Zep Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 o nasıl bi kadro ya defansif ortasaha kim mesala?riera nerde oynayacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 engin-emre göbekte olcak işte.defansif ortasaha yok sdfs ama tabi melo veya selcuk olmalıydı.sakata gelebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Çok hafife almışız büyük ihtimal ilk yarı 0-0 bitince selçuk falan gircektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Red said: gokhanı servetten daha çok seviyorum ya ama 1 tane kesin süper bi hatası var banko.ankaragücü onu attı attı yoksa zor sdfs kazım yerine yiğit olsaydı keşke sabri kazım el ele kanser edicekler sağ tarafı Gökhan çok iyi potansiyeli olan bir adamdı, halen öyle aslında ama kendi kendini bitirdi. Şu korkak oyunu, sakatlık korkusu sürekli geriye götürdü adamı resmen, Toplanırsa tekrar çok yararlı bir yedek stoper olur. Servet'e güvenmektense formda ve istekli bir Gökhan'a her şekilde güvenirim. Ama işte nerde BJK'deki ilk yılları :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 lol gökhan attı. umarım fark yapmak için uğraşmaz takım, düzgünce kazasız belasız kazansak yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 lol gokhan gokhan dediniz adam gol atti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 fark geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ulan ankaralıyım, ankaragücünü hiç sevmem ama, Şu cocukların ekmeği ile oynadılar, şike yapanlar ligde kalıyor bu cocuklar küme düşüyor yazıktır ayıptır be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 ikinci yari ufuk yigit merhan'i alsa ya , 10dakkada 2-0 olduguna gore cok germeye gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 riera yerine yiğiti oynatsaymış keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 4Ever said: ulan ankaralıyım, ankaragücünü hiç sevmem ama, Şu cocukların ekmeği ile oynadılar, şike yapanlar ligde kalıyor bu cocuklar küme düşüyor yazıktır ayıptır be. Ülkede adalet bu kadar abi. Para babası olan ensesi kalın godomanlar krallar gibi basında dönüyor. Gözü kör taraftarlar cezaevi önünde seranat yapıyor her gün. Kabak güçsüz olanın başına patlıyor. Memlekette yüzsüz bol, onlara bişey olmuyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 üzüldüm lan sevinemiyorum yendiğimize ama bi 6 atsınlar bari sıkılmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Bir kişide çıkıp şöyle böyle demiyor. Ona kızıyorum üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bu arda gokhan nasıl şapsal ya.kafasına çarptı gol oldu sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 bu arada kırkbin kişi var bariz yan taraflar bile baya dolmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Kaspar said: lol gökhan attı. umarım fark yapmak için uğraşmaz takım, düzgünce kazasız belasız kazansak yeter.trabzon fener maçlarında 3-0'dan sonra top çevirip maçı bırakan takım kalkıp ankaragücü gibi zor günler geçiren bi takıma karşı farka kasmaz zaten. olsa olsa 5-0 olur en fazla. zaten ilk 10 dakikadakioyun devam etse bayağı sağlam bir fark gelirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Galatasarayın söyle pozisyonda ofsayta düşmesi utanç verici ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 riera iyi istatistik kastı bu maçta yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Sonunda Riera gol attı, umarım kendine gelir artık. Kazım'ı çöpe at zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 elmander gol atsın abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Red'in ruyasi gerceklescek sandim bi an, sercan uzaktan vurunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Hoşgeldin yiğit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Cok acikli mac oldu yahu, gol atiyoruz "bir tane daha atmasak bari ayip oldu" diyorum icimden surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Darqainu said: Red'in ruyasi gerceklescek sandim bi an, sercan uzaktan vurunca :D aynen abi nerdeyse gerçek oluyordu.sercan ilk defa öyle bomboş kaldı önü açık.güzel vursa gol olurdu rüyam direkten döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2012 oldu saydık biz hadi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar