Darqainu Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Aaa ilk kez mesajim silindi galiba , achievement yok mu :(
Margarita Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Komik te olsa seviyorum bunu; Saldır! cimbom! okey, let's go! oleey! oleey! :P
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Rewe gelsin, Sabri sarioglu.. Duydumki kaleciye pas vermeye azmediyorsun.. Etme!... Ey top teknigi var ile yok arasinda olan,yari sahamizi terk ediyorsun... Etme!... Sen sut cekecek olsan ay kapkara olur gamdan... Sen ayi tepemize indirmeyi kastediyorsun, Etme.!.. son cizgiden ortalasan,dokunmaz bizden kimseye.. Sen ortayi sut,sutu orta zannediyorsun, Etme.!..
DoubleW Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Bu dkdan sonrası beni ilgilendirmiyo ortaya pipi attın.Ünleme bastım değerlendirirsin durumunu sdf
escape Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2011 Estel_Anorien said: kavgayı kaçırdım ama en büyük cimbom.
Red Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 baros ocakta kesin gidici deniyor ya muslera yine milli tkaımda şov yapmış gsdeki problem kaleye az top geliyor bence bu yuzden ahah
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 tribundergi dedikodu olarak tore-baros takasi yazmisti; hiç fena olmaz ya.
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 hiç sanmıyorum ya, harika olur hani baros reyis oynamasa dahi takımda kalsın isterim ama öyle bi takasın ihtimali varsa anında satarım. hiç ihtimal vermiyorum ama adam bundesliga'da bayağı gözde şu an.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Kaç yaşına gelmiş sürekli sakatlıklarla boğuşan Baros'a karşılık kimse Töre'yi vermez, hayal o.
EricCantona Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2011 tatar ramazan+para versek oyuncu falan vermelerine gerek yok aslında.
LucifeL Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2011 Riera'yı iyi itelediler Galatasaray'a.Aynı zamanında bizim Fenerbahçe'ye Maldonado ve Josico gibi. Muslera konusuna gelince milli takımda ki performansının iy olmasının sebebi önünde Lugano ve Cacares gibi 2 tane çok iyi stoper olması ve çok uzun zamandır aynı adamlarla oynaması. Şuanda Galatasaray ve en önemlisi Türkiye ligine adapte olmadı.Hakeminden futbolcusuna kadar daha Türkiye Ligini anlamaya ve alışmaya çalışıyor. Adapte olursa ve Galatasary stoperleri ve takım savunma konusunda şuanki halinin üstüne koyar performansı artarsa Muslera'da yeteneklerini çok daha rahat ve iyi şekilde ortaya koyar. Galatasaray'ın Mondragon'dan sonra yaptığı en iyi kaleci transferi hatta Elmander ile birlikten bu sene yapılan en iyi transfer biraz zaman lazım adama.
Cthulhu Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sabri 3 ay yok..eboue'nin ayağına bakicaz artık
Red Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 sabrinin olmaması normalde iyi olurdu ama takımda kanat yok anasını sattımın.şu alt yapıdan 1-2 elemanı deneseler bari. kazım riera mustafa sarp barıştan farkasız
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2011 LucifeL said: Riera'yı iyi itelediler Galatasaray'a.Aynı zamanında bizim Fenerbahçe'ye Maldonado ve Josico gibi. itelediler diye birşey yok fatih terim istedi aldılar
Öne çıkan mesajlar