Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sostizm said:

Sabri konusunda Nilep'e katılıyorum. Saçma sapan bi Sabri tü-kaka klişesi var.

Hakan Şükür için de vardı. Şaban girdi gene diye alay ediliyordu.

Jardel için de vardı, ne yapsa nefret ediliyordu.

Bazı GS'liler de bu FB Borazanlarına alkış tutuyordu o zamanlarda. Şimdi de değişen birşey yok.

Türk milli takımının en istikrarlı 11 oyuncusunu say desem Sabrisiz kaç kişi sayabilir? Senelerdir, bırak GS, millitakımın vazgeçilmezi değil midir o Sabri?

Şuna katıldım sonuna kadar.
Mesaj tarihi:
istikrarlı olması iyi birşeyde

adamın bana başka şeyleriyle gelin

HIZLI KOŞUYOR.SAKATLANMIYOR.İSTİKRAR VAR

e bu istikrar yetenekte var mı ?

ben sabrinin sağ bek olarak takıma birşey kattıgını görmedim hiç

urfalı sağa geçti.hanginiz sabriyi aradı sağda sdfs

şuan sabriyi satsalar kimse üzülmez.sağbekte o hayvan fizikli 30 yaşında urfalıya bak

bide yıllardır şu takımın sağbeki olan adama bak

bırakın yeaa
Mesaj tarihi:
Urfalı fazla iyi de o sakatlandı mı yattara. Sabri 2 sezondur ligin ikinci yarısında 1er 1,5ar ay falan sakat yattı, anamız ağladı. Aradık onu. Her mevki için fazla iyi yabancı alabilirsin ama yabancı sınırı var, en iyi ikinci Türk sağ bek de Sabri. Sadece hız da değil olay, yıpratıcı olması. Orta sahaya koydun mu presiyle boğuyor işte, rakip orta sahanın pas trafiğini bozuyor bu yüzden Melo ve Selçuk'un arkasına ya da işte Selçuk arkasına Melo'nun yanına Sabri iyi gider diye düşünüyorum
Mesaj tarihi:
ya allah aşkına

adamdan maicon olmasını bekleyen yok

ztn admaı savunamadıgınz için uç örnekler veriyosunuz

DAHA İYİSİ REALDE OYNUYOR ZTN gibi

alakası yok.diğer liglerden ortalama bi sağ bek alsak sabriden çok daha iyiler

bazı şeyleri yapmak için illa 1. sınıf sağ bek olması gerekmiyor sabrinin

sonuçta çaykur rizenin sağ beki değil bu.galatasarayın sağbekisin.zaman zaman kaptanısın.şampiyonluk tecrübelerin var.avrupa maçları yapmısın.kaç sene geçmiş hala boş beleş kafası kesik tavuk gibi koşmaktan öteye gidemedi futbolu

hani daha napsını yok bu işin.insna az kendini geliştirir lan

bu yuzdne yabancı sınırı kalksın istiyorum ben.böyle yerim garanti mantıgıyla bir cacık olmuyor işte

sabrinin fifa oynayabilcek futbol zekası yok

bu da gelmiş hala pres diyor ya ahahaha

dünya futbolunda orta sahada KOŞSUN DURSUN mantıgı mı kaldı abi

yapma etme

öyle bi tip yaratmak istiyorsan yektadan yarat.o da kısa boylu hızlı.en azından sabriden daha iyi yeteneklere sahip adam

sabri hala galatasarayda oynuyorsa bunun sebepleri

ugur uçarın sakatlıgı

duygusallık.adma işte altyapıdan yetişti yazıktır mantıgı

yabancı sınırı
Mesaj tarihi:
hiddink bile adamı sağa sola kaydırıyor yeri geldiğinde ama bizimkiler beğenmiyor hehe

verilen her görevi ortalama şekilde yapan bir oyuncu işte, nasıl beğenmiyorsunuz kardeşim? beğeneceksiniz o adamı
Mesaj tarihi:
hiddink adma değil abi

selcuk şahini oynatıyor adam :)

ayrıca 2002 dunya kupası belgeselini izledim

nasılda sevinçliymiş adam

türkiyede maçlara zorlama cıkıyor resmen.çok isteksiz duruyor
Mesaj tarihi:
Park var işte o tipte oyuncu, Manchester'ın başarısının gizli kahramanı adam. Ha o banko oynamıyor tabi ama dünya futbolunda hala var bu tip adamlar. Kaldı ki orta sahamızın pres gücü yok bence. Melo'nun presi idare eder de Selçuk'ta o kadar pres kabiliyeti göremiyorum. Rakibi bozacak bi dinamo şart.
Mesaj tarihi:
İşte bir de bu: Uğur sakatlanmasa sabri kalmazdı. Eskimolar buzdan evlerde yaşar gibi, herkesin gerçek sandığı bir yanlış. Uğur iyleşeli kaç sene oldu? Sakatlanmadan önce ne yapmıştı? Şimdi nerede oynuyor? Hala şu ayni muhabbet.

Bakın GS ne zaman AVRUPA TAKIMI olur ben size söyleyeyim. Red gibi taraftarların kendi takımlarında oynayan oyunculardan nefret ettiklerinin sayısı, sevip desteklediklerinden az olunca.

Yıllardır GS maçlarında yazılanlara bakın. Sabriden nefret, Ayhandan nefret, Mustafadan nefret,zaman zaman Ardadan nefret, Barıştan, Servetten, Zandan, (neydi adı sol bekden), ... ilk 11'in 8inden 10undan nefret eden KENDİ taraftarı ile bu takım gene iyi bile halen süper ligde.
Mesaj tarihi:
ne saçma bir mesaj

yönetim adam olup kaliteli topcu koysun öyle avrupa takımı oluruz

ayrıca park dediğin adam nere sabri nere nilep ya :)

ne yani mustafa sarpı ayhanı barışı gokhan zanı göz göre göre destekliyelim mi mal gibi ?

ugur uçar sakatlıktan sonra o performansı yakalamadı.kolay değil adam 1 sene sakat yattı.sonra tekrar sakatlandı falan

sakatlanmadan önce sabriyi kesmişti.yaptıgı asistler ortada.nasıl binidiryordu sağdan it gibi.defans yönüde kuvvetliydi

ayrıca galatasarayda sol bek falan denendi adam.
Mesaj tarihi:

Bogdan Stancu'nun Kiralanması İçin Görüşmelere Başlandı

Galatasaray Sportif A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada profesyonel futbolcumuz Bogdan Sorin Stancu'nun kiralanması konusunda Orduspor ile görüşmelere başladığını bildirdi.

Açıklama şu şekilde:

Profesyonel Futbolcularımızdan Bogdan Sorin Stancu’nun Orduspor Kulübü Derneği’ne geçici transferi için resmi görüşmelere başlanmış olup gelişmelerden kamuoyu haberdar edilecektir.

Galatasaray Sportif A.Ş.

• Yeni Oluştur...