toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 taffarel degil abi kel olan. adamı gormuyo musunuz videoda, kenarda duruyor? antrenorler kırmızı giyinmis, futbolcular siyah. genc takımdan gelen bi elemandır o buyuk ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 yaw 10 senelik milli topçular şunu yapamazken genç takımdan fasülye mi yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi o adam tafarel değil evet genç oyunculardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Rewendor said: yaw 10 senelik milli topçular şunu yapamazken genç takımdan fasülye mi yapacak ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 eğer tafo değilse o kim ya :P.şaş diyecemde o götle yürüyemiyor bile o hareketleri hayatta yapamaz.semih kaya olsa oda en son kiralık vermeden önce baya güçsüz beceriksiz bi adamdı ama eğer oysa helal olsun adama :).cidden merak ettim ha kim olduğunu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 DarKRideR said: ya biraz alakasız olacak ama ben liverpool tarafından izlemek istiyordum maçı, oradan girecek mi var mı maça? olmadı GS tarafında gelsem, liverpool forması ile dayak yeme ihtimalim nedir? Geç olmuş ama, ben siyah liverpool forması ve gs atkısı ile gitmeyi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 bence bişi olmaz ama sen ne olur ne olmaz Khelben gibi gs atkısıda tak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Olm sende hafiften bi ingiliz tipi de var Hakan, dikkat et adamlar ciddiye alır :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Esnaf said: eğer tafo değilse o kim ya :P.şaş diyecemde o götle yürüyemiyor bile o hareketleri hayatta yapamaz.semih kaya olsa oda en son kiralık vermeden önce baya güçsüz beceriksiz bi adamdı ama eğer oysa helal olsun adama :).cidden merak ettim ha kim olduğunu :P semih kaya işte abi. yazdık ya, tabiii tabiiii. inter izliyordu, baglari falan koptu ersan gibi 1 sene kacirdi. umarim toparlamisdir. muthis oyuncu deniyordu sakatligindan once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 GalatasaraySK Galatasaray Official FUTBOL | Yeni transferimiz az sonra resmi sitemiz www.galatasaray.org 'da aciklanacak... 54 seconds ago Favorite Undo Retweet Reply Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 muslerayı açıklıcaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Musleradir o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 muhtarım pardon senden önce yazdım ama masq muslera diosa dogrudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 ahaha yok transfer haberlerine hic bakamiyom lan sike ciktigindan beri. lan site goctu dsag. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 he ya doğru niye heyecan yaptım ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 adam zaten bugün kendisi ağzından kaçırdı, seneye gs'de kariyere odaklanacam diye. muslera yani muhtemelen, herif kendisi de söylemişken gizlemeyelim dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Cambi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 abi bi zenci orta saha veya sağ açık hadi gözünü sevim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 cambiye inanmıyorum ben ya gelirse vip koltuk bile alırım ama işte gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 muslera diyosunuz ama neden bu saatte diye kendime soruyorum.. neden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 tutup bayan voleybol takımın aldıkları oyuncuyu yazarlarsa ağır küfür yerler gerçi öyle bişi yapmazlar heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 olabilir ya, neden olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 hayirli olsun. http://www.youtube.com/watch?v=8xX1CpnExtU 5 sene, 2 milyon euro yillik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 EYVAH http://www.football-italia.net/jul19z.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 http://www.galatasaray.org/images/haberler/86/B_10653_muslera-b.jpg Muslera Galatasaray'da Profesyonel futbolcu Nestor Fernando Muslera ile Şirketimiz arasında varılan mutabakata göre; Futbolcuyla 2011-2012 sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Buna göre Futbolcuya her sezon için 2.000.000 EUR ödenecektir. Ayrıca Futbolcunun federatif haklarında pay sahibi olan Wanderers Montevideo kulübüyle Futbolcunun federatif haklarının tamamen kulübümüze devri karşılığında Wanderers Montevideo'ya 3 yıllık vadeye yayılacak şekilde 6.750.000 EUR miktarında ödeme yapılması konusunda anlaşmaya varılmıştır. Galatasaray Sportif AŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar