EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Mokoko sonunda devreleri yaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 SIMDI REAL DUSUNSUN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Gs sampiyonlugu ilan etti bugun:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Kardeşim ingilterede delirmişler sandalyeleri fırlatıyormlarmış hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 aboo gavura vurur gibi vurdu lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 iyi de atak yapmadı ki pool bu maçta. zaten geçen sene ingilteredeki sıçıştan belliydi bu sene de bi cacık olmayacağı. gs über oynamadı da, baskı yaptı baya güzel. ilk 2 gol defans yumurtlaması, 3. gol de hazırlık maçı golü =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 delicious tears Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 zaten biri hata yapacak ki diğeri gol atacak aga sende bırakın bunları aha orta sahdan gol mü bekliyorsun saate 195 km ile giden hani hagi olsa oda olurduda :P neyse güzel beklemiyordum bu kadarını takımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 EricCantona said: Mokoko sonunda devreleri yaktı. emenike gittiği anda butun hevesim kaçtı benim. yeni sezon için tek iyi şeydi bnm açımdan takıma katılan. bole bole eğleniorm işte şimdi. devreleri yaktım hakkaten yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 fenerle alakalı yok fifada bi tokatladım.kendine gelemedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Joe Cole sigara alkol derken bitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Elmander süper çaktı , bravo valla ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 melo çok iyiymiş ya, tam böyle bi adama ihtiyacımız vardı, nokta atışı olmuş. cana'nın teknik olanı gibi adam, bir reyis değil ama olsun. takım süper oynuyo ama, fatih terim gazı %90 bufflamış resmen herkesi. çok beğendim. bi de EZ DİK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 allah bozmasın diyecem ama, bu ardaya naapmak lazım? adam hala kıçını kaldıramıyor yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 şu an ligin en iyi iki ön liberosu zokora ve melo zaten. dedik boşuna mı dedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 GOL GOL GOL GOL GOL GOL YÜRÜBE BÖYLE OYNAYIN HEAL YEAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 hahahaha 4 gelsin senin için cutem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 olm maç biteli 5 dk oldu bu arada sdfdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 son bi kaç senesine oranla baya güzel top çevirdi gs. ama öyle über bir oyun yok bana kalırsa. ha gözleri dolmuştur taraftarın orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Hiç mi utanmadı şimdi burda Melo için ileri geri konuşanlar? Title verin dediniz lan benim için adamı savundum diye allahsızlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 onun izlediği yayın gecikmelidir belki,oluyo arada öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 arap spikerin verdiği tepki çok iyi ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 goooooooooooooooool elmander evde sıralamaya devam ediyomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 EricCantona said: Hiç mi utanmadı şimdi burda Melo için ileri geri konuşanlar? Title verin dediniz lan benim için adamı savundum diye allahsızlar... abi konuşma bence.cunku melo tutabilirdi tutmayabilirdi de fakat şu maç itibari ile iş yapacak gibi duruyor yani süper kariyerli bir adam gelir ama iş yapmaz denir tamamda melo başarısız bi topcu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar