 100 sayfa olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 talep olmasın beşiktaş gitsin en ucuza alsın.sora ersan büyük adam olsun kaptan olsun beşiktaşa şampiyonluk getiricek kademelere girsin top cıkarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 of kafam çok iyi buraya yazmıyım ban kaçınılmaz olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar