Khelben Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2011 Adamlar trollemişler sizi siz de yemişiniz. Ona kırmızı kart diyen futboldan baya bir az anlıyordur bence, ki hakem bariz gol şansından vermediğini söyledi maçtan sonra yaralayıcı hareketten vermiş. Ama o kadar ağır bir yaralayıcı hareket de değildi.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Hakan imzanı değiştirdiğin iyi olmuş. Ayrıca ne troll var ne gözlük. Galatasaray taraftarıyım ve k.kart doğru.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Kartlar net onlara bişey demiyorum sadece penaltı 2 taneydi bana göre maçta verilmeyen. Valla değiştirince farkettim bende ne kadar gerekli olduğunu Emrah ya ahah
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Bu akşam stoperde birlikte oynayacağız, kıralım kemiklerini karşı tarafın.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Futbol erkek oyunu. Karşı taraf bunu bilsin.
Buddha Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 fizban said: melo'yu da ernst'le karsilastirmak dogru degil pek, ernst ustun alman teknolojisi cunku. awdawdaw hakaten öyle çok iyi oyuncu. Ama Melo'nun hırslı olmasıda güzel özellikle GS'de son zamanlarda eksik olan bişey. Diğer oyuncularıda hareketlendirir. E tabi yer yer kötü etkileride olacaktır oda futbolun içinde var Fatih Terim çeker kulağını ortasını buldurur.
cavanagh Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 @wish ben de objektif bakıyorum ve bence k.kart değil
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2011 melo ernst+fernandes gibi bişey. pepelik de var biraz.
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=8tWPkhBjUU8 http://www.youtube.com/watch?v=p4W3JyiH1HM&feature=related
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 3000 gol olarak Kazım'ın formasını koyuyormuşuz müzeye...
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 eheh tam komedi lan bu kazım da... adam samiyendeki son golü attı, 3000. gol ona yazıldı, resmen bu kadar kötü adam efsane olarak görülecek ileride GS'de lol.
Khelben Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Samiyendeki son gol + telekomdaki ilk golü attı herif.
guernica Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 servet değil miydi arenadak ilk golü atan?
Rewendor Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 burada fenerliler dalga geçiyodu "ilk golü de kazım atsın tam olsun" diye, oradan aklında kalmıştır.
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 4Ever said: Çok güzel değil mi ya :) Her şey güzel olacak inş. Seneye de bi Şampiyonlar Ligi'ne gitsek süper olurdu :)
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 uefa da olur yahu, azcık maçımız olsun ben özledim heyecan yapmayı valla
Wishmaster Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Bu takım olgunlaşırsa taş gibi top oynar Avrupa'da bence. Kapışırız bizim gibi takımlarla. Ama tabi daha çok yol var katedilecek. Eksikler kapanırsa diyorum.
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Ankaragücü ligin en zayıf takımı muhtemelen ama oynanan oyun sinyaller verdi, keza Eskişehirspor ilk 3 haftadaki kimliğiyle oynamayıp kapansa da ligin en iyi 5-6 takımından birini de Arena'da baya ezdik. Orta saha organizasyonu, pas trafiği, takım savunması vb. şeyler yavaş yavaş oturacak. Kondisyon konusunda Selçuk ve Melo yetersiz bu da aşılınca ligin en mücadeleci takımı olacağımız şüphesiz. Geçen seneki kırılgan takımla alakası kalmamış Galatasaray'ın, fakat 2 haftadır kazanmamızın sırrı kolay goller ve Selçuk İnan'ın duran topları iyi kesmesi. Yoksa duran toptan gelen o ilk goller olmasa Eskişehir maçı da Ankaragücü maçı da gayet zor geçebilirdi.
DoruK Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 meloya 13m doları versinler 5 yıllık sözleşme imzalasınlar. fm dilinde konuşursak diğer oyuncular 3 yıldızken bu adam 6 yıldız falan.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2011 BulletRide said: Ankaragücü ligin en zayıf takımı muhtemelen ama oynanan oyun sinyaller verdi, keza Eskişehirspor ilk 3 haftadaki kimliğiyle oynamayıp kapansa da ligin en iyi 5-6 takımından birini de Arena'da baya ezdik. Orta saha organizasyonu, pas trafiği, takım savunması vb. şeyler yavaş yavaş oturacak. Kondisyon konusunda Selçuk ve Melo yetersiz bu da aşılınca ligin en mücadeleci takımı olacağımız şüphesiz. Geçen seneki kırılgan takımla alakası kalmamış Galatasaray'ın, fakat 2 haftadır kazanmamızın sırrı kolay goller ve Selçuk İnan'ın duran topları iyi kesmesi. Yoksa duran toptan gelen o ilk goller olmasa Eskişehir maçı da Ankaragücü maçı da gayet zor geçebilirdi.abi fener yıllarca duran toplarla şampiyon oldu.bu ligde duran topları iyi kullanırsan çok büyük artı getiriyor.türkiyedeki defanslar duran toplarda sapıtıyor.heralde antremanlarda felan hiç üstünde durmuyorlar.çünki yıllardır milli takımda aynı sorunu çekiyor
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Rewendor said: eheh tam komedi lan bu kazım da... adam samiyendeki son golü attı, 3000. gol ona yazıldı, resmen bu kadar kötü adam efsane olarak görülecek ileride GS'de lol. 3000. golu attı diye kimse efsane olarak gorulmez.
Esnaf Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 abi torunlarımız gs belgeselleri izlerken bu adamın adını 1 kere bile olsa duyucaklar ve efsane sanıcaklar
toggie Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 Mesaj tarihi: Ekim 5, 2011 en fazla "bu kimmiş lan, kazım kazım diye isim mi konur puhahaha" derler. kimsenin seyine taktıgı yok boyle seyler. 100 gol, 1000 gol 10000 gol. birileri atacak iste. kacıncı gol oldugu kimin umrunda? efsane olmak icin sadece gol atmak yetmiyor. hem taraftarın sevmedigi bir adam nasıl efsane olabilir ki?
Öne çıkan mesajlar