aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 birakir mi diye soran yok, alip getiricekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 o zaman c. bale'i alsınlar. olmazsa ashley cole. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ariyorum basgani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 calimero said: kermit said: para sizin klübünüzden yada sizden çıkmıyo lan çatladınız sakin olun az. baktınız adam bi boka yaramadı o zaman dalga geçersiniz ne güzel iyi o zaman herkes sussun otursun. hayırlı olsun dedik fakat mantığını da sorgulayabiliriz yani, nasıl herkes çok doğal olarak tabata'nın 8m olayını sorguladıysa. nuri real'den 2.5m avro alacakmış misal. bir de tr'deki vergileri vs'yi üstüne eklersen selçuk 2 tane nuri ediyormuş demek ki. Türkiyede futbolcu vergisi %15 civarında, İspanya'da yanlış bilmiyosam %50 civarında. Yani Nuri'ye 5, Selçuk'a 4 ödeniyo gibi bişi. Yine de fazla abartı tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 abi nasıl hesapladın onu anlayamadım Selçuk 3.5 yıllık desek: 3.5 x 0.85 = 3m avroya yakın bir rakam var. Nuri 2.5 yıllık desek yarısı 1.25 eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 3.5x1.15 2.5x2 piyasada dönen paralar oyuncunun alacağı net para diye biliyorum ben, brütü için üzerine vergi ekleniyor olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Abi yuh vergi hesabına filanda girdik harbiden Galatasaray Muhasebe departmanı gibi olmusuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 GS verilen ücreti açıklamış: http://www.maraton.com.tr/Iste-Selcukun-ucreti_140970.html Her sene için 2 milyon euro sabit + 15k maç başı ücret. Gayet mantıklı, makul bi ücret. Hem selçuk hem gs için iyi rakam. O 6lar 3ler ne öyle? Kim salladıysa iyi sallamış :) Ayrıca hatırlarsınız dün gece demiştim Ersan için de bastırıyo GS diye, onun da haberi medyaya düşmüş. http://www.maraton.com.tr/GSaraydan-Ersan-atagi_140971.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 SIMDI RAHATLADINIZ MI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Bu cekememezliği anlamıyorum adamlar oynamayan guiza icin 25milyon odedi biz 5 yıllık geleceği olan oyuncuyu alıyoruz bık bık konusuyorlar yok cok para, belki 2 sene sonra satacağız. Bence cok iyi transfer fiyatıda gayet uygun ayrıca emenike icin 9 milyon bonservis verenlerede gülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 emenike gs ye maç başı 2-3 atarken de gülecek misiniz abi, onu söyleyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 besiktasa atarken gulucez kihkihkih diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Esh said: emenike gs ye maç başı 2-3 atarken de gülecek misiniz abi, onu söyleyin =) Guiza'da atıyordu bir aralar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 aquila said: besiktasa atarken gulucez kihkihkih diye. ben iyi transfer diyorum inatla =) selçuktan çok daha mantıklı fenerbahçe için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ben bisey demedim zaten emenikeye, epeydir belliydi de fenere gidicegi, ne kadar para verdikleri umrumda deil. takir takir attirir alex golleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Emenike iyi transfer de, yaşı hakkındaki spekülasyonlar kıllandırıyor bir tek. Bir de Emenike + Niang + Alex+ Dia beraber oynarlarsa defansta çok zorlanacak FB. Zaten ön liberosuz oynuyor. Emre ön libero sayılmaz, cristian/selçuk yerine de topuz oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 3 yer 5 atarlar asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 avrupada zorlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Forvetleri sayarak bunlarla oynarlarsa defansta zorlanırlar demek bence pek mantıklı değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 bayağı mantıklı aslında, takımı tek yönlü adamlarla forvet doldurursan defans yapacak adam kalmıyor geriye. 4 tane defansa en ufak katkı yapmayan adam var orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apranax Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 para astronomik değil o zmn... e bu adamı avrupadan veya avrupaya gidebilecek büyük takım fln istemiomuydu başka ? mantık hatası var abi nie gs yani =P hepsi bi tarafa iyi transfer selçuk valla, gs'lı olsam feci sevinirdim, hakkaten kalkınacak orta sahası adamların gz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 En ileri uçtaki adamdan defans yapmasını beklemek mantıksız yani. Yoksa Dia falan kanat olduğu için her türlü savunma yapmalı. Alex de yapmalı. Ama Emenike'den Niang'dan ileride zaman zaman baskı yapmalarından başka bir savunma bekleyemezsin. Enerjilerini hücuma saklasalar daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 e tamam, 2 değil 4 adam ediyor zaten sorun da o. Yanlarına bir de özer ya da stoch gelirse 5 edecek hatta. Her kanat aynı tip değildir. 4-4-2de kanat oynayan adamla 4-3-3te oynayan adamın görevleri çok farklı. Ve dia defansa yardım eden 4-4-2 kanadı değil. Alex'in de ortasaha göbek oyuncusu olmadığı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 http://ressim.net/s/upload/2424f910.jpg bir tuaf oluyor insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 E biz medyada dönenin aksine çok az para vermişiz lan. Güzel güzel. Beşiktaş egemeni aldığına göre ersan bizimdir sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar