barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi abartmayın mehmet topalı o kadar. melo onun bi kaç katı iyi ya. hamitte ne kadar faydalı olur bilemem. bize hızlı ve golcü kanat adamları lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 geçen lig özelde sergen de aynısını söyledi. şuan kanatlarda oynayan adamlar fatih terimin kafasında olan ve istediği tarz kanat adamları değil. eğer seneye galatasaray bu takıma en az 1 tane güzel hırslı bir kanat alırsa galatasarayı kimse tutamaz falan dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Bence kanatlarimiz yeterli olsaydi melo'nun o ozelliklerine ihtiyacimiz olmazdi, ben Avrupa'da melo'nun basa dert acabilcegini de dusunuyorum, maliyetini de dusunerek dedim. Yoksa Topal'in melo etmeyeceginin farkindayim ama daha defansif zamanlarda melo, daha pasli ve ileri oynayacagimiz zaman Hamit'le akabiliriz diye dusundum. Melo'ya cikip 13milyon euro cekerse italyanlar bence hic gerek yok her ne kadar sevsem de kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Her takıma kendi taraftarlarının aşık olduğu, rakiplerin nefret ettiği bir oyuncu lazım. Bizde Melo 1 senede o adam olmayı başardı sırf bu yüzden bile kalmalı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 geçen maçta son dakikalarda kalemize gelen bir tehlike vardı kornerdendi galiba, muslera topu tuttu o da kaleye doğru girip kale arkasına tribune "hıaıaaaaaaaaaaa" diye bağırmıştı acayip çoşturuyor taraftarı. bence de bu yüzden kalmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 abi adam metrelerce ayağa nokta atışı pas atıyor.takımı coşturuyor.ileri cıktımı gol atıyor defansta tackle master hani melonun bonsverisi alınmcıaksa yerine xavi falan gelmesi lazım kesmez topal falan aynı hataları yapmamak lzm.elindeki iyi adamı gönderip dandiğini almak keita pino topal-sarp gibi sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 escape said: geçen maçta son dakikalarda kalemize gelen bir tehlike vardı kornerdendi galiba, muslera topu tuttu o da kaleye doğru girip kale arkasına tribune "hıaıaaaaaaaaaaa" diye bağırmıştı acayip çoşturuyor taraftarı. bence de bu yüzden kalmalı onu mustafa sarp'da yapiyordu. melo bambaska. melo futbol zekasi/kalitesi cok yuksek bir adam. kafasini kullanarak oynayan bir adam. selcuk, emre, ujfalusi gibi adamlarla cok iyi anlasabilecek bir futbolcu. ayni zamanda sempatik. hirsli. mehmet topal iyidir de, karsilastirmak ayip olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Almayalim demedim ya oldurmussunuz 2 dakkada :D Cok oyle mecburuz gibi de davranmayalim cakmasinlar 35279 katina diyorum sadece, alternatif iyidir dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 bence sarpı geri alalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 sarp ne ya barış varken, çok koşuyordu hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 muhteşem üçlüyü geri istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2012 Red said: Flameoffear said: Bu gün öyle ofiste sıkıntıdan patlarkene yapayım dedim üstteki besteye. ses kalitesi çok iyi değil ama başka bi yutup versiyonu yok bu şarkının :) ben loopa aldım Siteden şarkıyı çekmeye yetemedim anca bu kadar oldu sdf. Aslında atkı şovla nasıl olcak diye baktım da melodiye uyan bişi bulamadım yine de War Chant yerine çok güzel olabilirmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Dayo Ojo isimli Nijeryali forveti denemeye almisiz. 17 yaşında. 15 yaşında atmış ilk golünü ligde. Hızı ve gücü ile dikkat çekiyormuş. Hakkinda http://www.mtnfootball.com/content/dayo%20ojo~2.jpg Olur, olmaz ama güzel hareketler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Arsenal stayla altyapıya da abartmamak kaydıyla yabancı getirmeliyiz. Bir ara Romanya'dan Tunus'tan falan gelmişti gerçi ne oldular bilmiyorum. Transfer konuşulacak dönem değil ama şimdiden çalışmalar bir kanattan başlamış, Berbatov'u bitiriyormuşuz diyolla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Berbatov'u bitirirsek super olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 higuan falan gelse şöle ne güzel olr. elmander'in yanına böle bitirci bi adam lazım pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 psg ye zengin amca konmuş.higuaini falan almak istiyormuş.giderse oraya gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2012 Escape Bjk'nın getirdiği çakma ağabey Higuain'i kastediyorsundur umarım, orjinalinin TR'ye gelebilmesine daha 8-10 sene vardır Altyapıya alınan zenci çocuğunun ismini Daya diye yazmış Hürriyet, eğer öyleyse sakıncalı bir isim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 musleranın forması satışa çıkmış nihayet derbiden sonra gaza gelip alabilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 bende sarı forma alıp arkasına elmander yazdırmayı düşünüyorum. harry kewellda yaptıgm gibi. karakterinin ve futbolunun zevk verdğiği kişilerin ismini yazdırırım hep böle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2012 pahalı ya, muslera'nın forması dediği de düz kaleci forması hacit. 130TL verilmez. İsim yazdırma olayı vs. deniyor, ona da ek para isterlerse vs. Almanın bir mantığı yok. ha gerçi imzalı forma satışa sunulacakmış deniyor da onu zaten kartal yuvası bile yapıyordu. Koyarlar 400-500TL'den alan alır :) lan zaten kaleci forması diye belirtiliyormuş, özel bir Muslera ibaresi yokmuş. Red'in yetoluğuna geldik asdfads Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2012 az önce gs tv'de canlı idman gösterdiler. adamlar dinlenseydi ya bi yazık valla.. melo selcuk ve elmander'i göremedim ama. elmander :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Demin dikkat ettim de ideal 11'de oynayan oyuncularımızdan Balta ve Neco haricinde (onlar da birer kez) lig şampiyonluğu yaşamış oyuncu yok. Ha bi de Melo Brezilya'da yaşamış, Avrupa ligleri diyelim sjdfg edit2: Elmander de İskandinav liglerinde yaşamış tamam sıçtım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2012 hahahaha 3 edit, en sonunda dramatik isyan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar