Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Galatasaray 2011-2012 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
iyi de atak yapmadı ki pool bu maçta.

zaten geçen sene ingilteredeki sıçıştan belliydi bu sene de bi cacık olmayacağı.

gs über oynamadı da, baskı yaptı baya güzel. ilk 2 gol defans yumurtlaması, 3. gol de hazırlık maçı golü =P
Mesaj tarihi:
zaten biri hata yapacak ki diğeri gol atacak aga sende bırakın bunları aha orta sahdan gol mü bekliyorsun saate 195 km ile giden hani hagi olsa oda olurduda :P neyse güzel beklemiyordum bu kadarını takımdan
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Mokoko sonunda devreleri yaktı.

emenike gittiği anda butun hevesim kaçtı benim. yeni sezon için tek iyi şeydi bnm açımdan takıma katılan. bole bole eğleniorm işte şimdi. devreleri yaktım hakkaten yani.
Mesaj tarihi:
melo çok iyiymiş ya, tam böyle bi adama ihtiyacımız vardı, nokta atışı olmuş. cana'nın teknik olanı gibi adam, bir reyis değil ama olsun.

takım süper oynuyo ama, fatih terim gazı %90 bufflamış resmen herkesi. çok beğendim.

bi de

EZ
DİK
Mesaj tarihi:
son bi kaç senesine oranla baya güzel top çevirdi gs. ama öyle über bir oyun yok bana kalırsa. ha gözleri dolmuştur taraftarın orası ayrı.
Mesaj tarihi:
EricCantona said:

Hiç mi utanmadı şimdi burda Melo için ileri geri konuşanlar?
Title verin dediniz lan benim için adamı savundum diye allahsızlar...

abi konuşma bence.cunku melo tutabilirdi tutmayabilirdi de

fakat şu maç itibari ile iş yapacak gibi duruyor

yani süper kariyerli bir adam gelir ama iş yapmaz denir tamamda melo başarısız bi topcu
  • Yeni Oluştur...