Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi ilk yılın 6milyon euro olmasının nedeni bonservissiz olması... Tabataya 8+ yıllık 1.4 verilmiş ülkedeyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Sarp'ın gitmesinin şerefine bir 18 daha verebiliriz bence, no problemo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 iyiki bi demiroren tabataya para verdi artık her transferde kendimizi oyle avutacaz :D 40 trilyona bank asyada kral takım kurulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Red said: Masquerade said: Sarp - Samsun ŞİMDİ ONLAR DÜŞÜNSÜN ARMADA ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 abi parayı bırakın bence.galatasrayın başka lüksü yoktu.anca fazla para verip alacak almak zorundalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Abi guizaya da verildi sonuçta kaç para ya. Topuz desen ucuz değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Muhasebecisi miyiz kulubun yahu. Odeyebiliyormusuz ki vermisler. Tv'nin basina oturup top oynayabilen bir takim izleyelim artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 iyi transfer kimse kotu diyemez ama baya paragozmus , sabri hakan balta felan isyan cıkartırsa nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Necip garibim 1 milyon bile almıyor yılda ama kral gibi topcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Sabriyi istemem de hakan balta gidebilir no problem. Ayrıca kime sorsan en iyi yerli diyo ülkedeki.Bıraksınlar da kendilerinden fazla para alsın eleman. Ayrıca avrupaya gidemicek bi takıma geliyo şamp liginde eleme oynıcak bi takımı bırakıp.Fazla alması doğal. edit: ne çok ayrıca demişim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Bonjo said: iyi transfer kimse kotu diyemez ama baya paragozmus , sabri hakan balta felan isyan cıkartırsa nolcak kapiyi kapaticaklar arkalarindan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Sabri'yi öperler geçer, Hakan Balta'nın Bank Asya'ya kadar yolu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 lan napıyo bu adamlar bu kdr parayı , bide garanti sozlesme simdi ayagı kırılsa futbol hayatı bitse gene alacak 40 milyon tl cepte valla iyi is :D aha örnek güiza yattıgı yerden goturuyo parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 tabata yine bala 4m a geri satıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
titanguard Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yenerk85 said: tabata yine bala 4m a geri satıldı :) Kaynak? kesin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Masquerade said: Muhabecisi Sarp gidince heyecandan eli ayağına dolaştı herkesin tabi aksdjf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 muhallebici degiliz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Ya bakamadım şimdi haberlere vs de, 6 milyon euro mu veriyoruz şimdi Selçuk İnan'a...Ben mi yanlış okudum...Tamam ilk sene vs de... 6 ne yahu...Çok abi, tamam ihtiyacımız var herşey okey yerli de...Bonservise verilen parayı anlarım da ücrete 6 TR standartlarına göre çok...O zaman Drogba 5 milyon paund ne ki ver gitsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 herkes verilen parayı fazla bulmuşta, selçuğun performansıyla şu takımın alacağı her bir ekstra puanda yayın geliri, şamp ligi katılma vs diye sana geri dönüyor. adnan sezginin mantığıyla transfer sezonunda 500 bin euro fazla para vermeyip ledesmayı falan almayıp, çok para alıyor diye keitayı gönderirsen, fenerin trabzonu geçtim yayın gelirinden dağıtılan paranın puan pastasından IBB spor ile aynı parayı alıcaksın yahu. avrupaya gidememe vsnin takımın gelirlerinden ne kadar götürdüğünü anlatmaya bile gerek yok. Başarı gelir istiyorsan takımı doldurucaksın. BAM ile falan ancak IBB ile kapışır bu takım. Avrupada yoksun, hamitten nuriden sonra orta sahaya alabileceğin en iyi yerliyi bonservis bedeli ödemeden alıyorsun. ne bekliyordu ki herkes merak ediyorum ? ben yine de bu paranın fazlasının FB tarafından verileceğine şüphe bile duymuyorum Aziz yıldırımın mehmet topuz şovundan sonra. Selçukun bir de FB ye gitse nasıl bir dram yaşardı yahu şu klüp iyi Türk futbolcu kıtlığında kimse bunu düşünmüyor. Ünal başkanada helal olsun. adam 2 haftada adnan sezginin senelerdir yaptığı transferlerin hepsinin toplamından iyi 2 transfer yaptı bonservis ödemeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 terim ve aysalun kuvveti abi bu yoksa adnan polat kalsa teknik direktörde mal biri olsa gelmezdi kimse ama şimdi bi umut var gibi sankş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 adnan polat olsa devre arası takım 6. halde ntvspora çıkar. `daha ne yapalım yav guntekin. herkesin begendigi ernst ile brezilyali boboyu aldik. toplar diregi siyirdi kac mac yoksa su an ilk 3 te olurduk` diyecekti. sivasspordaki grosicki 1 ay once mi ne demisti gs ile onprotokol yaptim gidebilirim diye. alin size vizyon farki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Yok hayır ben de sevindim tabi de...6 çok geldi, sanki 3-4 verseler hayır mı diyecekti:)... Neyse vardır bir bildikleri, Ünal Başkan tak tak hallediyor orası kesin... Hayır demek istediğim Drogba'ya ver o zaman 5 poundu, koymaz artık bu saatten sonra da, bu takım bu wage'leri nasıl dengeleyecek ben merak ettim şimdi.. Elmander kaç alıyor mesela yıllık... Ünal Başkan her sene cebinden eksiye düşmeyeceğine göre, klubün ekonomisi göçmez inşallah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Lazio, Cana'yı bu yıl kiralayıp 6/ 2012'de bonservisini almak istiyor. Kira için 1.5 , bonservise 3.5 milyon Euro. Son karar Terim'in. -aceto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 valla drogba gelecekse keske verseler abi o parayı. cilgin para geliyor artik. sampiyon olunca 40 milyon avroyu gecen para aliyorsun. yayin gelirleri + direk cl gruplari. drogba surda biraz kipirdasa tek basina takimi surukler tepede oynatir, hele cikip tikir tikir kafasini futbola veren bir drogba tokatlar gider. ama niye gelsin iste. madrid e gider istese adam. bi telefona bakar. jose basgan al beni dedi mi bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 normalde transfer doneminin son gunu yasadigimiz, hadi artik biri aciklansin heyecanini, daha donem baslamadan yasiyoruz, ne guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar