Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 valla fatih terim takımı 10-14. sıralarda gezerken alacagı için ilk 2 senede ilk 4 te olsak başarı sayılır.bu yuzden beklenti daha düşükken daha rahat olucagını düşünüyorum terimin geçen sefer uefadan 4 sene sonra geldi.ve herkes yine ard arda şampiyonluk avrupa kupası falan tribinde beklediğinden terimde saçmaladı takımda saçmaladı ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harrykewell Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 iş giderek ciddiye biniyor korkarım terim gelecek sonuç baştan belli ama yine de bize yakışan şekilde desteği vereceğim ta ki bir sezonun daha heba edildiğinin kesinleştiğini görene kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 1 sezon kafasi rahat olucak terimin, problem olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Yine 14üncü olalım gerekirse, futbolcu hegemonyasına son verip floryayı toparlasın da gerisi teferruat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Çok ütopik isimler geçiyor transferde. Ya cidden yönetim gözü kararttı ya da çok fena trollüyorlar bizi Morientes beklerken yeni Bratular göreceğiz. İsmi geçenler: Sébastien Frey Selçuk İnan Hamit Altıntop Ersan Gülüm Hasan Ali Kaldırım Marvin Martin Alexis Sanchez Kim Kallström Sezer Öztürk Mustafa Pektemek Johan Elmander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 "Tatar Ramazan" said: Aynen katılıyorum o maç çok garipti, bi taraf o kadar istim üstünde kupalar falan almış ve saldırdıkça saldırıyor ama yine de bi pozisyon oluyor ve yeniliyor:) Johnson'ın resmini koymamdaki amaç bi nevi son cengaver olarak, öyle bir dönemde bile Gs'yi yenmemizi sağlamasıdır. o sezon gs'nin fb'yi kadıkoy'de yendigini hatırlamaya da yetiyor mu yasın? bi de johnson'un attıgı gole fuze demissin. bence sen abilerinden falan dinlemissin hikayeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Maçı GS açısından dramatik yapan ASY'de yenilmek değildi ama, GS'li oyuncuların maç öncesi açıklamalarıydı, "pota asalım ahuah" falan :p Tabii GS 2011-2012 sezonu topiğinde Johnson'ın baraja çarpıp giren golünü hatırlamak (bak 6-0 bile değil) oldukça gereksiz bir davranış bence de, bıraksak keşke artık, troll bile değil yani bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 bi tek fener yendi o donem zaten gsyi, buyuk basari. selcuk'un golunu hatirlayalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 avrupada sampiyonluk yasadıktan sonra cok normal oyle gaza gelip sallamak. ama mac sahada kazanılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ben fenerli olsma utanırım cansının maçından bahsetmeye gerçi bizim her maçımız o ayarda geçiyor hangi golcüyü aldıysak fenere en kolay golleri atamadılar sonra nerde kıça başa çarpmalı gol varsa yedik kadıkoyde uzun zamandır bi tek lincolun dakka 1 attıgı golde umutlandım.anasını satim sonra şaka gibi goller yedik 4-1 oldu haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Red said: ben fenerli olsma utanırım cansının maçından bahsetmeye gerçi bizim her maçımız o ayarda geçiyor hangi golcüyü aldıysak fenere en kolay golleri atamadılar sonra nerde kıça başa çarpmalı gol varsa yedik kadıkoyde uzun zamandır bi tek lincolun dakka 1 attıgı golde umutlandım.anasını satim sonra şaka gibi goller yedik 4-1 oldu haha abi en yakın arkadaşımla izlioduk bu maçı. fanatik gsli adam. çıldırdı golde delirdi. ben sakinliğimi korudum çunku belli yani he bole oluyo bizim maçlarda. gs hızlı başlıyo ama maçı bitiren biz oluyoruz herturlu. o gunki bozgun çok fenaydı adam uzerindeki. :D adam 2. yarıyı izlemedi gitti kardeşimle wii oynadı ztn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Baggio said: Maçı GS açısından dramatik yapan ASY'de yenilmek değildi ama, GS'li oyuncuların maç öncesi açıklamalarıydı, "pota asalım ahuah" falan :p Tabii GS 2011-2012 sezonu topiğinde Johnson'ın baraja çarpıp giren golünü hatırlamak (bak 6-0 bile değil) oldukça gereksiz bir davranış bence de, bıraksak keşke artık, troll bile değil yani bu. yalnız sırf gs oyuncuları değil bütün türkiye dalga geçiyodu o sırada, "fener pota assın" "10-0 olur mu" "fener 3 kaleciyle çıksın" diye binbir laf dönüyordu. Gazeteler, köşe yazarları, TV programcıları hepsi aynı şeyi söylerken esas maçı oynayacak oyuncunun bundan gaza gelmemesi mümkün değil zaten. Konuya dönersek Ünal Aysal daha koltuğuna oturmadan binbir spekülasyon çıkmaya başladı. Yerlilerden herkesi getirdiler zaten, yabancıalrdan elmander falan klasik, emenikeden eto'oya, cambiassodan pirloya militodan ronaldinhoya ne gelirse sayıyolar adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ya klasik türk basını işte.aysal futbola dokunmayacağını söylemişti bu yüzden başa td getirmeden oyuncu alacağını sanmıyorum.helede basında dönen fiyatlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 temmuzda barça maçı var ama acele etsinler sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 barca maci iptal oldu temmuzdaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Masquerade said: Çok ütopik isimler geçiyor transferde. Ya cidden yönetim gözü kararttı ya da çok fena trollüyorlar bizi Morientes beklerken yeni Bratular göreceğiz. İsmi geçenler: Sébastien Frey Selçuk İnan Hamit Altıntop Ersan Gülüm Hasan Ali Kaldırım Marvin Martin Alexis Sanchez Kim Kallström Sezer Öztürk Mustafa Pektemek Johan Elmander Şu listeden bi tek Alexis Sanchez var ütopik olabilicek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 futbolu pek takip etmiyoruz herelde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Yoo, o listede bi tek Alexis sanchez var GS'nin alamiyacagi cok parlak olan gerisini gayette alabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 ilk yazdigin daha cok o listede tek alexis sanchez is yapar gerisi nanay seklinde anlasiliyordu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Elmander akar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Masquerade said: barca maci iptal oldu temmuzdaki. noldu, korktular mi IMPARATOR gelince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 valla bilemicem o listeden bi kaci gelsede lige renk gelse bu senede bursa simartilmasın layik oldugu yere insin. Frey selcuk hamit kallstrom gelse zaten takiminiz baya bi level atlar ileride düzgün vurabilen birini alsalar cok is yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 niye iptal oldu barcelona balonunu patlatıcaktık o listeden 4 tane randım adam alsak ilk 3 e gireriz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Hamit'i Real Madrid'in elinden alırsa o da güzel olur be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2011 kadro yapmak bedava hava bedava su bedava frey sabri ersan servet caglar hamit selcuk kallstrom arda baros elmander Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar