freemaniacss Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 işte onu diyorum,ne kadar erken biterse o kadar güzel olacak.Diğer transferler tam vaktinde bitti ama şu 1 hafta içinde diğer transferlerinde bitmesi lazım bana göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Simdi bu stada gitmek icin taksimden metroya binip sanayi duraginda inip ordan da seyrantepe icin tekrar metroya mi binicez nedir ? Ne kadar suruyor taksimden buraya varmak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 taksimden binersin seyrantepeye doğru kalabalık oluyor zaten orda insanlarla in onları takip et şarkılar söyleyerek git stada :) 1 saat falan öncesinden bin metroya ki erken git biraz belli ki ilk seferin dolaşırsın biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yine yardırmışlar hasudh http://www.htspor.com/galatasaray/haber/652396-yetis-baskan-terim-gidiyor ah fatih altaylı ah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalten Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Çok merak ediyorum bunları sallarken hiç ulan çok mu bariz oldu acaba diye düşünmüyormu bu adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yalnız doğru olabilir. twitterda maç sonrası istifa geleceğine yönelik dedikodular var. inşallah dedikoduda kalır hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 noolmuş ki o olaylı toplantıda? yine sıkıştır ya, umarım. Giderse epic fail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 gitmezse de epic fail olacak zaten. sizce denemeye değer mi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 yok artık daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 liseli zihniyetinde insanlar varsa hala hersey olur valla galatasarayda. sasirmayin ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 bu maçta metro işkence olur ama yollar kapalıymış arabayla gidilmicekmiş herkes metro abanıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Taksimden 40 dakka civari surdu stada gelmek metroyla. vip tribun ne guzel biseymis, guvenlik nerdeyse kucagina alip gecirdi beni kapidan ; tahrik oldum.. Stadin disindaki banklar meydan falan hosmus icerisi de baya guzeldi; gsstoredan alcagimi aldim yerime gectim. Resmen cimlerin seviyesindeyim ama ingilizler gibi sadece "uuu" "vuuu" sesi cikaran biri oldugum icin hosuma gitti yerim simdilik. ilk gorus raporum budur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 git bi döner ye kendine gel doğuda biraz daha ucuz tabi ama batıda aynı şey daha pahalı.umarım fiyatlar degişmiştir tabi ben tribüne gittiğinde otomatik acıkan bir insanım.bişi yemessem olmaz maç cıkışı köfteciler oluyor onlara abanmak istiyorum ama metroya binme mucadelesi içinde zaman olmuyor eğer stad dolduysa akustik yine muthiş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Stadin dolulugu fena degil ama dogu batidan daha dolu gozukuyor simdilik. liverpoolun 3 tane fln taraftari var sanirim :D Ultraslan insuayi cagirdi bi de mac oncesi ayhana gaz verdiler o da gene armasini falan optu. Cikista acelem yok vekaleten senin adina koftecilere abanir oyle donerim :) Bi de andy caroll'in masallahi var kapi gibi bi insanmis kendisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi şu ayhana ne diye gaz veriyorlar paso :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 E adam maça çıkacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 ayhan nasılsa oynayamıcak sezon içinde ondan dolayı oynatıyorlar sevinsin diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 adam gaza gelince daha kötü oynuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 maç kaçta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 adthe çalışmıyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 OHA NE GÜZEL ATTIK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 BAAAAARRROSSS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 SEKS YAPIYORUZ eziyoruz adamları melo eğer kırmızı kart falan filan gibi oalylarla sıçırtmaz ise adam baya iyi lan urfalıda sabriden çok daha iyi sağda o değilde selcuk transferi çok iyi oldu bence.o adamı almasak dolmazdı orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi urfali cok iyi sagda ya. inter macinda da cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar